- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
26 yaşında ayircak ama kesin bu evden cikcaz ya zaten benim gözüm evde değil alsınlar naparsa yapsınlar biz çok daha iyisini alırız yeterli ayırsin keseyiEşinize sizin tabirinizle keseleri ayırması için diretin lütfen. Böyle olmaz. Herkes başının çaresine baksın ne demek kazandığım tüm parayı kayınpedere vermek. Eşiniz kaç yaşında bu arada?
Evet öyle olurdu büyük ihtimal yada ev almazlar di evin parasını harçlık yaparlardiBen şuna takıldım. Eşin maaşlı çalışmasa, babası çekle çalışıyor diye açlıktan ölecekler miydi?
Çocuğun hep kıyafetlerini KV aldı ben bir tane bile bişey almadım
Eşim çalışmamı istemiyor kesinlikle ya zaten benim eşimin maasi çok iyi gerçekten ama 7 kişiye ve 2 eve yetmiyor bide ünv de okuyan bir kardeş zor oluyor ayırdık keseleri krallar gibi yaşarız bizEvinizi ayırın, çocuğuna bakacak kimsen yoksa sen evde çocuğunuza bak eşinin kazandığıyla da geçinrisiniz. en azından huzurunuz olur.. çocuğuna bakacak biri varsa sen de çalış .. kafanız rahat olsun..
Kp me söylese balıktan reddeder diye bişey söylemiyor ve sağda solda oğlum bana sırt çevirdi vs konuşur bire bin katar
Eşim çalışmamı istemiyor kesinlikle ya zaten benim eşimin maasi çok iyi gerçekten ama 7 kişiye ve 2 eve yetmiyor bide ünv de okuyan bir kardeş zor oluyor ayırdık keseleri krallar gibi yaşarız biz
Ev alınmadan önce çok iyiydi ve kp dedim bazen para alabiliyordu ama kışın alamadılar hiç ben ilk sene evliliğinde hafta sonlari dışarıda yerdik cafeler sinemalar hep böyleydi biz ama kış girdi ve zor durumda kaldık hamileligimde çok iyi beslendim ben çünkü para vardı zatenSöylediğim hiç bir şeye cevap değil bu. Hamileliğinizde beslenebildiniz mi? Emzirirken beslenebildiniz mi? Şu an o bebek ek gıda olarak ne yiyor?
Bu şartlarda büyüyen çocuklar yok mu? Var. Ama sizin şartlarınız düzeltilebilirdi. Eşiniz ve siz zamanında olgun kararlar alabilseydiniz şu an bambaşka bir noktada olurdunuz. Çocuk olmasaydınız bu bebeğe ben ne verebileceğim de yapıyorum diye bir sorgulardınız. Bebek düşünüyorsanız onun için eşinizin kese ayırmasını sağlardınız, kendiniz 1 yıl bir işe girer en azından bebek için birikim yapardınız.
Ama işte karı koca ikiniz de yetişkin bir birey olmadığınız için şu anda bu durumdasınız.
Bu konuya ben yorum yapmazdım. Ne de olsa siz kendi hayatınızı bir şekil yakmışsınız. Ama ortada çocuk olunca dayanamıyorum. Çocuklara bu yapılmamalı. Bilinçli anne-babaları olmalı.
Bende ona sinirleniyorum resmen varlık içinde yokluk yaşıyorum.Heyy allahım birde resmen varlık içinde yokluk yaşıyorsunuz eşiniz çok pasiff keşke o kadar maaşı olacağına biraz size sahip çıkacak kadar eş olsaymış.
Bu nasıl birşey ya aklım almadı. Resmen sizi sömürüyorlar.Evet öyle olurdu büyük ihtimal yada ev almazlar di evin parasını harçlık yaparlardi
Heh işte bende onu diyorumBu nasıl birşey ya aklım almadı. Resmen sizi sömürüyorlar.
Ev alınmadan önce çok iyiydi ve kp dedim bazen para alabiliyordu ama kışın alamadılar hiç ben ilk sene evliliğinde hafta sonlari dışarıda yerdik cafeler sinemalar hep böyleydi biz ama kış girdi ve zor durumda kaldık hamileligimde çok iyi beslendim ben çünkü para vardı zaten
Esim beni çok seviyor üstüne de gitmek istemiyorum onuda anlıyorum ama zoruma gidiyorBu arada eşinize söyleyecek tek kelime bulamadım çünkü kendi aldığı sigaradan başka daha ucuz bi sigara alıp size citoz almış bu ne yaşarsanız yaşayın çok sevimli ve güzel bi davranış. Biraz zaman sanırım sizin durumunuz. Eşinizin üstüne de gitmeyin sadece güç toplamasını sağlayın
Ama şimdiki durum böyle ilk Senem dediğim gibi süperdiİlk mesajınızda korkunç bir tablo çizmişsiniz. O zaman para vardı diyorsunuz ama şu anda da para var. AMa bir aile bolluk bereket içinde yaşarken diğer aile aç kalacak durumda para var. Eşinizin bari yahu biz ne yiyoruz ne içiyoruz diye düşünmesi lazım. Kendi çocuğunu düşünmesi lazım. Babam kızar diyerek olacak iş değil bu.
E
Esim beni çok seviyor üstüne de gitmek istemiyorum onuda anlıyorum ama zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?