- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
hatta sey yapabilirsiniz sütle lapa yapınca tam lapa oluyor ocaktan aldıktan bi kaç dk sonra az süt ekleyin üstüne daha hoş görüntüsü oluyor bide youtube da bunların tarifleri var onları bi inceleyin derim Elvinim ve irem çalhan var onların yulaf ezme tariflerini tavsiye ederimEvet C cizen_bayan hakli sanki sut ve muzla daha guzel olur tadiN naz5403 biz de boyle yapalim iyisi mi, benim kullandigim seftali de eksiymis yogurtla birlikte tam eksimsi bir tadi oldu, zorla yedim
Tarif icin tesekkurler kuzum. Dedigin tariflere de bakacagim, dunku yaptigimin tadini sevmememe ragmen bayaa tok tuttugunu farkettim. Bir de guzel bir tarifle yaparsam super olurr.hatta sey yapabilirsiniz sütle lapa yapınca tam lapa oluyor ocaktan aldıktan bi kaç dk sonra az süt ekleyin üstüne daha hoş görüntüsü oluyor bide youtube da bunların tarifleri var onları bi inceleyin derim Elvinim ve irem çalhan var onların yulaf ezme tariflerini tavsiye ederim
kuzum yulaf lapasını sütle yap yanmaz tavada süt ve yulafı koy lapa yap soğuduktan sonra biraz taarçın koy sevdiğin bi meyveden ekle muz olabilir ben genelde muzlu yapıyorum tadı sütlaç gibi oluyor
kızlarr günaydınnbugüün içne giremediğim pantalonun içine girdim ve rahat bi şekilde benden keyiflisi yoktur herhalde bide dün spora gidemedim bildireyim @_LA_PATYA_
Napıyorsunuz kızlar kahvaltı ya yengeme geldim börekler kızartmalar vardı hiç dokunmadm diyetteyim dedim bu arada yengeme. 4 çocuk lu ve 48 kg darısı hepimize inşallah
AminnnnnNapıyorsunuz kızlar kahvaltı ya yengeme geldim börekler kızartmalar vardı hiç dokunmadm diyetteyim dedim bu arada yengeme. 4 çocuk lu ve 48 kg darısı hepimize inşallah
hey maşaAllah onun derdi de kilo alamamak olabilir zaarNapıyorsunuz kızlar kahvaltı ya yengeme geldim börekler kızartmalar vardı hiç dokunmadm diyetteyim dedim bu arada yengeme. 4 çocuk lu ve 48 kg darısı hepimize inşallah
Uyku için yanlış zaman kuzum.Yaaa kizlar uykum geldiBiraz uyusam mi yoksa, kalkip yemegimi hazirlayip azcik yuruyus mu yapsam esim gelene kadar
Kuzum ben pilavimdan ayrilabilir miyim hicMoon Light ya çok sevindim daha güzel sonuçlar alacaksın emin ol bizle ol, kararlı ol
I IRMAKK70 kızzz pilav nolduyulaf candır ben direk yoğurtla yiyorum karştırıp hafif yumuşuyor, bazen badem katıyorum içine ve tabi ki meyve de 2 aydır sıkılmadım
C cizen_bayan işte bunları duymak istiyor insan bu sayfadadaha miniklere inşallah benimkiler bol gelmeye başladı alışveriş yapmam lazım
Kışın diyet yapmakta güzelmiş
Ben beğendim canım tavsiye ederimEvet C cizen_bayan hakli sanki sut ve muzla daha guzel olur tadiN naz5403 biz de boyle yapalim iyisi mi, benim kullandigim seftali de eksiymis yogurtla birlikte tam eksimsi bir tadi oldu, zorla yedim
Yüzmeye bayılırım en çokta denizdeOoo süpersin canım
Eminim seversin canım ben kaç gündür yemiyorum özledim resmen
İnşallah kuzum bi de iyileşip spora versem kendimi süper olacak bakalım pazar günü en az 2 saat spor planlıyorum yapabilirsem 1 saatte yüzme yapıcam inşallah
hatta sey yapabilirsiniz sütle lapa yapınca tam lapa oluyor ocaktan aldıktan bi kaç dk sonra az süt ekleyin üstüne daha hoş görüntüsü oluyor bide youtube da bunların tarifleri var onları bi inceleyin derim Elvinim ve irem çalhan var onların yulaf ezme tariflerini tavsiye ederim
Ne kadar zamandir diyettesin canim.Eğer bu hafta 59 a düşmezsem koruma dönemine girebilirim kızlar
Ben en iyisi yemek yapip yuruyeyim biraz madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?