- Konu Sahibi losinggame
Biz zaten evlendik hem nikah hem imam nikahımız oldu sadece düğün yapılmadı o yapılacak
Sonuç ne oldu onu merak ediyoruz. Barıştınız mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz zaten evlendik hem nikah hem imam nikahımız oldu sadece düğün yapılmadı o yapılacak
Esımle evlenmeden 3 ay once tuttuk evı ve esım o evde yasamaya basladı bende gunluk ugruyordum arkadaslarım da o eve geliyordu o evde takılıyoruk yaniYok Mune abla, telefon uç örnek oldu, farkındayım. Herkes kabul etmez bunu. Benüm parmak izim eşimin telefonunu açar, eşiminki de benim. Bazen markete gidecek olur şarjı olmaz benimkini alır. Biz acayip rahatız o konuda ama herkes böyle olmak zorunda değil.
Benim asıl tepkim USB konusunaydı. Yani evde USB bulsam hiç aklıma eşimin özelidir diye gelmez. Bir yerde CD bulsam açar bakarım neymiş diye. USB kısmı bana çok ilginç geldi
Sizin tek hatanız o resimleri silmeyi unutmanız. Eşinize ne yani ne münasebet kendisinden önce yaşananlara karışmak? Kendisi çok mu temizmiş rahipler gibi mi yaşamış evlenene dek? Siz gönlünü almayı başarsanız da bu zihniyette biri için gördüklerini unutması imkansız. Size karşı saygısını git gide kaybedecektir ki kaybetmiş zaten. Bence yokuşa sürmeyin önünüze bakın.Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
sabah gidiyordunuz yanına vardınız mı ne konuşuldu yani bir sonuca bağlayabildiniz mi ?Misal öpüştüğümüz fotolar ikimizin de yarı çıplak olduğu ama mahrem yerlerimiz görünmüyor öyle fotolar
Boşanmak ıstemezse mahkemede kanıt olarak kullanmayı dusunuyor olabılir dıye dusundum ben ablamHeh işte uzun uzadıya yazdığım mesajların bir kısmının özeti bu, ortada yalan dolan yok, aldatma saklama yok, her şey açık bir şekilde konuşulmuş, adam kendinden öncesini biliyormuş, bile bile 4 yıl flört etmiş ve evlenmiş, ki o usb içinde gerçekte ne var net bilmiyoruz, açık saçıktan kasıt nedir o bile muamma, şimdi bana göre açık saçık başka, size göre açık saçık başka, misal benim için dizden 15 cm yukarıda giymek açık saçıklık değildir ama başkası için teşhirciliktir gibi.
Sonra neden yedeklersin? Kendimi adamın yerine koyuyorum gördüm sinirlendim sindiremedim o usbyi taşla vura vura kırarım sinirden, evi indiririm kırılmadık eşya bırakmam ama usb yedeklemem.
Yedekliyorsam kesin aklımda bir plan vardır, canını yakmak için kullanmak üzere yedeklerim, bir erkek neden karısının USB'sini yedekler?
Valla ben bazı erkekler söz konusu olunca şüpheciyimdir, insanın 20-30 yıllık eşi bile kazık atabiliyorken 6 aylık eşin ne yapacağını kestirmek güç, kadın sanki dün aldatmış gibi ortalığa saçmayacağı ne malum.
Bence birak bi sogusun sakinlessin. Ben eşimin resimlerini videolari görsem aynı olurdu tepkim kaldiramazdim. Ama benden önce olduğu için de yapacak birşey yok sonuçta benle tanismamisti bence zaman ver olursa olur baktın unutmuyor gecmiyor siniri yapacak malesef başka birsey yok iliskide bir taraf istemiyorsa zorlayamaz hickimseHayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
Çok mantıksız ama maalesef kabul görecek bir gerekçe ve kanıt olacak.Boşanmak ıstemezse mahkemede kanıt olarak kullanmayı dusunuyor olabılir dıye dusundum ben ablam
O zaman ünideydim ve okul bitince farklı şehirlere gidecetik o yüzden çekmişim o bideoları ve fotoları. Ama eşimle tanışınca var olduğunu bildiğim tüm verileri sildim bi tek bu usb kalmış onun da içinde ne olduğunu hatırlamadığımdan kabloların vs olduğu bi kutu var onun içine atmışım ordan bulmuş. Sevişme görüntüleri değil direkt bi yerimiz görünmüyor ama öpüşme vs varSiz yorumlara yuh demişsiniz ama ben dr size yuh demek istiyorum
Eski sevgilinizle olan açık seçin videoları ( ki seks içerikli bence) saklamak nasıl anı saklamak oluyot?
Ben mesela sakladığım anılara ara sıra açıp bakıyorum.
Siz ne yapacaksınız? Videoları izleyip fotoğraflara mı bakacaksınız yanınızda eşiniz otururken?
Bazı arkadaslar kırmızı noktalı film tadında sandılar eşinizin abartılı tepkisinden dolayıMisal öpüştüğümüz fotolar ikimizin de yarı çıplak olduğu ama mahrem yerlerimiz görünmüyor öyle fotolar
Sonuca bağladınız mı?Misal öpüştüğümüz fotolar ikimizin de yarı çıplak olduğu ama mahrem yerlerimiz görünmüyor öyle fotolar
O zaman ünideydim ve okul bitince farklı şehirlere gidecetik o yüzden çekmişim o bideoları ve fotoları. Ama eşimle tanışınca var olduğunu bildiğim tüm verileri sildim bi tek bu usb kalmış onun da içinde ne olduğunu hatırlamadığımdan kabloların vs olduğu bi kutu var onun içine atmışım ordan bulmuş. Sevişme görüntüleri değil direkt bi yerimiz görünmüyor ama öpüşme vs var
Boşanmazsan ailene fotoları atarım, mahkemede iffetsiz bir kadınla evliyim deyip kullanırım, anneeeeeeee sonbahar benden önce başkasıyla öpüşmüş demek için anneme gösteririm gibi gerekçelerle olabilir.Bunların yedeklerini ne yapacakmış? Sordunuz mu?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyorBen yedeklemesini savunmuyorum, sinirle yapmış olabilir diyorum, ama burada çözüm arayan değil sadece üç beş satırdan yola çıkarak “boşan, evlenince önüne çıkartır, ne biçim adam be” gibi yorumları gördükçe hepinizin adına üzülüyorum. Bu kadar mı algı bozulması yaşıyorsunuz? Hayat bu kadar siyah değil ya. Küçücük bir detaydan yoka çıkarak öyle senaryolar yazılıyor ki...
hepimiz sinirlendiğimizde abartılı tepkiler verebiliyoruz bazen, kendimize yakışmayan hareketlerde bulunabiliyoruz, ama sadece tek o hareket, tüm iyi taraflarımızı çöpe mi atıyor?
oturduğumuz yerde “sen haklısın, sen haksızsın.” Muhabbeti yaparken biz, o kız orda acı çekiyor. Ben sadece adamın abartılı tepkisini sinirle vermiş olabileceğini söylemeye çalışıyorum. Hani belki kız gittiğinde sakinleşir, sakin sakin konuşurlar, barışırlar. Bakın hayatta böyle senaryolarda var.
herşey o kadar kötü değil.
Her şey eltinin kızının görümcesinin başına gelenleri de yaşamıyor. Tüm hikayeler kendi nazarında tektir. Cümlelerimi cımbızlayıp, kelime oyunları yapmayın artık. Konu sahibine gerçekten üzüldüm, kimsenin geçmişte yaşadığı bir aşk, geleceğini karartmamalı.
Umarım aralarında ki sevgi, erkeğin öfkesini dindirmeye yeter.
Oyleyse cok uzulurdum cunku buraya yazarken iki kere kahvemi soguttum9998 sayfa yorum yapildi.sabahtan beri canla başla hemen hepimiz bu konuya egildik. Hepimiz kendi penceresinden bakıp ama en nihayetinde konu sahibini dusunerekten yaklaştık.
Konu sahibi saatler sonra gelip bir iki kelam edip alakasız bir cümleyle gecistiriyorsa ve en basiindda ikinci üyeliği olduğunu ve ilk uyeliginin deşifre olmaması için bunu yaptığını söylüyorsa, benim burda kafam daha da karışır.
Siz kaç saattir belki de diğer uyeliginizle bu yorumların arasına bile katildiniz.
Açıkçası samimi bulmuyorum.
Öyle bi insan değil yapmaz eminim yedeklemesnin sebebi bunu unutmayıp bana karşı yumuşamamak beni affetmemek içinmişBoşanmazsan ailene fotoları atarım, mahkemede iffetsiz bir kadınla evliyim deyip kullanırım, anneeeeeeee sonbahar benden önce başkasıyla öpüşmüş demek için anneme gösteririm gibi gerekçelerle olabilir.