Allah aşkına yardım edin

Esımle evlenmeden 3 ay once tuttuk evı ve esım o evde yasamaya basladı bende gunluk ugruyordum arkadaslarım da o eve geliyordu o evde takılıyoruk yani
Esım annesinin evinden esyaları getırmıs valiz ve bir kutu
Kutuyu actım ilk gordugum askerlikle ilgili bırseyler bırkac kızlı erkekli resim birden fazla usb falan ozel esyalar ve birde zarf vardı
kapattım kutuyu

Valizini actım kıyafetlerini yıkadım kuruyanları yerleştirdim utu yaparken geldı kısısel esyaların vardı onlara sen bakmak istersin diye Dusundum dedim
Kendisi alacagı aldı atacagı attı o beyaz zarfı actı okudu yırttı attı usb lerı kenara koydu
Hıc merak etmedim bile

Esımle instagramimız ortak daha dogrusu ben bosuna Instagram acmayayım zaten arkadaslarımız ortak senin gırdıgın bile yok dedım benım oldu onun instagrami kendı arkadaslarımı da bırkac akrabamı da ekledim ben kullanıyorum. Bazen arkadası yazıyor cok nadir, dm den goruyorum esıme mesaj atıyorum senin arkadasın mesaj attı bak istersen dıye ona gelen mesajı asla acmıyorum
Oda bana gelen mesajı asla okumaz

7 yıllık evliyim bir kere bile esimin telini elime alıp bakmadım mesajlarına gezdıgı sayfalara bakmadım

Esımın tel sifresı ne bilmiyorum ama tanıdığım adam ya kızımın ya benim dogum gunumu yapmıstır onun parmak izi benım telde kayıtlı benimki onda oda benimkine hıc bakmadı onun pc de kadınlar kulubunu acık unutmuşum benı aradı kapatıyorum haberin olsun diye

Valızınden birine ait kıyafet cıksa yok ederdim ve hıc olmamıs yokmus gıbı davranırdım kutuyu actıgım da kurcalayabılırdım benım de evim benim de esyam sayılır ama kısısel sınırlarına saygı duydum

Bız evlendikten sonra facebookta eskı sevgilisiyle mesajlarını sildi silerken gordum yan yana oturuyorduk demek ki unutmus gorunce de sildi

Esımın veya benim birbirimizin resmını eskiye ait bırseyını gorsek gormemıs gıbı yaparız biz, yuz goz olmamak için. Bilerek saklamayacagımızı bıldıgımız ıcın.

Benim kız arkadaslarım bırsey danısacagı zaman esımı arar danısır sorar benim ıyı anlastıgım deger verdıgım okuldan erkek arkadaslarımı Esımle tanıstırdım evimize caya geldı bırı mesela Esımın de yakın arkadası oldu ki o arkadasım da benim ergenlıgımı gevezelıgımı ucarı kacarı cozuttugum hallerimi bilir.

Asil ben bir usb ıcın yorgan yakanları gorunce sasırdım sankı eşi aldatmış gibi

Sizin tek hatanız o resimleri silmeyi unutmanız. Eşinize ne yani ne münasebet kendisinden önce yaşananlara karışmak? Kendisi çok mu temizmiş rahipler gibi mi yaşamış evlenene dek? Siz gönlünü almayı başarsanız da bu zihniyette biri için gördüklerini unutması imkansız. Size karşı saygısını git gide kaybedecektir ki kaybetmiş zaten. Bence yokuşa sürmeyin önünüze bakın.

Boşanmak ıstemezse mahkemede kanıt olarak kullanmayı dusunuyor olabılir dıye dusundum ben ablam

Bence birak bi sogusun sakinlessin. Ben eşimin resimlerini videolari görsem aynı olurdu tepkim kaldiramazdim. Ama benden önce olduğu için de yapacak birşey yok sonuçta benle tanismamisti bence zaman ver olursa olur baktın unutmuyor gecmiyor siniri yapacak malesef başka birsey yok iliskide bir taraf istemiyorsa zorlayamaz hickimse

O zaman ünideydim ve okul bitince farklı şehirlere gidecetik o yüzden çekmişim o bideoları ve fotoları. Ama eşimle tanışınca var olduğunu bildiğim tüm verileri sildim bi tek bu usb kalmış onun da içinde ne olduğunu hatırlamadığımdan kabloların vs olduğu bi kutu var onun içine atmışım ordan bulmuş. Sevişme görüntüleri değil direkt bi yerimiz görünmüyor ama öpüşme vs var

Aynısını yaşadım.
Tee 18 yaşındaki sevgilimle fotoları buldu. Kıyameti kopardı. İstemiyorum evimde bana saygısızlık bu dedi. Tamam, orda haklısın dedim ama ben yalnız yaşıyodum eşim sonradan yanıma taşındı, hani birlikte ev kurmuş olsak onları belki bulur memlekete götürürdüm, ama unutmuşum varlıklarını. Hiç kullanmadığım bi çekmecede bir çantanın içinden çıkmış. Neyse ben imha ettim mecbur.. Eşim 2 gün kadar evde höykürdü, püskürdü, adamı ilk kez öyle gördüm. Bitirmek isteseydi engel olmazdım. Çünkü bunu kaldıramayacak birine zorla hayır kaldır, katlan diyemem. Ama kendimi de öyle suçlayıp bitirmezdim. Çünkü aldatmadım ve geçmiş gitmiş şey, tek hatam gamsızlık, belki de sorumsuzluk. Onu buna maruz bırakmak istemezdim. Sonra konuyu kapattık ve bi daha hiç açmadık.

Umarım aşarsınız. Ama lütfen kendinizi çok yiyip bitirmeyin. Sakin kalın. Çok ısrar ederse engel olmayın, bitirecekse bitirsin. Belki de hiç kaldıramayacak ve bir ömür mutsuz olacaksınız.

Misal öpüştüğümüz fotolar ikimizin de yarı çıplak olduğu ama mahrem yerlerimiz görünmüyor öyle fotolar
Bazı arkadaslar kırmızı noktalı film tadında sandılar eşinizin abartılı tepkisinden dolayı
Vay sen sutyenlı sekılde eskıden sevgilinle ben portakalda vıtamınken nasıl opustun bosanması da gormedik demeyiz artık
Akıl fikir diliyorum eşinize

Bunların yedeklerini ne yapacakmış? Sordunuz mu?

Bunların yedeklerini ne yapacakmış? Sordunuz mu?
Boşanmazsan ailene fotoları atarım, mahkemede iffetsiz bir kadınla evliyim deyip kullanırım, anneeeeeeee sonbahar benden önce başkasıyla öpüşmüş demek için anneme gösteririm gibi gerekçelerle olabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor

Oyleyse cok uzulurdum cunku buraya yazarken iki kere kahvemi soguttum

Öyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…