Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız? Eminim sizinde yaranız vardır!

Çok güven vermedi bana. Tam anlamadım yazdıklarını ama ben ayrılırdım. Sen kimsin seni tanıştırcam ya da işte ben arkadaş kalırım sen karışamazsın diyorsa bitmiştir zaten. Kendine bu şekilde söyletme. Evden de gönder derim. Bu iş olmaz. Ayrılmalısın. Bir an evvel ayrılmalısın.

Vaktinde sevgilimin iş arkadaşı beni bile bile baya bir asılmıştı. İmalar, mesajlar, aramalar, yemeğe çıkma çabaları açıkça söylediği dahi olmuş cevabı sevgilim olmasa da senle bir şey olmazdı olmuş. Ha kız bu lafa rağmen devam etti artık ben resti çektim. O kızı sileceksin diye. Nitekim sildi de...
Ama ben resti gerçekten çektim blöf değildi. Kadının niyeti belliyken bana sen kimsin diyecek, yada her şey netken hala arkadaşız ayağı çekecek bana bir dakika durmazdım yanında...
Beni bağlayan sevgilimdir. Eğer bir kadın ona yazıyorsa o adam gibi duracak kaşı gözü oynamayacak. İşin tadı kaçtıysa da arkadaşız demeyecek silecek bir zahmet.
Burda sevgiliniz resmen sizi hiçe saymış kızın ilgisi de hoşuna gitmiş. Bence size değer vermeyen, farklı arayışlarda olup sizi kandırmaya çalışan bir adamla boşa zaman geçirmeyin. Değerinizi bilecek biri çıkar elbet.

Konu çok karışık ona bir yorum yapamayacağım lakiiinn o kızın whatsapp durumu nedir öyle arkadaş. Elma,armut falan. Erkeklerin kezban dedikleri varlık tam olarak bu herhalde

Sevgilim benimle aynı evde yaşayacak,iş yerinden kız arkadaşı olacak kahvaltılar,yazışmalar ...Benim öyle bir sevgilim olamaz

bir de soruyor musun siz napardınız diye, bence gayet açık. elinin altındakini kaybetmek istemiyor, yedekliyor.. yol ver gitsin.

karsidaki kiz bildigin yollu araniyor senin erkek arkadasinin da hosuna gitmis yuz veriyor. sen ayni seyi yapsan ne derdi once onu sor. ahlak hem kadin hem erkek icindir. ayrica niye kiza noluyo bacim demiyosun

Niye ugrasiyorsunuz bu kisiyle? Caniniz sIkiliyorsa ve aksiyon ariyorsaniz tamamda, niye cekiyorsunuz böyle bi adami? Adam sen kim oluyorsun diyor, siz sevgililikten bahsediyorsunuz... Adam sizi ihtiyaclarini karsilayan biri olarak görüyor bu ortada ( sadece cinsellik demiyorum) daha iyisini buldugu vakit sizi sutlayacak.... Nerden buluyrsunuz böyle tipleri, birakin ne hali varsa görsün, arkadaslik mi ediyor, kahvaltimi yapiyor, flört mü ediyor, özgürce yapsin...

Bu kadar entrika brezilya dizilerinde yok beaa... adamın sana ettiği iki laftan biri hakaret, küçük görme....

Def et uğraşma ya, başka işin yok mu? 1 sn bile harcama bu adama..

Son yazdigin not a cevap yazacagim yalniz.

Su guven varya o tek kullanimlik.
Bir kere gitti mi geri geri donusu olamaz guvenin.

Bazen dusunuyorum da eski kocam aniden karsima ciksa ve dese ki " hadi gel seni bi yere goturecegim diye ama soru falan sorma sadece gel benle"
Gitmem. SIRF GUVENMEDIGIM ICIN GITMEM !!!

Valla ben direkt evden atardim. O haddini aşmış saygı sevgi birakmamis.hadi yallah der hayatımdan def ederdim. Sevgi göremedim ben ufukta ihanet var demedi deme ....

Sen ki gencecik üniversite mezunu bir kızsın. Sevgilinin sana yaptığını ilk okul mezunu bile olmayan arkasında ailesi olmayan kadınlar var ki kocalarına bile bu hakkı tanımıyor. Bu ne eziklik.

Bildiğin aldatıyor bu dümbük seni..Kusura bakma..
Asıl haddini aşan kendisi, niye ezdiriyorsun bu kadar kendini?

Ben olsam bunca şeye dahi müsade etmem..Kimse aşktan ölmüyor..Ayrılın gitsin.

baştan sona okuma konusunda ısrarlıydım ama aynı yerde çalışan kanka kısmından sonra konudan koptum ben ve pek anlayamadım bıraktım.neyse anladığım kadarıyla yorum yapayım ben;ben böyle gizli saklı,kafada sürekli soru işareti bırakan laçkalaşmış ilişkileri hep saçma bulmuşumdur ve bu tür ilişkilerin de yürüyeceğine asla inanmam.kusura bakmayın ama saçma sapan birşey sizin ilişkiniz,yok elma dersem çık armut dersem çıkma diyen 3. şahıs,sizi ondan saklamaya çalışan sevgili falan,bu nasıl ilişki valla ben anlamadım.bırak elma deyince hayatından çıksın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…