ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet C cizen_bayan hakli sanki sut ve muzla daha guzel olur tadi N naz5403 biz de boyle yapalim iyisi mi, benim kullandigim seftali de eksiymis yogurtla birlikte tam eksimsi bir tadi oldu, zorla yedim
hatta sey yapabilirsiniz sütle lapa yapınca tam lapa oluyor ocaktan aldıktan bi kaç dk sonra az süt ekleyin üstüne daha hoş görüntüsü oluyor bide youtube da bunların tarifleri var onları bi inceleyin derim Elvinim ve irem çalhan var onların yulaf ezme tariflerini tavsiye ederim

Tarif icin tesekkurler kuzum. Dedigin tariflere de bakacagim, dunku yaptigimin tadini sevmememe ragmen bayaa tok tuttugunu farkettim. Bir de guzel bir tarifle yaparsam super olurr.

kuzum yulaf lapasını sütle yap yanmaz tavada süt ve yulafı koy lapa yap soğuduktan sonra biraz taarçın koy sevdiğin bi meyveden ekle muz olabilir ben genelde muzlu yapıyorum tadı sütlaç gibi oluyor

Ben yedigimde sicak yedim ondan mi begenmedim acaba

kızlarr günaydınn bugüün içne giremediğim pantalonun içine girdim ve rahat bi şekilde benden keyiflisi yoktur herhalde bide dün spora gidemedim bildireyim @_LA_PATYA_

Sahane ya

Napıyorsunuz kızlar kahvaltı ya yengeme geldim börekler kızartmalar vardı hiç dokunmadm diyetteyim dedim bu arada yengeme. 4 çocuk lu ve 48 kg darısı hepimize inşallah

4 çocuk ve 48 kilo muu metabolizma baya hizli demek ki

Moon Light ya çok sevindim daha güzel sonuçlar alacaksın emin ol bizle ol, kararlı ol
I IRMAKK70 kızzz pilav noldu yulaf candır ben direk yoğurtla yiyorum karştırıp hafif yumuşuyor, bazen badem katıyorum içine ve tabi ki meyve de 2 aydır sıkılmadım
C cizen_bayan işte bunları duymak istiyor insan bu sayfada daha miniklere inşallah benimkiler bol gelmeye başladı alışveriş yapmam lazım
Kışın diyet yapmakta güzelmiş

Napıyorsunuz kızlar kahvaltı ya yengeme geldim börekler kızartmalar vardı hiç dokunmadm diyetteyim dedim bu arada yengeme. 4 çocuk lu ve 48 kg darısı hepimize inşallah
hey maşaAllah onun derdi de kilo alamamak olabilir zaar
58 ve altı beni kemik torbasına çevirir önce 62 sonra 58 kafi bana

Bedeninizi Dinlenirin

Eğer 3 aydan daha uzun bir süredir diyet yapıyorsanız programa bir süre ara verin, kilo koruma programına geçin aynı kiloyu 1 -2 ay korumayı deneyin. Koruma döneminde farklı besinler tüketin. Tekrar diyete başladığınızda sorun oluşturan son 2 -3 kiloyu daha rahat verebilirsiniz.

Kaynak;http://www.dilarakocak.com.tr/son-kilolar-neden-zor-gider/amp/

Kuzum ben pilavimdan ayrilabilir miyim hic Dun oglen pilavimi yedim yaninda nohutla bi guzel, aksama da yulaf lapasi yaptim Yalniz iste icine dogradigim seftali biraz eksiymis tadi eksimsi oldu hosuma gitmedi. Yarin yeni bir tarifle tekrar deneyecegim.

Evet C cizen_bayan hakli sanki sut ve muzla daha guzel olur tadi N naz5403 biz de boyle yapalim iyisi mi, benim kullandigim seftali de eksiymis yogurtla birlikte tam eksimsi bir tadi oldu, zorla yedim
Ben beğendim canım tavsiye ederim
Yüzmeye bayılırım en çokta denizde

Gelelim bugünün menüsüne
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates salatalık
Azıcık acuka
1dilim ekmek
Çay

Sade kahve

Öğlen
Muz ve Elmalı yulaf ezmesi

Ara
Sade kahve
1küçücük lokum

Akşam
2kaşık mercimekli bulgur pilavı
4kaşık kıymalı kabak
Turp salatası

Yeşil çay
C cizen_bayan I IRMAKK70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…