Allah aşkına yardım edin

Ben kendimi buraların rahat hatunu sanıyordum meğersem değilmişim. Ne kadar kolay sindirebiliniyormuş bazı şeyler.
Valla ben de aynen kendimi öyle sanıyordum ama ilk öyle bir video izlesem ayrılırım diyenlerden oldum. Bunun kadını erkeği olmaz bence mesele kıskançlık falan da değil benim aklıma gelir sevişirken falan sindiremem yani bunu gözümün önüne gelir direk tiksinirim adamdan.

ya yedeklemesini başta acaba konu sahibi istemezse hani son çare olarak kullanır mı diye düşünmüştüm ama fazla iyi niyetli yaklaşmışım bence

Ben kendimi buraların rahat hatunu sanıyordum meğersem değilmişim. Ne kadar kolay sindirebiliniyormuş bazı şeyler.
Ben de ona şaşırdım desem?
Bir de usb olayına takanlara şaşırdım
Neresi özel hayat anlamadım
Üzerinde X e aittir, sakın bakma açma yazsa neyse
Evde bulduğum USB, hard disk, CD vb her şeyi anında takar bakarım. Acaba ne unuttuk içinde derim. Bir de USB ler artık pahalı, o sebeple USB bulsam asla kaçırmam

yaşamış olması kabullenilir de ne biliyim görmek bence farklı bir etki. ister istemez artık görsel hafızanda var yani.
geçmiş gitmiş ok ama ben de görsem etkilenirim.

Bilmiyorum gelip açıklama yapmadan aydınlanmayacaz. Ama çok masum minnoş fotoğrafları ne bir kadın bu şekilde tanımlar ne bir adam öyle tepki verir bence.

Seks içerikli olmayan açık seçik nasıl oluyor acaba? Don-sütyen yastık savaşı ya da su savaşı yaparken falan mı ki?

hayır bi de önemli birşey herkesin rahatça ulaşabileceği bir yerde olmaz. yani adam aradı taradı buldu olayı da bence biraz saçma.

Bazen eşime de dediğim gibi, biz normal yani normal demek de abes olması gereken sağlıklı insan aklıyla düşünüyoruz ama maalesef herkes aynı kafada değil, sahilde kendi halinizde otururken adamın teki önce küçük bir kızı kucaklayıp atar gibi hareketler yapıp sonra size yönelip denize itebiliyor, siz düşerken kafanızı vurup ölebiliyorsunuz.
Minibüste lahmacun yemeyin kokuyor dediği için öldürülebiliyorsunuz, bunlar doğal ve normal şeyler mi?
Değil elbette, o zaman bu konudaki adamında aslında hangi görsele tepki verdiğini bilmeden adam haklı diyemeyiz, üstelik geçmiş yıllarda kalmış bir ilişki için.

Evliyken aldatanlar affediliyor, bu kız geçmişi yüzünden niye acı çeksin ki?
Konudaki tek hatası ki eğer eşi bilerek kendi saklamadıysa geçmişe dair şeyleri saklaması olmuş, daha doğrusu unutmuştum diyor ki olabilir, ne evliler saman altından su yürütüp hayatına devam ediyor da bir şey olmuyor bu kadıncağızın sırf geçmişi yüzünden neler yaşayacağı meçhul, o yüzden ben kadına üzülmeye devam ediyorum.

Yani bende usb görsem hemen bakarım oh çok iyi çocukların fotoğrafları yedeklerim diye

Kıskançlık da değil sindirememek de değil benimki. Ben bu adamı tanımamışım hissi. Benim tanıdığım adam ne kendini ne bir başka kadını videoya almaz. Bunu yapan adamlarla şimdiye kadar işim olmadı şimdiden sonra da olmaz.

Yazık gerçekten ya, sindiremiyorsan da medeni bir şekilde ayrılırsın. Kendi iyiliğin için bu adamla boşanmayı kabul etmen, uzatmaman gerektiğini düşünüyorum.

hayır bi de önemli birşey herkesin rahatça ulaşabileceği bir yerde olmaz. yani adam aradı taradı buldu olayı da bence biraz saçma.

Mantığa uymuyor
Evet onu diyen de vardı. Tv nin önünde değildir adam aramış bulmuş diyen
Yani evde tek otururken ay dur ya kesin eşim eski fotolarını bir USB de saklamıştır, onu bulayım da olay çıkarayım mı dedi
Bir Şey arıyordur. Tesadüfen bulmuştur. Bakmıştır.

Sınırları çok keskin evlilikler yaşıyorlar heralde diye düşündüm. Kocamın telefonunu kurcalamam ama duştayken çalarsa açarım ya da arabada giderken müzik açarım. Evde cd, usb bulsam açar bakarım neymiş bu diye.

Çok gizli şeyleri de kilitlesinler bi zahmet. Öyle açık dosya yüklemesinler.

Hah aynen işte ben de aynen düşünüyorum da baksana millet gayet normal buluyor özelim bilmemneyim diyor falan ben de mi bi tuhaflık var diyorum ben de..ne videosu yaa çok garip geliyor bana öyle şeyler hatta iğrenç geliyor.

Bu arada konuya yorum yapayım.
Özellikle sakladığınızı yani hatırası var dediğinizi düşünmüyorum.
Kalmıştır orada unutmuşsunuzdur.
Eşiniz bundan sonraki hayatınızı zindan edecekse karşısında eğilmeyin sakın.
Evet belki şok oldu, sizden beklemediği hareketleri gördü.
Ama yine de kendinizi ezdirmeyin.
Sonra her durumda kafanıza kakacak belli ki...
Gidip yalvarmayın yani..

Ya şimdi yarana tuz basmak istemiyorum ama o usb yi ilk gördüğün anda atıcaktın çöpe.
Neden tuttun ki? Bitmiş olan bişeyi tutmak çok alakasız.
Eski erkek arkadasımla ayrıldığımda, sonradan yanıma gelip seninki gibi tüm fotolarımızı içine attığı usb verdi bana.
Benim yaptığım tek şey, içinde ne var diye bakıp ve silip onu çöpe atmak oldu. Tamam unutabilirsin ama böyle hassas konular anında müdahale gerektiriyor. Kafanda bittiyse atman lazımdı.
Hele o evde tutmak affedilemez bir ihmal.
Üzgünüm ama; adam bu kadar tepki vermekte haklı. Ha herşey güzelken sadece bu sebepten bitmesi gerçekten yazık olur. Ama elinden geleni yaptıktan sonra biraz da kaderci olmak lazım.
Evet, biterse çok üzülüp, yıpratıcaksın kendini ama belki ileride daha çok yıpranıcaktın suçlamalardan. Belki de şükrediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…