- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Başta bende anlamadım ama cips sanirimciroz ne demek?
iş eşinizde bitiyor .nokta.
Niye diye sorarsanız da kp çek ile çalışıyor yani yaptığı mal karşılığında para yerine çek veriyorlar o ceklerde 1 2 yıl sonra için veriyorlar.Nakit çalışmıyor eşimin 2 erkek kardeşi ve 1 kız kardeşi var.
Eşim küçüklüğünden beri çalışıyor bekarkende böyleydiKp kaç yıldır bu işi yapıyor acaba ?
Eşin çalışmadan önce ne iş yapıyormuş nasıl geçiniyorlarmış merak ettim ??
Yazık ya böyle hayat mı olur !
Eşin söylesin babasına
Ben ailemi mağdur ediyorum baba böyle olmaz artık desin
Ayrıca. böyle kaynanaların Allah belasını versin
Çocuğun hep kıyafetlerini KV aldı ben bir tane bile bişey almadımKayınpederin nakit çalışmamasının sizin keselerin bir olması ile alakasını çözemedim. 2 senedir baktınız böyle gitmiyor çoktan ayrılması gerekiyordu eşinin.
Erken yaşta evliliğe bu yüzden karşıyım işte. Hiç bir şeyi düşünüp tartamadan evleniyorsunuz. Daha da acısı hemen çocuk yapıyorsunuz. Siz bütün kışı yazlıklarla geçirdiyseniz, evinize et falan girmiyorsa, aç kaldığınız günler olduysa, yahu 1 liralık bir çitos alamıyorsanız o çocuk nasıl büyüyor? Hamileyken, emzirirken siz neyle beslendiniz de o çocuk da beslendi? Şu anda o çocuk ne yiyor?
Çok sinirliyim. İlerde de erken yaşta evlenen birine yazarım da sana mı sorucam evleneceğim zamanı derse bu konuyu anlatıcam. Yazık yani. İki tane çocuk bir tane daha çocuk yapmışsınız aç aç geziyorsunuz. Yetişkin değilsiniz. Daha baba sinirini bile göğüsleyemeyecek çocuklarsınız ikiniz de. Kendi çocuğunuz için bir an önce büyüyün ve hayatınıza yön verin. Yazık.
Kp me söylese balıktan reddeder diye bişey söylemiyor ve sağda solda oğlum bana sırt çevirdi vs konuşur bire bin katarUlann şu koca olmayı eş olmayı baba olmayı beceremeyen erkek müsvetteleri ne diye evlenirler acaba çok kızgınım o kocanademiyormu benim bir eşim var çocuğum var kendi yuvam olmalı allahım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?