- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi losinggame
Valla ben de aynen kendimi öyle sanıyordum ama ilk öyle bir video izlesem ayrılırım diyenlerden oldum. Bunun kadını erkeği olmaz bence mesele kıskançlık falan da değil benim aklıma gelir sevişirken falan sindiremem yani bunu gözümün önüne gelir direk tiksinirim adamdan.Ben kendimi buraların rahat hatunu sanıyordum meğersem değilmişim. Ne kadar kolay sindirebiliniyormuş bazı şeyler.
Öküz olmasa kendime yedekledım demezdi... gorunce bende bırseyler degıstı sana bakınca sadece o halin aklıma gelecek kendimı tanıyorum bu iş biter derdı buna herkes saygı duyar ama bu adam öküzün dik alası
Ben de ona şaşırdım desem?Ben kendimi buraların rahat hatunu sanıyordum meğersem değilmişim. Ne kadar kolay sindirebiliniyormuş bazı şeyler.
Sonradan seks içerikli değil demiş
Konu sahiplerinin ilk konuya sadece elma yazıp, yorumlara elmanın çekirdek sayısı, sapının uzunluğu gibi her detayını yazmasına da hastayım.
Açık seçik ne olabilir ki? Kucak kucağa mı? Havuzda mı?
Adam da eskiden sevgilisi olduğunu biliyormuş. O da her gün tavla oynamadıklarını biliyordur
Yani eşimin eski sevgilisi ile fotoğraflarını görsem vir şey demem. Çünkü sevgilisi yani. Belli el ele göz göze oturdukları. Ama sevişirken görsem sorun. Eşimi tanıyorum çünkü biraz muhafazakar bir insan. Evlenmeden önce böyle şeylere karşı gibi. Şaşırırdım yani. Bu biraz da eşinden neyi beklediğinde alakalı bence
Bilmiyorum gelip açıklama yapmadan aydınlanmayacaz. Ama çok masum minnoş fotoğrafları ne bir kadın bu şekilde tanımlar ne bir adam öyle tepki verir bence.yani konu sahibinin öyle tanımlaması bende de soru işareti.
ya mesela ben seneler evvel baka bir forumda yazıyordum. orada bir çift vardı, çıplak oldukları belli olan bi profil fotosu vardı ikisinde de. yatak içinden fotolarını koymuşlardı. ki o forum zamanınınen popüler forumlarından biriydi, belli bir semtin posta kodu ile açılmış bir yerdi falan.
oluyor yani o tip şeyler. konu sahibi de böyle çekip unutmuş olabilir.
Seks içerikli olmayan açık seçik nasıl oluyor acaba? Don-sütyen yastık savaşı ya da su savaşı yaparken falan mı ki?Sonradan seks içerikli değil demiş
Konu sahiplerinin ilk konuya sadece elma yazıp, yorumlara elmanın çekirdek sayısı, sapının uzunluğu gibi her detayını yazmasına da hastayım.
Açık seçik ne olabilir ki? Kucak kucağa mı? Havuzda mı?
Adam da eskiden sevgilisi olduğunu biliyormuş. O da her gün tavla oynamadıklarını biliyordur
Yani eşimin eski sevgilisi ile fotoğraflarını görsem vir şey demem. Çünkü sevgilisi yani. Belli el ele göz göze oturdukları. Ama sevişirken görsem sorun. Eşimi tanıyorum çünkü biraz muhafazakar bir insan. Evlenmeden önce böyle şeylere karşı gibi. Şaşırırdım yani. Bu biraz da eşinden neyi beklediğinde alakalı bence
Ben de ona şaşırdım desem?
Bir de usb olayına takanlara şaşırdım
Neresi özel hayat anlamadım
Üzerinde X e aittir, sakın bakma açma yazsa neyse
Evde bulduğum USB, hard disk, CD vb her şeyi anında takar bakarım. Acaba ne unuttuk içinde derim. Bir de USB ler artık pahalı, o sebeple USB bulsam asla kaçırmam
Bazen eşime de dediğim gibi, biz normal yani normal demek de abes olması gereken sağlıklı insan aklıyla düşünüyoruz ama maalesef herkes aynı kafada değil, sahilde kendi halinizde otururken adamın teki önce küçük bir kızı kucaklayıp atar gibi hareketler yapıp sonra size yönelip denize itebiliyor, siz düşerken kafanızı vurup ölebiliyorsunuz.evet adamın o cins bir öküz olması da kuvvetle muhtemel. yada bir şekilde aklı başkasına kaydı vazgeçti yol mu yapıyor ?
o kadar abuk ve kötü olaylar duyuyoruz ki yani herşey geliyor aklıma.
konu sahii ilk mesajında açık seçik yazınca akla bunlar geldi ama tabi biz normal insana göre yorum yapıyoruz. belki de adam cidden akıl hastası.
Yani bende usb görsem hemen bakarım oh çok iyi çocukların fotoğrafları yedeklerim diyeBen de ona şaşırdım desem?
Evde bulduğum USB, hard disk, CD vb her şeyi anında takar bakarım. Acaba ne unuttuk içinde derim. Bir de USB ler artık pahalı, o sebeple USB bulsam asla kaçırmam
Kıskançlık da değil sindirememek de değil benimki. Ben bu adamı tanımamışım hissi. Benim tanıdığım adam ne kendini ne bir başka kadını videoya almaz. Bunu yapan adamlarla şimdiye kadar işim olmadı şimdiden sonra da olmaz.Valla ben de aynen kendimi öyle sanıyordum ama ilk öyle bir video izlesem ayrılırım diyenlerden oldum. Bunun kadını erkeği olmaz bence mesele kıskançlık falan da değil benim aklıma gelir sevişirken falan sindiremem yani bunu gözümün önüne gelir direk tiksinirim adamdan.
hayır bi de önemli birşey herkesin rahatça ulaşabileceği bir yerde olmaz. yani adam aradı taradı buldu olayı da bence biraz saçma.
Yani bende usb görsem hemen bakarım oh çok iyi çocukların fotoğrafları yedeklerim diye
Sınırları çok keskin evlilikler yaşıyorlar heralde diye düşündüm. Kocamın telefonunu kurcalamam ama duştayken çalarsa açarım ya da arabada giderken müzik açarım. Evde cd, usb bulsam açar bakarım neymiş bu diye.Ben de ona şaşırdım desem?
Hah aynen işte ben de aynen düşünüyorum da baksana millet gayet normal buluyor özelim bilmemneyim diyor falan ben de mi bi tuhaflık var diyorum ben de..ne videosu yaa çok garip geliyor bana öyle şeyler hatta iğrenç geliyor.Kıskançlık da değil sindirememek de değil benimki. Ben bu adamı tanımamışım hissi. Benim tanıdığım adam ne kendini ne bir başka kadını videoya almaz. Bunu yapan adamlarla şimdiye kadar işim olmadı şimdiden sonra da olmaz.
Bebeğiniz doğunca onun içinde lazım olacak aman ihmal etmeyin,benim büyüğün fotoğraflara pc de fidye virüsü girmişti hepsi şifrelenmişti çok üzülmüştüm.Aah ah ben de tez evraklarımı yedeklerim diyorum hep
Bence deEşiniz bu durumu unutacağını sanmıyorum. Kendiniz için de bitmesi en sağlıklısı. Çünkü eşiniz her tartışmada bunu size koz olarak kullanacak.
Bir de USB ler artık pahalı, o sebeple USB bulsam asla kaçırmam