• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına bir bakın ya

Eşinize sizin tabirinizle keseleri ayırması için diretin lütfen. Böyle olmaz. Herkes başının çaresine baksın ne demek kazandığım tüm parayı kayınpedere vermek. Eşiniz kaç yaşında bu arada?
26 yaşında ayircak ama kesin bu evden cikcaz ya zaten benim gözüm evde değil alsınlar naparsa yapsınlar biz çok daha iyisini alırız yeterli ayırsin keseyi

Çocuğun hep kıyafetlerini KV aldı ben bir tane bile bişey almadım

Söylediğim hiç bir şeye cevap değil bu. Hamileliğinizde beslenebildiniz mi? Emzirirken beslenebildiniz mi? Şu an o bebek ek gıda olarak ne yiyor?
Bu şartlarda büyüyen çocuklar yok mu? Var. Ama sizin şartlarınız düzeltilebilirdi. Eşiniz ve siz zamanında olgun kararlar alabilseydiniz şu an bambaşka bir noktada olurdunuz. Çocuk olmasaydınız bu bebeğe ben ne verebileceğim de yapıyorum diye bir sorgulardınız. Bebek düşünüyorsanız onun için eşinizin kese ayırmasını sağlardınız, kendiniz 1 yıl bir işe girer en azından bebek için birikim yapardınız.
Ama işte karı koca ikiniz de yetişkin bir birey olmadığınız için şu anda bu durumdasınız.
Bu konuya ben yorum yapmazdım. Ne de olsa siz kendi hayatınızı bir şekil yakmışsınız. Ama ortada çocuk olunca dayanamıyorum. Çocuklara bu yapılmamalı. Bilinçli anne-babaları olmalı.

Evinizi ayırın, çocuğuna bakacak kimsen yoksa sen evde çocuğunuza bak eşinin kazandığıyla da geçinrisiniz. en azından huzurunuz olur.. çocuğuna bakacak biri varsa sen de çalış .. kafanız rahat olsun..
Eşim çalışmamı istemiyor kesinlikle ya zaten benim eşimin maasi çok iyi gerçekten ama 7 kişiye ve 2 eve yetmiyor bide ünv de okuyan bir kardeş zor oluyor ayırdık keseleri krallar gibi yaşarız biz

Esinizin pasifligi baska bir sorun yok ortada ,
Ev esinizin ustunuze alinsa sizde her ay buna mukabil maasin bir bolumunu verseniz olur ,
Boyle bosa kurek sallayip para yedirmissiniz onlara

Kp me söylese balıktan reddeder diye bişey söylemiyor ve sağda solda oğlum bana sırt çevirdi vs konuşur bire bin katar

Aman sağda solda konuşursa konuşsun böyle yaşamak daha mı iyi eşin için acaba bak kendin diyorsun oğluma bir parça kendim bir şey almadım diye sen eşini ikna etmeye bak bir şekilde.

Eşim çalışmamı istemiyor kesinlikle ya zaten benim eşimin maasi çok iyi gerçekten ama 7 kişiye ve 2 eve yetmiyor bide ünv de okuyan bir kardeş zor oluyor ayırdık keseleri krallar gibi yaşarız biz

Heyy allahım birde resmen varlık içinde yokluk yaşıyorsunuz eşiniz çok pasiff keşke o kadar maaşı olacağına biraz size sahip çıkacak kadar eş olsaymış.

Söylediğim hiç bir şeye cevap değil bu. Hamileliğinizde beslenebildiniz mi? Emzirirken beslenebildiniz mi? Şu an o bebek ek gıda olarak ne yiyor?
Bu şartlarda büyüyen çocuklar yok mu? Var. Ama sizin şartlarınız düzeltilebilirdi. Eşiniz ve siz zamanında olgun kararlar alabilseydiniz şu an bambaşka bir noktada olurdunuz. Çocuk olmasaydınız bu bebeğe ben ne verebileceğim de yapıyorum diye bir sorgulardınız. Bebek düşünüyorsanız onun için eşinizin kese ayırmasını sağlardınız, kendiniz 1 yıl bir işe girer en azından bebek için birikim yapardınız.
Ama işte karı koca ikiniz de yetişkin bir birey olmadığınız için şu anda bu durumdasınız.
Bu konuya ben yorum yapmazdım. Ne de olsa siz kendi hayatınızı bir şekil yakmışsınız. Ama ortada çocuk olunca dayanamıyorum. Çocuklara bu yapılmamalı. Bilinçli anne-babaları olmalı.
Ev alınmadan önce çok iyiydi ve kp dedim bazen para alabiliyordu ama kışın alamadılar hiç ben ilk sene evliliğinde hafta sonlari dışarıda yerdik cafeler sinemalar hep böyleydi biz ama kış girdi ve zor durumda kaldık hamileligimde çok iyi beslendim ben çünkü para vardı zaten

Para konusunda kim kime ne veriyor kim nerde çalışıyor nerede oturuyor tam anlayamasam da kayinvalide ve kayinpederinize çok sinir oldum. Onlara ne yani onlarla mi evlendiniz de bu kadar müdahale edip bide sinirlenme hakkını kendilerinde buluyorlar. Pardon da istediğiniz gibi giyinirsiniz ona mı soracaksınız bu yaşlılar herhalde güzel giyinmeyi topuklu ayakkabı fönlü saç mini etek falan sanıyorlar. Vallahi çok sinirleniyorum

Bu arada eşinize söyleyecek tek kelime bulamadım çünkü kendi aldığı sigaradan başka daha ucuz bi sigara alıp size citoz almış bu ne yaşarsanız yaşayın çok sevimli ve güzel bi davranış. Biraz zaman sanırım sizin durumunuz. Eşinizin üstüne de gitmeyin sadece güç toplamasını sağlayın

Ev alınmadan önce çok iyiydi ve kp dedim bazen para alabiliyordu ama kışın alamadılar hiç ben ilk sene evliliğinde hafta sonlari dışarıda yerdik cafeler sinemalar hep böyleydi biz ama kış girdi ve zor durumda kaldık hamileligimde çok iyi beslendim ben çünkü para vardı zaten

İlk mesajınızda korkunç bir tablo çizmişsiniz. O zaman para vardı diyorsunuz ama şu anda da para var. AMa bir aile bolluk bereket içinde yaşarken diğer aile aç kalacak durumda para var. Eşinizin bari yahu biz ne yiyoruz ne içiyoruz diye düşünmesi lazım. Kendi çocuğunu düşünmesi lazım. Babam kızar diyerek olacak iş değil bu.

E
Bu arada eşinize söyleyecek tek kelime bulamadım çünkü kendi aldığı sigaradan başka daha ucuz bi sigara alıp size citoz almış bu ne yaşarsanız yaşayın çok sevimli ve güzel bi davranış. Biraz zaman sanırım sizin durumunuz. Eşinizin üstüne de gitmeyin sadece güç toplamasını sağlayın
Esim beni çok seviyor üstüne de gitmek istemiyorum onuda anlıyorum ama zoruma gidiyor

İlk mesajınızda korkunç bir tablo çizmişsiniz. O zaman para vardı diyorsunuz ama şu anda da para var. AMa bir aile bolluk bereket içinde yaşarken diğer aile aç kalacak durumda para var. Eşinizin bari yahu biz ne yiyoruz ne içiyoruz diye düşünmesi lazım. Kendi çocuğunu düşünmesi lazım. Babam kızar diyerek olacak iş değil bu.
Ama şimdiki durum böyle ilk Senem dediğim gibi süperdi

E

Esim beni çok seviyor üstüne de gitmek istemiyorum onuda anlıyorum ama zoruma gidiyor

Arkadaşım sizin birbirinize tutunup güçlü olmanız lazım ezdirmeyin kendinizi hani karşı çıkın demiyorum ama şöyle aranızda ezdirmeyin. Yani ailesine laf söylemeden eşinize destek çıkın bol bol sevin şımartın kendine güveninin gelmesini sağlayın sonra o yolunu bulur zaten

Bu eziyeti niye kendinize yapıyorsunuz 19 yaşında evlenmişsiniz eşiniz daha ayrı ev kurduğunun ayrı aile oldğunuzun farkında değil peki çocuğunuzun ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsunuz ya evin ihtiyaçlarını. Ne demek çekler 1-2 sene sonraya yazılıyor öyle şey olmaz ki bir mal satıldıysa bunun karşılığı o kadar uzun süre olmaz. Ne yiyip içiyorsunuz. Buna nokta koymanız lazım çok saçma

Sinirlensinler birakin evlatliktan red etsinler sonra zaman gecince barışıyor herkes emin olun.. Acikca konusun evi gecindiremiyoruz olmuyor deyin .. Gecin kiraya onlarda o evi kiraya versinler kirasi ile gecinsinler.. Sizde azicik asim agrisiz basim deyin

Back