Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız? Eminim sizinde yaranız vardır!

Blackwoman-ist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
4
5
3
40
Arkadaşlar uzun gelecek ama lütfen yardımcı olun bana . Hani sorun bende mi anlamam lazım? Lütfen Allah aşkına okuyun ve anket şeklinde anlattığım konuya siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!!

Öncelikle soruyu her iki taraflı düşünün yani erkekseniz kız arkadaş , bayansanız erkek arkadaşınız olarak...
1 yıllık bir ilişkiniz var ve 9 aydır bu insanla aynı evi paylaşıyorsunuz.
Sevgiliniz bir avm'de işe başlıyor. Arkadaş edinmek istiyor ve ediniyor ama sürekli muhabbet edip birlikte yemek yediği kişi karşı cinsten biri.
Kim bu kişi , beni de tanıştırsana dediğinizde " yok ya sen kimsin seni onla tanıştırıcam ne diyeceğim ona, kim olduğunu söyleyeyimde yarın git karşısına çık dimi" diyor. Tartışıyorsunuz ve ayrılma noktasına geliyorsunuz. Derken kızın kim olduğunu öğreniyorsunuz ama bir şey yapmıyorsunuz.
Bu kişi birgün sevgilinizin telefonuna başka biriyle haber yollayıp bir şey soracağım diye telefon numarasını yolluyor. sevgiliniz bu kişiyi ekliyor ve whatsaap üzerinden konuşuyorlar yanınızda. Bu kişi " sende mi işten ayrıldın" diye souyor ve sevgiliniz " hayır ama yarın çıkışımı vereceğim" diyor ve bunun üzerine o kişiden şu msj geliyor " hadi ya ben bu kdr çabuk beklemiyordum,hani çıkışını verirsin ama birkaç gün daha kalırsın diyordum bu kdr erken beklemiyordum((" !!!. Sevgiliniz iş ile ilgili kısımlara cvp veriyor ama geri kalanına cevap vermiyor. Daha doğrusu tam yazıyor ama sonra yollmayıp siliyor. Bu kişide bekleyip sonra rahatsız ettim yazıyor. Sevgiiliniz ne rahatsızlığı yazıyor ama silip yollamıyor. 15 dk daha geçiyor bu kişi görüşürüz yazıyor.Arkadaşım diyen kişi ısrarla yazıyor ve sevgiliniz cvp vermiyor. Tabii bu süreçte siz tartışıyorsunuz bu kim nedir diye ve ne soracakmış sorsana diyorsunuz ama sevgiliniz kızıp ne soracaksa sorar zaten deyip bu soruyu sormuyor. Aradan tam bir saat geçiyor ve cevap alamayan kişi tekrar yazıyor ve soruyor "sen bugün neden 3'te çıktın ?" diye. Siz o an orda olmayan sevgilinizin whatsap resmini birlikte olduğunuz bir resimle değiştiriyorsunuz. Bunun üzerine o kişi durumuna şunu yazıyor " elma dersem çık armut dersem çıkma diye öğrettiler bize.. benimle elma lütfen :))) " .. siniriniz tavan yapıyor diyorsunuz sevgilinize bu kız sana ilgi duyuyor vs diye ama inkar ediyor sevgiliniz.
Daha sonra siz çaktırmadan telefonunuza kaydettiğiniz kızın numarasından sürekli whatspta online olma anlarını takip ediyorsunuz her ikisinin. Ve ne hikmetse sevgiliniz ve o kişinin her online olduğu ve whatsap'ı kapattığı saatler aynı. Soruyorsunuz bunu sevgilinize ama yazmıyor bana diyor.
Aradan geçen süreçte sevgilinizle aynı yerde çalışan ortak kankanız size gelip " seninki bana geldi filanca kişiye söyle bana mesaj atmasın " dedi diyor. Gidip bunu kıza/çocuğa söylüyor ve o kişi sadece 1 kere yazdım bir daha yazmadım diyor. Sonra sevgiliniz sarhoş olduğu bir anda size kızın sürekli yazdığını ve onun yazdıklarını sildiğini , kızın sevgilinizin iş yerinden birine gidip "onu bana ayarlasana" diye sevgilinizden bahsettiğini ve sizi bilmesine rağmen bu tip bir yaklaşımla geldiğini görüyorsunuz. Sevgiliniz yazmıyorum diye ısrar ediyor ve ekliyor en son kızın "tamam sen yama bana kız arkadaşın görür dimi " diye mesaj attığını söylüyor.
Sevgiliniz ayrıca kızın bu mesajları akşamları attığını ve siz farketmeden sildiğini belirtiyor. sabah yazmıyor mu dediğinizde neden yazsın ki zaten orda yanıma gelir diyor!!!
Her neyse siz sevgilinize güveniyor ve kızı iplememeye başlıyorsunuz. Ama sonunda kendinizce ya ben buna takılı kalmak istemiyorum madem yazışmıyorlar kızı engelleyeyim de yazmasın diyorsunuz kafam rahatlasın diyorsunuz çünkü hani sevgilinizde kusur bulmasanız da böyle bir insanın ona hala yazması sizi rahatsız ediyor.
Ve engellediğiniz günün ertesinde sevgiliniz sizle sabah yazışırken çalıştığı avm'den bir çocuğun ona sandviç getirdiğini bu fazla yermişin diye sorduğunu söylüyor ve "ne kadar iyi insanlar var dur ben kahvaltımı yapayım gelirim " diyor ve whatsap'ı kapatıyor.

Öğlene doğru size yazıyor ve diyor ki :

sevgiliniz -Filanca kişiyi neden engelledin? haddini aşma lütfen ...
siz- yazmıyorsan niye dert ettin anlamadım
sevgiliniz - benim özelim beni ilgilendirir sen kimseyi engelleyemezsin
siz- başladık yine
sevgiliniz - sen bence rahata alıştın, kendine gel
siz- rahatlıkla alakası yok sadece şunu de bana yazmıyorsan ve yazmasını istemiyorsan bu neden dert oldu şimdi sana
sevgiliniz - hayır artık arkadaşız, bana yazabilir, konuşurumda, konuşuyorumda,sabah kahvaltı ettik (!!!!!)
siz- bana yazabilir ne demek ya, arkadaşmısınız, daha düne kdr sövüp sayıyordun kıza! şimdi bana yazar eder, kahvaltı etmeler fln
sevgiliniz - dün dedim sana, biz arkadaş kaldık, dersini verdim dedim sana! biz onunla arkadaşız anladın mı?
siz- neyse yaaa

Evet şimdi soruyorum size durumu kendiniz ve sizin sevgiliniz ile yaşadığını bir durum olarak empati kurup böyle bir durumda öncelikle ne düşünürsünüz ve sonrasında ne yaparsınız?

1- Kimden geldiği belli olmayan(!) sandviçi yerken size kahvaltımı edeyim gelirim diyen sevgilinizi siz saf saf beklerken ,onun bir ayrıntıyı size kızana kadar gizlediğini ve o kişiyle sabah kahvaltısını birlikte ettiğini duyduğunuzda ne hissedersiniz?
2- Sizce sevgilinizin ona ilgi duyan ve sizin varlığınızı bilmesine rağmen ona alenen asılan millete onu bana ayarlasana diyen kişi ile konuşmasına izin verir misiniz?
3- Bu kişinin arkadaşlığına itimat eder misiniz?
4-Bu kişiyle sohbet eden dertleşen sevgiliniz sizle ilgili konuştuğunda bu kişinin onu sizden yana etkilemeyecek şeyler söyleyeceğine inanır mısınız?
5- Hergün günde 10 defa aynı zamanlama ile online olan kız şimdi hiç online olmuyorsa , ne düşünürsünüz?
6- Yazmıyorum dediği insanla şimdi yazarım ederim konuşurum diyen bir sevgiliniz varsa ne yaparsınız?
7- Biz onla arkadaş kaldık dediğinde yahu önceden neydiniz diye sormaz mısınız?

Not:Geçmişte bu kişinin sizin güveninizi kıracak çokça hatası olduğunu da düşünün benzer konularda...

Eklemek istediklerinizi açıkça belirterek lütfen yorum yapınız.

Biraz kafam karısarak okudum, iyi ki son paragrafları yazmıssın.
Beraber yasaman beni zerre ilgilendirmiyor, o kısma yorum yapmayacagım.
Yalanını yakalıyorsun, bir de sanki sen paketmissin gibi, kendine ek oynaş tutup biz onunla arkadas kaldık diyor.
Daha önce de olayları vardı diyorsun, sevginden yutma böyle seyleri. Eninde sonunda kötü sen olursun, erkekler verdigin degeri pek anlayacak cinsten degiller. Onu sevdiginden neleri hazmettigini düsünmüyorlar bile. O sebepten kendi haline bırak, bitmesin diye ugrasma. Bitecekse bitsin.

Cevabın için teşekkür ederim.. Ben bunu buraya yazdım çünkü gelen cevapları ona da okutacağım ... Bende mi sorun yoksa ben normal mi davranıyorum onu anlamasını sağlayacağım...

Bana sorduğum sorular üzerinden cevapta verirsen çok sevinirim. Sen olsan ne düşünürsün ve ne yaparsın özellikle?

neden aynı evi paylaşıyorsunuzki
kuşkulanır izlemeye alırdım. böyle dank diye ortaya cıkmazdım acıkcası.
sonrada eger karıştırdıgı bi halt varsa. ikisinide rezil ederdim.
bak o masum oldu sen kötü oldun. anlatabildimmi

Ben zaten onu avm'den almaya vs gidiyordum. O orda işe başlamadan önce kankamız dediğimiz kişiyi görmeye sık sık gidiyorduk oraya... Konudan lütfen sapmayalım... sadece ilk olarak sorduklarıma cvp verin anket gibi düşünün lütfen... Bu önemli benim için. Çalıştığım için gidip takip etme imkanım yok. Ve öyle kadınlar var ki bile bile bu yollara girenler çok... Hani yeterki benle olsun gerisi önemli değil mantığında ki... O sebeple siz ne düşünürdünüz ilk olarak o önemli ?

İyi okut o vakit.
Alıntı yapmamıssın görmedim o yüzden. Kim olsa aynını düsünür, bir de aynı evi paylasacak seviyede imişsiniz. Kızın ilgisi oldugu cok belli, su götürmez gercek bu. O da bunu biliyor ve hosuna gidiyor bu ilgi. Sana da arkadasız diye yutturuyor. Kız simdi hülyalar içindedir, seninki duygusal konusmalar yapmasa kız böyle ısrarcı olmaz. Demek ki seninkinde hata. Burada bir konu vardı, kızın teki acmıs, eski sevgilisinin sevgilisi varmıs, nasıl geri elde ederim diye. Yani sevgilisi/eşi olması birilerinin, insanları durdurmuyor çünkü çocuk da bir yandan bunun agzına serbet veriyor. Kız belki sevgisinden bilmiyorum, burada beni seviyor, onu sevmiyor diyor. Bunu dedirttirmis cocuk kıza. Bulusacaklarmıs üstüne diger kızdan habersiz. Minareyi calan kılıfını da hazırlar; adına da ''bir seyleri bitirmek icin bulusuyoruz'' koymuslar. Zaten bitmis, cocugun sevgilisi var, vicdan rahatlatmak icin bulusmanın adına bunu koymuslar. Yarın cocugun sevgilisi ögrense biz bitirmek icin bulustuk dyecek cocuk. O istedi diyecek, pesimde dolandı diyecek. Halbuki bir yandan eski sevgilisine ümit veriyor, bir yandan sevgilisi var. Yani cogu erkek böyle. Burada yazılan ikinci kadın hikayelerinin hepsinin sebebi erkekler. Sana gelip baska sey söylüyor, bir yandan baska kadınları kekliyorlar. Aslolan cogunun bir gr vicdanının olmadıgı, aslında iki tarafı da iplemedigi. Birine komple baglanacak erkek azınlıkta, umarım hepimiz sanslıyızdır, o azınlık ile beraberizdir, kandırılmıyoruzdur ya da o azınlıkla beraber oluruz.
Bir baska hikayede kendi arkadasımdan. Üniversitede idik. Arkadasım birinden hoslanıyordu, en son gitti söyledi. Ama kız cok cekingen ve narin bir kız, bir de epey zaman yarım yıl kadar uzaktan uzaga sevdi. Yani gaza getirmesek gitmezdi. Birbirimizi tanıyabilir miyiz dedi cocuga. Cocuk kabul etti. Megerse cocuk nisanlımıymış ne imiş memleketinde. Cocuk orada iken arkadasım aramıs cocugu telefona bir kız cıkıyor. Sevgilimin pesini bırak diyor. Halbuki en basından gizleyen cocuk, umit veren cocuk. Kızın hicbir seyden haberi bile yok.
Sen yapsan demedigi laf kalmaz, ne boncuk dagıtman kalır ne kevaseligin di mi.
O kızla alakasını kesmesini isterdim, ama o kız olmasa baska kız olacak, seninkinde bitiyor iş. Daha cok olgunlasması lazım. Seni kaybedip pişman olacak eninde sonunda. Böyle böyle yıpranan sen oluyorsun cünkü.

Bende suçu kızdan çok ona bu yüzü veren sevgilimde aramaya başladım. Benle ilgili ne dedi ne konuştu da kız ümide kapıldı. Belkide benden bahsetmemişti bile... Bilmiyorum akşam olsun konuşacağım bakalım ne diyecek?

Kendinden hoslanan kızla whatsup'da orada burada konusması bile baslı basına hata.
Eskiden erkekler mertti. ''Kancık kuyruk sallamasa köpek pesinde dolanmaz'' lafındaki kancık zamanımızın erkekleri artık. Yanar döner, kaypak...

Sen bir yıllık ilişkinin dokuz ayını aynı evde yaşıyorsun doğru mu ?

He bu seni cepte görüyor rahat senle bide farklılık bulmuş onla da takılıyor ben olsam paralardım onu yolu verirdim

ondan bi cacık olmaz..
çok taviz vermişsiniz ve de...

Evleri ayirin...

karışık yazmışsınız ama anladığım kadarıyla sevgiliniz size değer vermiyor ve sallamıyor,diğer kızlada dalgasına konuşuyor ama ikinizide sallamıyor bence, sizinle ciddi falan değil, diğer kızlada,

ama burasi kadinlar kulubu
"Öncelikle soruyu her iki taraflı düşünün yani erkekseniz kız arkadaş , bayansanız erkek arkadaşınız olarak..."
soruna gelecek olursa ben ariza cikartirdim kizi engellerdim sevgiliminde basinin etini yer ayrilmaya kalkardim kiz miz noluyor ya?
sevgiliniz ayip etmis konusarak halada ayip ediyor.. ayni seyi siz yapsaniz sevgiliniz mulayim davranirmiydi?

Uzun uzadıya okudum ama uzuuun uzuun cevap veremıcem..

Seninkiler yasak elma yeme derdinde şuan..boylesi tatlı geliyor cunku..

Size bostan korkuluğu muamelesi yapmış sevgiliniz. Ne öyle vıcık vıcık ilişkiler, kızın ilgisinden sonra arkadaş olmuşlar falan... Size masal anlatıyor sizse kabulleniyorsunuz, hatta haddinizi bildiriyor benim özelim diye... Yaptığınız sırf kendinize eziyet, sizi sevmediği besbelli de siz bunu o sizi terkedince anlarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…