- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
Zorla içmeye çalış ben şişeden içiyorum mesela günde 3 lt bazen 3 lt yıl geçiyorum bile .Mesela acı seviyorsan acı ye oda çok susatir.Ya su içemiyormm offf. Bgn dha 1 bardk içtm sdce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorla içmeye çalış ben şişeden içiyorum mesela günde 3 lt bazen 3 lt yıl geçiyorum bile .Mesela acı seviyorsan acı ye oda çok susatir.Ya su içemiyormm offf. Bgn dha 1 bardk içtm sdce
Kesinlikle haklısın canım bende çok sabırlı değilim galiba ama inadım eninde sonunda zayıflıcam hele bugün öyle bi hırs yaptımki sormayın bi mağazaya girdim ne giysem yakıştıramadım öyle aynaya uzun uzunda bakamadım o görüntüden kendim kaçıyorum resmen çevremdekilerin göz zevkine yazık vallaValla zayıflama işi sabır işi arkadaşlar.Sabri olmayan zayiflayamaz.Bir kere nefsini dizginliyor insan bu aslında zayiflamaktan daha büyük başarı.
Aleyküm selam İyiyim canım sen nasılsın??Selam kızlar nasılsınız @Papatya gelini hiç sesin çıkmıyor kuzumm
Çevreyi boşver kendine güzel ol sana gibte ile baksınlar .Valla eski kıyafetlerime yavaş yavaş girmeye başladım.Ama mutlaka spor yap.İnsallah benim 8 kilom kaldı o da gider elbet.O kiloları ben verdim ,ben de almasını çok iyi bilirim .Kesinlikle haklısın canım bende çok sabırlı değilim galiba ama inadım eninde sonunda zayıflıcam hele bugün öyle bi hırs yaptımki sormayın bi mağazaya girdim ne giysem yakıştıramadım öyle aynaya uzun uzunda bakamadım o görüntüden kendim kaçıyorum resmen çevremdekilerin göz zevkine yazık valla
Kaç kiloydun kaç kilo oldun??Çevreyi boşver kendine güzel ol sana gibte ile baksınlar .Valla eski kıyafetlerime yavaş yavaş girmeye başladım.Ama mutlaka spor yap.İnsallah benim 8 kilom kaldı o da gider elbet.O kiloları ben verdim ,ben de almasını çok iyi bilirim .
Yazdım cnm hatırlatma için tşkler
74 kiloydum 68 oldum bir buçuk ayda ben migren ilacı kullanıyorum .Biraz geç kilo veriyorum .Ama olsun almaktan iyidir .Haftanın en az 5 günü 30 bazen 40 dakika koşu bandı yürüyüş yapıyorum.Benim hedefim 54 yada 55 gibi .60 kiloya gelince yavaslicam koruya koruya gidicem .Çünkü 60 ta tam 14 kilo vermiş olucam insalllahKaç kiloydun kaç kilo oldun??
Maşallah canım tebrikler sana.74 kiloydum 68 oldum bir buçuk ayda ben migren ilacı kullanıyorum .Biraz geç kilo veriyorum .Ama olsun almaktan iyidir .Haftanın en az 5 günü 30 bazen 40 dakika koşu bandı yürüyüş yapıyorum.Benim hedefim 54 yada 55 gibi .60 kiloya gelince yavaslicam koruya koruya gidicem .Çünkü 60 ta tam 14 kilo vermiş olucam insalllah
İnşallah ilaçlar beni çok aciktiriyor.Uyku veriyor,metebolizmami yavaşlatıyor.Tedavim daha önemli valla baş ağrısı çok berbat bir şey açlıkta yasak işin tuhaf tarafı ama şimdi ilaçlar ile başım agrimiyor.Cok şükür insalllah devam edicem.Maşallah canım tebrikler sana.
Migren ilacını biliyorum bi arkadaşım kullanmaya başladı 6-7 kilo birden aldı ona rağmen vermişsin bravo inşallah istediğin kiloya hep beraber ulaşırız