- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi losinggame
bu adamın insafına neden bırakıyorsunuz kendinizi. siz suçlu değilsiniz ki?Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor
Neden böyle bişey yapayım? Uçaktaydım indim eşimle konuştum eve geldim kendime gelmeye çalışıyorum içinde olduğum durumu anlamıyorsunuz9998 sayfa yorum yapildi.sabahtan beri canla başla hemen hepimiz bu konuya egildik. Hepimiz kendi penceresinden bakıp ama en nihayetinde konu sahibini dusunerekten yaklaştık.
Konu sahibi saatler sonra gelip bir iki kelam edip alakasız bir cümleyle gecistiriyorsa ve en basiindda ikinci üyeliği olduğunu ve ilk uyeliginin deşifre olmaması için bunu yaptığını söylüyorsa, benim burda kafam daha da karışır.
Siz kaç saattir belki de diğer uyeliginizle bu yorumların arasına bile katildiniz.
Açıkçası samimi bulmuyorum.
Buna kim inanırÖyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmiş
Evet biliyorum Allah biliyor içimi ama canım yanıyor bırakamıyorumbu adamın insafına neden bırakıyorsunuz kendinizi. siz suçlu değilsiniz ki?
Boşanmazsan ailene fotoları atarım, mahkemede iffetsiz bir kadınla evliyim deyip kullanırım, anneeeeeeee sonbahar benden önce başkasıyla öpüşmüş demek için anneme gösteririm gibi gerekçelerle olabilir.
İkna etseniz bile mutlu olabılecegınıze inanıyor musunuzNeden böyle bişey yapayım? Uçaktaydım indim eşimle konuştum eve geldim kendime gelmeye çalışıyorum içinde olduğum durumu anlamıyorsunuz
Eşinizi bizden iyi tanırsınız elbette ama sizi suçladığı şey gerçek mi? Gerçeklik payı var mı? Yani eski sevgilinizi unutmadığınız, eski sevgilinize benzediği için eşinizle evlendiğiniz suçlamaları doğru tespit mi?Öyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmiş
Umarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyorYa neden şaşırma butonuyla doldu ki mesajımadam sinsi değil işte, direkt neyse söylüyor, sinirlenmesi normal, ama geçicek bence ve barışacaklar, aha buraya yazıyorum millet neler yaşıyor ya, burda kızın suçu günahı yok, adam da belli ki ani sinirleniyor, ani sinirlenen insanlar çabuk sakinleşir, rahat olun
Duygusal degılde takıntılı sanırımUmarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyor
Doğru tespit diyemem tabi ki ama her insanın bir karakteri ilgi duyduğu şeyler var ve o konularda yakın insanları alıyor hayatına. O açıdan benzer olmaları normal değil mi? Ama çok farklı oldukları konular da var diğeri ateist İdi şimdi ki eşim namazında niyazında biri mesela. Psikolojik olarak yakın bulup çekildiğim noktalar illa ki vardır ama eşimi asla onun yerine koymadımEşinizi bizden iyi tanırsınız elbette ama sizi suçladığı şey gerçek mi? Gerçeklik payı var mı? Yani eski sevgilinizi unutmadığınız, eski sevgilinize benzediği için eşinizle evlendiğiniz suçlamaları doğru tespit mi?
Tanıdığınız eşinizin böyle bir suçlama da yapmaması gerekmez mi sizce?
Umarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyor
hakkınızda hayırlısı ama böyle biriyle evlenmeniz çok yanlışEvet biliyorum Allah biliyor içimi ama canım yanıyor bırakamıyorum
Özünde de iyi biri aslında dimi,?Umarım dediğiniz gibi olur çok duygusal biri yani benim iki günde atlattığım şeyleri o aylarca sindiremiyor
Allaha güveniyorum sadece ben bir hata yapmadım eşime yanlışım olmadı başta bir iki ufak yalan söyledim evet ama canı yansın istemedim herşeyi bilmesine gerek yoktu ama daha önce ilişkim olduğunu biliyordu bilmiyorum inanın herşey bu kadar zor olmamalıİkna etseniz bile mutlu olabılecegınıze inanıyor musunuz
Evliyiz zaten 6 aydır sadece düğün olmadıhakkınızda hayırlısı ama böyle biriyle evlenmeniz çok yanlış