Allah aşkına bir bakın ya

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Mrb kızlar sizle sıkıntımı paslaşmalar istedim dusuncelerinize çok ihtiyacım var ve lütfen yorum yaparken siz olsanız napardiniz düşüncesiyle yapınız
Kızlar ben 21 yaşında, 1 de oğlu olan bir bayanım.Eşimle 2 yıldır evliyim 2 yıldır kaynanamlarla keselerimiz bir.Niye diye sorarsanız da kp çek ile çalışıyor yani yaptığı mal karşılığında para yerine çek veriyorlar o ceklerde 1 2 yıl sonra için veriyorlar.Nakit çalışmıyor eşimin 2 erkek kardeşi ve 1 kız kardeşi var.Erkek kardeşinin biri unv. Okuyor öbürü kp in yanında çalışıyor ,yani oda nakit çalışamıyor bitek eşim nakit çalışıyor ve 2 aileye bakıyor.Gelen ceklerle de düğün yaptık ve 1 ev aldık ama kp üstüne ev.Çok sıkıntı çektik hatta açlık seviyesine bile geldiğim anlar oldu.Kv para geldiği gibi kendi evine harcıyor tavuk et falan alıyor ama ben alamıyorum.Kendi kızına kıyafet alıyor ben bütün kişi yazlık kıyafetlerle geçirdim.Bana arkadaşlarım kizim bu ne hal niye incecik şeyler giyiyorsun dediklerinde ben bunalıyorum kazaklar la diyordum.Arkadaslarim kışlık alışverişi yaptıklarında grubumuza atarlar di ben sadece bakinmakla kaliyordum.Diceksiniz ki esin size de para ayirsin ozamn.Ayiramiyor kp kaç para aldığını bildiği için hepsini istiyor vermezsen Dr bir sürü beddua küfür vs.Cok bunaldim yemin ederim ağlıyorum şuan hatta.Kaynanam azonce geldi benimle tartıştı.Bana diyor ki sen evde güzel giyinmiyorsun kocan bunalir diyor.Sadece temizlik yaparak olmaz dedi.Ben tamtersi çok güzel giyinirim eşimin karşısına süslenip puslenip öyle cikarim.Bende ona anne ben senin karşına gecelikler le mı çıkayım mini elbiseyle mı çıkayım onu mı istiyon dedim ne biliyon benim güzel giyinmedigimi dedim.Bana diyor ki e ben ne zaman gelsem görmüyorum dedi.bende sen geldiğinde üstüme ne varsa geçirip kapanıp çıkıyorum karşına dedim.Artı benim kıyafetini var da giyimeyim hicbirseyim yok dedim herşeyi anlattim.Kizlar dün eşim KV para istedi KV Dr verdi.Dun onlarda yemek yedik tavuk falan vardı yemekte ben zannettim ki para aldılar ki almış tavugu.Sonra eşimle bakkala gittik eşime bana bir tane çiroz alır misin dedim oda bozuk paran var mı dedi bende yok dedim annen vermedi mi dedim.Oda tamam tamam neyse dedi bende para yoksa alma bak sakin dedim.Oda gitmiş kendi sigarasından daha ucuz bir sigara alıp bana çitoz almis.Bende annen vermedi mi para dedim tekrar bıktım su para konusundan dedi.Zorlamadim oda bunaliyor çünkü bu konuda napcam şaşırdım artik.Daha çok şey var ama kafanızı siairmek istemiyorum.Esim keseleri ayircak bir kaç hafta sonra elimdeki işler bitsin başka yere gecixek.Cunku çalıştığı yer kp in üstü.Şimdi ayırmak istese kavga Edip duracaklar.Ama bakalım kp ne dicek buna.Cok sinirlenen kesin.Hatta oturduğunuz ev benim çıkın ozamn dicek kesin.Napcam ben ne desem ne yapsam şaşırdım siz olsanız napardiniz

Belli ki konusuyorsunuz zaten esinle meseleleri. Daha cok yapilacak bir sey yok sanirim.

Kv'ye soylediklerin bomba yalniz. Hep boyle devam et bence. Gercekleri yuzune vursan cirkinlesir uste cikarlar. En iyisini yapmissin.

Kaynana guzel giyin dediginde sen benim guzel giyiedigimi nereden biliyorsun diyecegine kiyafetim mi var da giyineyim deseydin ya.

Nasıl bir eş nasıl bir ev bu yahuu eşiniz ve siz belliki çok pasifsiniz onlara karşı, aman çıkın evleri barkları onların olsun oğluna bakacak biri varmı ikinizde çalışın böyle hayat mı olur.

Kayinvalidene açık açık söyle. İki yetişkin insansınız bide bebeğin varmış allah yardımcınız olsn

Bence sizde bi işe girip çalışmalısınız ve eşinizde kesinlikle parasını vermemeli. Eşinizde işini değiştirsin ve kiraya başka bir eve çıkın. Azıcık aşım ağrısız başım olur en azından. Kendi paranızın hesabını bilirsiniz.

Kp kaç yıldır bu işi yapıyor acaba ?
Eşin çalışmadan önce ne iş yapıyormuş nasıl geçiniyorlarmış merak ettim ??
Yazık ya böyle hayat mı olur !
Eşin söylesin babasına
Ben ailemi mağdur ediyorum baba böyle olmaz artık desin
Ayrıca. böyle kaynanaların Allah belasını versin

Kayınpederin nakit çalışmamasının sizin keselerin bir olması ile alakasını çözemedim. 2 senedir baktınız böyle gitmiyor çoktan ayrılması gerekiyordu eşinin.

Erken yaşta evliliğe bu yüzden karşıyım işte. Hiç bir şeyi düşünüp tartamadan evleniyorsunuz. Daha da acısı hemen çocuk yapıyorsunuz. Siz bütün kışı yazlıklarla geçirdiyseniz, evinize et falan girmiyorsa, aç kaldığınız günler olduysa, yahu 1 liralık bir çitos alamıyorsanız o çocuk nasıl büyüyor? Hamileyken, emzirirken siz neyle beslendiniz de o çocuk da beslendi? Şu anda o çocuk ne yiyor?

Çok sinirliyim. İlerde de erken yaşta evlenen birine yazarım da sana mı sorucam evleneceğim zamanı derse bu konuyu anlatıcam. Yazık yani. İki tane çocuk bir tane daha çocuk yapmışsınız aç aç geziyorsunuz. Yetişkin değilsiniz. Daha baba sinirini bile göğüsleyemeyecek çocuklarsınız ikiniz de. Kendi çocuğunuz için bir an önce büyüyün ve hayatınıza yön verin. Yazık.

Eşinize sizin tabirinizle keseleri ayırması için diretin lütfen. Böyle olmaz. Herkes başının çaresine baksın ne demek kazandığım tüm parayı kayınpedere vermek. Eşiniz kaç yaşında bu arada?

Ulann şu koca olmayı eş olmayı baba olmayı beceremeyen erkek müsvetteleri ne diye evlenirler acaba çok kızgınım o kocana demiyormu benim bir eşim var çocuğum var kendi yuvam olmalı allahım yaa.

Eşim küçüklüğünden beri çalışıyor bekarkende böyleydi

Çocuğun hep kıyafetlerini KV aldı ben bir tane bile bişey almadım

Ulann şu koca olmayı eş olmayı baba olmayı beceremeyen erkek müsvetteleri ne diye evlenirler acaba çok kızgınım o kocana demiyormu benim bir eşim var çocuğum var kendi yuvam olmalı allahım yaa.
Kp me söylese balıktan reddeder diye bişey söylemiyor ve sağda solda oğlum bana sırt çevirdi vs konuşur bire bin katar

Evinizi ayırın, çocuğuna bakacak kimsen yoksa sen evde çocuğunuza bak eşinin kazandığıyla da geçinrisiniz. en azından huzurunuz olur.. çocuğuna bakacak biri varsa sen de çalış .. kafanız rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…