- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
- Konu Sahibi Blackwoman-ist
Sizle ayni evde yasayip benim ozel hayatima karisamazsin demesi bile sizi saymadiginin basli basina kaniti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en doğrusunu yapmışsın. bazı salak kızlar var " vaaay sen benim sevgilimi nasıl ayartırsın " diye kıza yükleniyorlar ama bence burada erkek yüz vermese kızda gidip onunla konuşmaz. demekki seninki mesafesini korumak istemiyor hoşuna gidiyor. birde salak aptal ayağına yatıyorlar güya kızıın ilgisini anlamıyor.Bende suçu kızdan çok ona bu yüzü veren sevgilimde aramaya başladım. Benle ilgili ne dedi ne konuştu da kız ümide kapıldı. Belkide benden bahsetmemişti bile... Bilmiyorum akşam olsun konuşacağım bakalım ne diyecek?
Ben boyle bi adamla 5 dk duramazdim iyi sabrediyosunuz ne kadar kiymetliymis o kiz ya bence ilgisi hosuna gidiyo. Sahsen ben esimin whatsappindan kizlarin hepsini bile engellesem umrunda olmaz cunku deger verdigi kaybetmekten korktugu kisi benim etrafta ona yazilan kizlar degil.Cevabın için teşekkür ederim.. Ben bunu buraya yazdım çünkü gelen cevapları ona da okutacağım ... Bende mi sorun yoksa ben normal mi davranıyorum onu anlamasını sağlayacağım...
Bana sorduğum sorular üzerinden cevapta verirsen çok sevinirim. Sen olsan ne düşünürsün ve ne yaparsın özellikle?
Ben eşimle evlenmeden önce yani sizin gibi sevgili oldugumuz dönemde telefonunu elime alir herseyi didik didik ederdim hemde onun gözü önünde onunda hoşuna giderdi gülümserdi akrabalari dışında 1 tane kız numarasi birakmadim telefonda gecmiste olan normal arkadaslarini bile silmistim facebookunuda kapatmistim kisacasi herseyi yaptim şuan evliyiz ve telefonu hep ortada durur halada alir kurcalarim ama o benim telefonuma elini bile sürmez ha ben bakma demem o hakki veririm ama o bakmaya gerek duymaz..simdi gelelim işin özüne bu kişi seni gercekten seviyosa her nolursa olsun onun için ilk önce sensindir önemli olan gerisi faso fiso ne demekmis arkadas kiz erkek arkadas olamaz kardesim ben bu kafadayim kimse kusura bakmasin sevgilisi varsa bi adami cikarticak nekdar kiz varsa hayatinda erkek arkadas edinsin bi kizla bi erkek ne paylaşablir birbiriyle arkadas olarak ya.ateşle barut yanyana durmaz biyerden böyle patlak verir bianlik bi etkileşim bisey hersey olablir.bikere almis o kizi sanki çocukluk arkadasiymiscasina baş köşeye koymuş ve savunuyo kim ki o ? Ne sıfatla size karsi savunabiliyo bunu erkek arkadasiniz..iş arkadaşıdır saygi duyarim ayni ortamda mecbur kalir yemekte yer kahvaltida yapar onuda anlarim ama telefon numarasi almak whatsaptan konusmak ustelik kızın asıldığını bile bile bu ne demek ya ? Sen bence ver yolu gitsin o sevgiline silkele bi onu bakalim biyerleri cok kalmis onun kusura bakma indirmek gerek.asla seninle boyle konusmasina izin verme ve asla bu konuda taviz verme ayril gitsin seni seviyosa ztn o kizi siler engeller sendende özür diler sevmiyosa da aldatmaya meyillidir bildigini okumaya devam eder.ama anlattiklarindan anladigim kadariyla senin sevgilin kari kiza düşkün gibiArkadaşlar uzun gelecek ama lütfen yardımcı olun bana . Hani sorun bende mi anlamam lazım? Lütfen Allah aşkına okuyun ve anket şeklinde anlattığım konuya siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!!
Öncelikle soruyu her iki taraflı düşünün yani erkekseniz kız arkadaş , bayansanız erkek arkadaşınız olarak...
1 yıllık bir ilişkiniz var ve 9 aydır bu insanla aynı evi paylaşıyorsunuz.
Sevgiliniz bir avm'de işe başlıyor. Arkadaş edinmek istiyor ve ediniyor ama sürekli muhabbet edip birlikte yemek yediği kişi karşı cinsten biri.
Kim bu kişi , beni de tanıştırsana dediğinizde " yok ya sen kimsin seni onla tanıştırıcam ne diyeceğim ona, kim olduğunu söyleyeyimde yarın git karşısına çık dimi" diyor. Tartışıyorsunuz ve ayrılma noktasına geliyorsunuz. Derken kızın kim olduğunu öğreniyorsunuz ama bir şey yapmıyorsunuz.
Bu kişi birgün sevgilinizin telefonuna başka biriyle haber yollayıp bir şey soracağım diye telefon numarasını yolluyor. sevgiliniz bu kişiyi ekliyor ve whatsaap üzerinden konuşuyorlar yanınızda. Bu kişi " sende mi işten ayrıldın" diye souyor ve sevgiliniz " hayır ama yarın çıkışımı vereceğim" diyor ve bunun üzerine o kişiden şu msj geliyor " hadi ya ben bu kdr çabuk beklemiyordum,hani çıkışını verirsin ama birkaç gün daha kalırsın diyordum bu kdr erken beklemiyordum((" !!!. Sevgiliniz iş ile ilgili kısımlara cvp veriyor ama geri kalanına cevap vermiyor. Daha doğrusu tam yazıyor ama sonra yollmayıp siliyor. Bu kişide bekleyip sonra rahatsız ettim yazıyor. Sevgiiliniz ne rahatsızlığı yazıyor ama silip yollamıyor. 15 dk daha geçiyor bu kişi görüşürüz yazıyor.Arkadaşım diyen kişi ısrarla yazıyor ve sevgiliniz cvp vermiyor. Tabii bu süreçte siz tartışıyorsunuz bu kim nedir diye ve ne soracakmış sorsana diyorsunuz ama sevgiliniz kızıp ne soracaksa sorar zaten deyip bu soruyu sormuyor. Aradan tam bir saat geçiyor ve cevap alamayan kişi tekrar yazıyor ve soruyor "sen bugün neden 3'te çıktın ?" diye. Siz o an orda olmayan sevgilinizin whatsap resmini birlikte olduğunuz bir resimle değiştiriyorsunuz. Bunun üzerine o kişi durumuna şunu yazıyor " elma dersem çık armut dersem çıkma diye öğrettiler bize.. benimle elma lütfen :))) " .. siniriniz tavan yapıyor diyorsunuz sevgilinize bu kız sana ilgi duyuyor vs diye ama inkar ediyor sevgiliniz.
Daha sonra siz çaktırmadan telefonunuza kaydettiğiniz kızın numarasından sürekli whatspta online olma anlarını takip ediyorsunuz her ikisinin. Ve ne hikmetse sevgiliniz ve o kişinin her online olduğu ve whatsap'ı kapattığı saatler aynı. Soruyorsunuz bunu sevgilinize ama yazmıyor bana diyor.
Aradan geçen süreçte sevgilinizle aynı yerde çalışan ortak kankanız size gelip " seninki bana geldi filanca kişiye söyle bana mesaj atmasın " dedi diyor. Gidip bunu kıza/çocuğa söylüyor ve o kişi sadece 1 kere yazdım bir daha yazmadım diyor. Sonra sevgiliniz sarhoş olduğu bir anda size kızın sürekli yazdığını ve onun yazdıklarını sildiğini , kızın sevgilinizin iş yerinden birine gidip "onu bana ayarlasana" diye sevgilinizden bahsettiğini ve sizi bilmesine rağmen bu tip bir yaklaşımla geldiğini görüyorsunuz. Sevgiliniz yazmıyorum diye ısrar ediyor ve ekliyor en son kızın "tamam sen yama bana kız arkadaşın görür dimi " diye mesaj attığını söylüyor.
Sevgiliniz ayrıca kızın bu mesajları akşamları attığını ve siz farketmeden sildiğini belirtiyor. sabah yazmıyor mu dediğinizde neden yazsın ki zaten orda yanıma gelir diyor!!!
Her neyse siz sevgilinize güveniyor ve kızı iplememeye başlıyorsunuz. Ama sonunda kendinizce ya ben buna takılı kalmak istemiyorum madem yazışmıyorlar kızı engelleyeyim de yazmasın diyorsunuz kafam rahatlasın diyorsunuz çünkü hani sevgilinizde kusur bulmasanız da böyle bir insanın ona hala yazması sizi rahatsız ediyor.
Ve engellediğiniz günün ertesinde sevgiliniz sizle sabah yazışırken çalıştığı avm'den bir çocuğun ona sandviç getirdiğini bu fazla yermişin diye sorduğunu söylüyor ve "ne kadar iyi insanlar var dur ben kahvaltımı yapayım gelirim " diyor ve whatsap'ı kapatıyor.
Öğlene doğru size yazıyor ve diyor ki :
sevgiliniz -Filanca kişiyi neden engelledin? haddini aşma lütfen ...
siz- yazmıyorsan niye dert ettin anlamadım
sevgiliniz - benim özelim beni ilgilendirir sen kimseyi engelleyemezsin
siz- başladık yine
sevgiliniz - sen bence rahata alıştın, kendine gel
siz- rahatlıkla alakası yok sadece şunu de bana yazmıyorsan ve yazmasını istemiyorsan bu neden dert oldu şimdi sana
sevgiliniz - hayır artık arkadaşız, bana yazabilir, konuşurumda, konuşuyorumda,sabah kahvaltı ettik (!!!!!)
siz- bana yazabilir ne demek ya, arkadaşmısınız, daha düne kdr sövüp sayıyordun kıza! şimdi bana yazar eder, kahvaltı etmeler fln
sevgiliniz - dün dedim sana, biz arkadaş kaldık, dersini verdim dedim sana! biz onunla arkadaşız anladın mı?
siz- neyse yaaa
Evet şimdi soruyorum size durumu kendiniz ve sizin sevgiliniz ile yaşadığını bir durum olarak empati kurup böyle bir durumda öncelikle ne düşünürsünüz ve sonrasında ne yaparsınız?
1- Kimden geldiği belli olmayan(!) sandviçi yerken size kahvaltımı edeyim gelirim diyen sevgilinizi siz saf saf beklerken ,onun bir ayrıntıyı size kızana kadar gizlediğini ve o kişiyle sabah kahvaltısını birlikte ettiğini duyduğunuzda ne hissedersiniz?
2- Sizce sevgilinizin ona ilgi duyan ve sizin varlığınızı bilmesine rağmen ona alenen asılan millete onu bana ayarlasana diyen kişi ile konuşmasına izin verir misiniz?
3- Bu kişinin arkadaşlığına itimat eder misiniz?
4-Bu kişiyle sohbet eden dertleşen sevgiliniz sizle ilgili konuştuğunda bu kişinin onu sizden yana etkilemeyecek şeyler söyleyeceğine inanır mısınız?
5- Hergün günde 10 defa aynı zamanlama ile online olan kız şimdi hiç online olmuyorsa , ne düşünürsünüz?
6- Yazmıyorum dediği insanla şimdi yazarım ederim konuşurum diyen bir sevgiliniz varsa ne yaparsınız?
7- Biz onla arkadaş kaldık dediğinde yahu önceden neydiniz diye sormaz mısınız?
Not:Geçmişte bu kişinin sizin güveninizi kıracak çokça hatası olduğunu da düşünün benzer konularda...
Eklemek istediklerinizi açıkça belirterek lütfen yorum yapınız.