Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız? Eminim sizinde yaranız vardır!

arkadaşım önce sevgilinden kurtul, ondan kurtulunca otomatikman kızdan da kurtulucaksın. böyle biriyle niye aynı evde yaşıyorsun, salla gitsin, değer mi, sinirine stresine.
ikisi birbirini bulmuş bırak ne halleri varsa görsünler, tutma hayatında, seni seven de yok sayan da yok.
öyle güzel insanlar var ki; değer mi bunlar için gençliğini heba etmene.
yazılanları okutma bile değmez.
sen ne kadar anlatırsan anlat, anlattığın karşındakinin anladığınla sınırlıdır.

şuan bişeleri çözme çabasındasın ama emin ol işin içi çok temiz deil hiç kurcalama derim ben ayrıl kopar bağını onlardan bak nasıl hafifliceksin.bişeleri açığa çıkarmya uğrasma bu olanlar bile ayrılmak için başlı başına sebep ben 1 dakka duramasdım o ewde onla aynı çatıda.sana masumane bi çok açıklama yapar ama yalan hepsi.biz dısardan göz olarak yorum yapıyoruz.güven olmadan hiçbişe olmas kokmuş peyniri yemektense dısarıda sana güwen huzur verebilcek çok daha güsel insanlar var hiç değmıyo bu yaşlarını heba etmeye.

Gururunu ayaklar altına almışsın resmen. Yol ver gitsin hangi avmde kimle ne halt yiyorsa rahat rahat yesin.Sana saygısı bile yok karışamassın edemessin özel hayatı varmış siz zaten aynı evi paylaşmıyormusunuz ? Ne özel hayatı ya özel hayat mı kalmış ?

Back