Allah aşkına bir bakın ya

isteyen küser isteyen darılır hiçbir şey farketmez. eğer eşin senin gibi farkındaysa olayın bir an önce keseleri ayırıp kendi çekirdek ailesini toparlar.siz istediğiniz kadar iyilik ,fedakarlık yapın ama adınız "gelin".o yüzden yaranamazsınız.en iyisi kendi hayatını yaşamak...

Kayınpeder ne iş yapıyor anlamadım senin eşin onlara niye bakıyor siz evlisiniz artık çocuğunuz var bu ne saçmalık ayırın tabi herkes sorumluluklarını bilsin ay çok şaşkınım ben şuan sen niye katlandın bunlara

Ben böyle olacağını bilmiyordum cunku

Onun için uğraşıyorum esimlede konuşuyorum inşallah ayircak dua ediyorum herşey yolunda gitsinde ayrilsin diye

Ben eşimle çocuk gibi oynarım onu çok seviyorum ama ben eşimle değil ailesiyle evlenmisim onu anladim

Herşey eşimden bitiyor soylucek ayircak keseleri ama sonra ne olur bilmiyorum baabasi sağda solda koniscak beni bıraktı diye bire bin katicak biliyorum yine sıkıntılı günler beni beklicek

Sanayi de çalışan biri varsa etrafinizda sorabilirsiniz çoğu yer öyle kendi iş yeri olduğu için çekle çalışıyor kimse nakit vermiyor

Çok erken evlenmişsin. Şuanda esinin ve ailesinin değil derslerinin yükünü çekiyor olmanı dilerdim.yaşadıkların çok üzücü ,umarım çıkar bir yol bulursun .ilk etapta esin ve ailesiyle konuşmayı dene .olmuyorsa kendi ailenle konuşup bir süre onlarla kalmak istediğini söyle . Eşine de çok bunaldığını bir süre uzak kalmak istediğini anlat .bu sekilde belki daha hızlı sonuç verir girişimleri..yanlış anlama ayrıl demiyorum ,durumdan bunaldığını kafa dinlemek istediğini sert bir hamleyle göster anlamında babanın evine git diyorum ayrılman için değil .sen birşey yapmazsan onlar seni sömürmeye devam edecek .böylece belki eşin sensizliğe dayanamadığı için olumlu adımlar atar.

Herşey okumak değil eşimle çok mutluyum gerçekten ama iş maddiyata binince KV kp den sıkıntı çekiyorum sadece tek şuan keselerinin ayrılıp bizde bir oh cekmek

Bekarken kışın me giyiyodunuz ? Kazaklarınız 1 yılda çöp mü oldu ?
Madem kese bir herakşam gidin orda yiyin çamaşırınızıda götürüp orda yıkayın bizde para yok para sizde diyin.
Sürekli 1-2 yıllık çek mi olur ? Hadi oldu diyelim yılda 1 iş yapmadığına göre heray 1 yıllık çek alsa herayda nakit para girer .

Herşey okumak değil eşimle çok mutluyum gerçekten ama iş maddiyata binince KV kp den sıkıntı çekiyorum sadece tek şuan keselerinin ayrılıp bizde bir oh cekmek
Aslında kendi ağzınla soyluyosun herseyin okumak olduğunu :) şuan bir mesleğin olsaydı ve çalışsaydın kimseye muhtaç olmazdın ..eleştirmiyorum, herkesin kendi seçimi ..bakış acını genişletiyorum sadece .

Sanayi de çalışan biri varsa etrafinizda sorabilirsiniz çoğu yer öyle kendi iş yeri olduğu için çekle çalışıyor kimse nakit vermiyor
Iyide hepsi oğlunun elindekini avucundakini almıyordur herhalde. Tamam çekle çalışıyor,oğlunu yok varsaysın,ayağını yorganına göre uzatsın.
Birde benciller,elinizdeki avucunuzdaki ile kendilerine yiyecek alıyorlar,sizi geçtim torunumuz ne yer ne içer demiyorlar.
Eşinize diyecek söz bulamıyorum,keşke evlenmeseydi,sizinde başınızı yakmasaydı.
Sizin yerinizde olsam öyle eşe acıyıpta tasarruf yapmam. Kışlık kıyafete ihtiyacım varsa aldırırım,evde yiyecek yemeğim yoksa onuda aldırirım,çocuğum için,kayınvalide/kayınpeder dinlemem kimse kusura bakmasın. Birde sizin giyiminizi beğenmiyor utanmadan kayınvalide pes.Ayrıca bu kayınpederin çekleri karşılıksız değildir herhalde,muhakkak vadesi gelince alıyor,alınca demiyor hiç oğlum bunuda siz alın,hiç ödeşmiyorsunuz. Hep onlara hep onlara.

2 tane safı buluşturmuşlar kandırıyolar.
Çek karşılığında öpücük almıyolar ya hala bunu anlıyamamışlar.
Bukadar uzun vadeli kim çalışır ki hemde tüm işleri 1-2 yıl . 6 aylık vadeye millet burun kıvırıyo neolacağı belli değil diye kabul etmiyo .
Parası kalmayanda vadesinden önce kırdırıyo oğlu olmasa neyapacak ? Ekmeği çekle mi alıcak

Eşim çalışmama karşı ama işte calissaniz tamam derim amma zaten çalışmıyorum

O ceklerle düğün eşyalar ve ev alındı bize bilmiyorum eğer ki para aliyorda hiç gistermiyorlarsa Allah yukarda görüyor hesaplasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…