@_LA_PATYA_ 10 bin adim attim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benümkilerde bazen öyle uyumuyolar ve ikisi birden ağlayınca insan kafayı yiycek gibi oluyor ama bugünlerde geçicek inşallah
Bagisikligin dusmus demek ki canim. Çünkü k gecmis olsun. Polen bagisikligi baya kuvvetlendiriyo aslinda. Bol c vitamini almaya calisGünaydın kızlarrbu havalar beni mahvetti fena hastayım bogazım kulağım burnum her yerim fenalarda zorla işe geldim dün gece 39 u geçti ateşim bi ara havale geçiriyorum zannetti evdekiler dün öğlenden beri bişey yememiştim işe gelince bişeyler atıştırdım işe başlıcam inşallah.Şu hastalık dönemlerim bitsede sporuma geri dönmek istiyorum
![]()
Canim daha yeni basladin diyete. Sen ayni hiz devam et, bak daha ne eksiler goreceksinBu arada ben sabah 76.8 ciktim. Dune gore -600. Yulaf lapasindan kaynakli galiba
Valla ondansa sevmeye sevmeye yerim her gun![]()
Canim daha yeni basladin diyete. Sen ayni hiz devam et, bak daha ne eksiler goreceksin![]()
Bu arada sizin menulerde o kadar cok gordum ki ben de bugun aksam yulaf lapasi yaptimTadi pek benlik degilmis sanki, ya da ben beceremedim
Bir kez de sutle deneyecegim, bakalim sonuc nasil olacak
![]()
Bende Çocuklarla ilgilenmekten anca vakit buluyorum canım iyi geceler yarın sohbet ederiz artıkN naz5403 kizz begenip begenip kaciyorsun, gel de iki lafin belini kiralimDiyecegim de siz gelene kadar benim uyku saatim yaklasti
Biraz oglumla oyun oynayip, ona biraz kitap okuyayim onu uykuya hazirlayayim yavastan ki ben de erkenden uyanabileyim
Hepinize iyi geceler simdiden, sabah gorusuruz artik
![]()
Evet gerçekten tok tutuyorİnsallah ya. Tarti gunlerinde dise dokunur bi sonuc goremeyince cok canim sıkıldı.
Tadi bana da hic benlik gelmedi. Ben sutle ve tarcinla yapmistim. Ama baya tok tutuyor
Yumurtanin icinde guzel oluyor bana gore![]()
kuzum yulaf lapasını sütle yap yanmaz tavada süt ve yulafı koy lapa yap soğuduktan sonra biraz taarçın koy sevdiğin bi meyveden ekle muz olabilir ben genelde muzlu yapıyorum tadı sütlaç gibi oluyorGunaydiiiinn kizlar. Yulaf lapasini biraz daha overseniz tadini sevemesem de lapaci olup cikacagim N naz5403Moon Light . Esimin kahvaltisini hazirlayayim, arkasindan biraz sabah yuruyusu yapip geliyorum
![]()
Oooo harikasın canımGunaydiiiinn kizlar. Yulaf lapasini biraz daha overseniz tadini sevemesem de lapaci olup cikacagim N naz5403Moon Light . Esimin kahvaltisini hazirlayayim, arkasindan biraz sabah yuruyusu yapip geliyorum
![]()
Bu şekilde hiç denemedim öğlen menüm bu olsun bakalım sevecemmikuzum yulaf lapasını sütle yap yanmaz tavada süt ve yulafı koy lapa yap soğuduktan sonra biraz taarçın koy sevdiğin bi meyveden ekle muz olabilir ben genelde muzlu yapıyorum tadı sütlaç gibi oluyor![]()
Ay çok güzel yaaa inşallah bol geldiği günler bile olurkızlarr günaydınnbugüün içne giremediğim pantalonun içine girdim ve rahat bi şekilde benden keyiflisi yoktur herhalde
bide dün spora gidemedim bildireyim @_LA_PATYA_
Ooo süpersin canımGünaydın kızlar
sabah sabah limonlu ılık su içildi ve yürüyüş yapıldı
Haydi kızlar canlanın![]()
Eminim seversin canım ben kaç gündür yemiyorum özledim resmenBu şekilde hiç denemedim öğlen menüm bu olsun bakalım sevecemmi![]()
İnşallah kuzum bi de iyileşip spora versem kendimi süper olacak bakalım pazar günü en az 2 saat spor planlıyorum yapabilirsem 1 saatte yüzme yapıcam inşallahAy çok güzel yaaa inşallah bol geldiği günler bile olur![]()