-
- Konu Sahibi losinggame
E ama bir hafta sonra düğün var nasıl olacak bu halde gelinlik damatlık giyip rol yapmak mı gerekiyor
Herkesin kaldırabileceği farklıdır
Adam karısını başkasıyla öpüşürken izlediği için kaldıramamış olabilir. Bu adamı kötü biri yapar mı emin olamadım. İki tarafın da haklı ve haksız yönleri var gibi geldi. Çok ikilemde bir konu benim için.
Ben eşimin bulsam boşamam tabi
Ama neden sakladığını sorgularım
Belki kıskançlıkla ani tepki veririm
Ama boşamam kesinlikle
Ama bu konudaki adam da o ışığı göremedim
Kadının kendi selameti için boşansa daha iyi gibi
Kablo ve usb’lerin olduğu kutuya koymuş. Söyledi onu. Adam aramamış yani.Hanımlar sohbet benim söylediğim cümleler üzerinden dönmüş gibi olmuş o yüzden cevap yazacağım.
Birbirinin telefonuna dokunmamaktan kastım karıştırmak amaçlı dokunmamak. Yasak falan yok şifre de yok ama ben eşimin telefonu çalarsa açmam açmayacağım için de kim arıyor diye bakmam o da benimkine bakmaz çünkü arayanın muhatabı telefon sahibi. Bunun dışında evde bilgisayar tablet varken eşimin telefonunu elime alıp da sosyal medyada falan gezmem zira o benim sosyal medyam değil benim ilgi alanlarım arkadaşlarım farklı onunkiler farklı açık arayacak olursam incelerim bunları. Onun dışında beni ilgilendirmez ki eşim de benimkiyle ilgilenmez. Benim instagramda takip ettiğim iç giyim firmasını da görmesin bir zahmet bu da hoşuma gitmezdi. Biz ellemiyoruz birbirinizin telefonunu. Doroğraf çekmek gerekir arama yapmak gerekir onlar başka şeyler
Usb meselesine gelince o usb çok görünebilir bir yerde olsa konu sahibi zaten farkeder hatırlar bakar yok ederdi. Nereden baksanız 4 yıldır eline almamış ki içindekiler hala duruyor. Bu durumda da usbnin kolay ele geçer bir yerde olma ihtimali bana imkansız geldi. Bu durumda da özellikle aranıp bulunduğunu düşünüyorum.
Şu yorumunuza kadar belki diyordum ama bu işin geri dönüşü olmaz. İkinizde haklısınız konunun haksızı yok ama buradan devam etmez bu evlilik etmesin de zaten olan size olur. Bu işten en az zararla ayrılmanın yolunu arayın bi hafta sonra düğün var diyorsunuz iki tarafın ailesi de didikler bu konuyu. Yedeklediği fotoğrafları da silin kimseye güvenmeyin onu yapmaz bunu yapmaz diye. İnanılmaz üzüldüm ama umarım yıllar sonra hayırlısı buymuş dediğiniz bi olay olur bu hayatınızda.Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor
Düğünden sonra da nişanı yaparsınız artık.Biz zaten evlendik hem nikah hem imam nikahımız oldu sadece düğün yapılmadı o yapılacak
Konu sahibi bu adamla evlense bu evlılıgın mutlu sonu yok ki
Nişandan sonra da söz mutlaka olmalıDüğünden sonra da nişanı yaparsınız artık.
Konuya tam hakim değilim ama madem öyle sozden önce de isteme olayı varNişandan sonra da söz mutlaka olmalı
O zaman efsaneyi analım.Nişandan sonra da söz mutlaka olmalı
İstemeyi çocuktan sonra yapabilirler.Konuya tam hakim değilim ama madem öyle sozden önce de isteme olayı var