Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız? Eminim sizinde yaranız vardır!

''yok ya sen kimsin seni onla tanıştırıcam ne diyeceğim ona, kim olduğunu söyleyeyimde yarın git karşısına çık dimi" bana elalem için bu lafı eden biriyle ne işim var o yüzden ankete falan gerek yok hem aynı evde yaşayın 9 aydır hemde sen kimsin seni onla tanıştırıcam ha bana eşim sevgililik dönemimizde birisi için böyle bir laf etseydi yemin ediyorum orda ağzına iki çakar sonrada yoluma bakardım

Varya ben öyle sevgiliyi bi parcalarim bi parcalarim kıza hiçbir şey demiyorum onun ne mal olduğu ortada ama erkek or...usu diye bi tabir vardır bilmem bilir misin seninki tamda ona uyuyor. Çok ciddi söylüyorum eğer o kıza yüz vermese sevgiline hayatta bunları demezdim kız zaten seni bile bile ona gitmiş sevgilin de seni takmaya takmaya kızla konusmaya devam etmiş kahvaltilar falan girla gitmis oh. Hadi bakalım şimdi sevgilin nasıl biri bi düşün. Ben burda çıldırdım sen nasıl dayaniyorsun bilmiyorum allahim keşke gamsız yaratsaydin beni

Boyle bir kisinin yaninda 1 dakika bile durmazdim. Siz ayni seyi yapsaniz eminim sizi kapinin onune koyardi! Hic anlamadigim daha dun onu isteyen ona asik olan bir karaktersiz nasil olurda arkadas kalmak ister. 1 gunde hersey bitmismi yani? O da yetmiyormus gibi birde beraber kahvalti yapiyorlar. Sevgilinize bir sorun bakim size asik olan bir erkekle kahvalti yapmanizi nasil karsilardi??

böyle kadınlarada ayrı bir deli oluyorum.erkekler evli olunca yada sevgilileri olunca daha çok mu değerli oluyor nedir.dışarda binlerce bekar başı boş erkek varken gidip sevgilisi olan karısı olan adamların peşinde koşuyorlar.Hadi onlara ne ad verildiği belli oo zaten.Ya senin sevgilinn yaptığı ne? bu ne rahatlık genişlik kardeşim yaa sen kimsin ki onunla tanıştırayım ne demek ?!? Nasıl sabırlı bir kızsın da bunları ona okutacam diyorsun pes doğrusu.Şimdiye çoktan ağzına çarpıp evden kovman gerekiyordu

Niye siz sizin sevgiliniz ortak kankaniz vs gibi sanki senin basina gelmemis gibi anlattin. Okurken kafam karisti valla. Dogru duzgun bu bu oldu diye yazsaniz. Empati yapicaksam zaten yaparim.

bu şekilde aynı evde yaşayıp kendini kullandırırsan ne yapmasını bekliyordun bugün sen yarın o öbür gün bir başkası bunun sonu yok, sorun ne biliyor musun 3 ayda aynı evde yaşama kararı en başa dön ve değerlendir.

aynı evde yaşamanız elbette bizi enterese etmez ama 7 tane soruna kendi bakış açımdam tek bir cevap verebilirim.Ben olsam aynı evi paylaşmazdım oda beni çantada keklik bilmez ve bu kadar rahat hareket edemezdi der noktayı koyarım.

neden cevaplar sorularla uğraşıyorsunuz ki
yapacağınız tek bir şey var oda ensesinden tutup kapıya koymak
adam seni tanıştırıp ne diyeceğim bu diyor bu bile yeter bence kapıya konulması için
ben olsam hiç uğraşmaz yol veriri keyfime bakarım

Hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Benim için " sen kimsin ki tanıştırayım" kısmında olay bitmiştir zaten.

Bu adama bir mecburiyetliginiz mi var da göz yumuyorsunuz.

"Elma dersem cik..." olayı bana sadece aralarinda bir anlaşma gibi geldi. Belli ki kiz sevgilinizin soğuk tavırlarından yanında sizin olduğunuzu anladı ve konuştugu kişinin sevgiliniz olup olmadigini teyit etmeye calisti. Hala güvenden bahsediyorsunuz. Pes vallahi.

Arkadaşım sen bu adamla hala niye berabersin ki ..
Empati yaparak yazıyorum erkek arkadaşının niyeti iyi değil aralarında ilişki yoksa bile ki
o kız için seni kırıyor azarlıyor ve sende seyirci kalıyorsun ..
Ben olsam ayrılmıştır bu benim kabullenemeyeceğim bir durum artı sonu da belli gibi zaten ..

Ya sen neyi bekliyorsun arkadaşım? Ayrılsana. Kendisine asılan kızı engelledin diye sana haddini bildirmeye çalışıyor, arkadaş kaldık bilmem ne diyor. Sen neyin kafasındasın çok sinirlendim şu an sana. Nasıl görmezsin ne b.k yediklerini ikisinin.

sen hala bu gereksizle sevgiliysen sende problem var derim
1. sevgilinin hoşuna gidiyo( kızın ilgisi)
2.seni doğru düzgün adam yerine bile koymamış
3. saf mısın nesin sen hala nasıl dayanabiliosun
4. bu adam seni sen böyle oldukça kullanır

Ona kaybetme korkusu yasatmazsan asla bu yantiginin yanlis oldugunu seni rahatsiz ettifini ve uzdugunu anlamiycaktir. Erkekler boyledir deger verip sevince kiynetini bilmezler. Ne zaman ki birakirsin o zaman tutusurlar. Simdi seni cepte goruyo ayni evde de yasiyomussunuz nasil olsa yanimda diyo diger kizla ne dusunuyo bilmiyrm ama belli ki onunla konusmak hosuna gidiyo. Ve sen onu nasil olsa birakmiyosun herseye ragmen buna guveniyo. Sen konusacagini konusmussun tekrar al karsina konus aynisini ben yapsam ne tepki verirsin diye. Baktin olmuyo gidiyorum de. O korkuyu yasasin. Seviyosa zaten birakmaz. Eger inaniyosan seni sevdigine ona vazgecilmez oldugu hissini verme

Siz onun sevgilisi değil aynı evi paylaştığı bir arkadaşı olmuşsunuz. Çalıştığı iş yerinde de sevgili açığını kapatıyor zaten.

yahu mazoşist misiniz? insan keyifli zaman geçirmek,mutlu olmak,mutlu etmek için biriyle sevgili olur. bu kadar sinire strese ne lüzum var?daha fazla nefesinizi,zamanınızı,iyi niyetinizi tüketmeden kendinize geliniz.

yazılan yorumları okutunca ne olacak aslında ben onu merak ettim.
--bak herkes benim gibi düşünüyor sen suçlusun ben haklıyım mı diyeceksiniz?
adama hiç bir şey okutmanıza hatta muhatap olmanıza bile gerek yok her şey ortada. saçma sapan bir ilişki
şu durumda karşı tarafı suçlayamıyorum, bunları yaşamıyı siz istiyorsunuz çünkü. eğer istemeseydiniz --sen kimsin dediğinde arkanıza bile bakmadan gitmeniz lazımdı o zaman olaylar bu kadar seviyesizleşmez di.
burada anket le falan uğraşacağınıza , ev kime aitse diğerinin eşyalarını kapıya koyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…