• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hic uzulme canim kararli bir sekilde devam ettikce, simdiki kiyafetlerin birer birer ustune bol gelmeye baslayacak iki hafta ciddiye alarak uygula hemen sonuclarini alacaksin:rapci: Bak burada ilk 2-3 haftasinda toplam 5 kiloya yakin veren arkadaslar vardi. Bunlardan biri de Forever07 Forever07 baskan, o ne derse yap bence gerci ben yapamiyorum o baska:KK48: @Nana929 ilk haftasinda cok azz bir kilo verebilmisti, ikinci hafta forever elinde civili sopayla pesine bir dustu kizz resmen haftanin birincisi oldu yaaa:KK70:
İnsallah oyle olur canim. Onceden ustune olmayan bi kiyafetin olmaya baslamasi ne güzel bi duygudur ya. Zaten kendimi cok sisko hissettigim icin bosbol baya parasut gibi kiyafetler giymeye basladim. Ozellikle tişörtlerim baya buyuk. :KK48: altima da hamile tayti giyiyorum dogurali 7 ay olmasina ragmen:olamaz: anca bunlar pakliyo cunku beni. Bu beden yeni bi sey almak istemiyorum hic. Kac bedenim onu bile bilmiyorum.:KK43: alt en az 44 46 vardir heralde.:kızgın:
Valla denileni yaparim ya becerebildigim kadar. Kac gundur yulafi sutte pisirmeyi denicem ama bebemden bi turlu yapamadim onu. Peynir zeytin cikarivermek daha kolayima geldi hep.:KK51:
İşallah Cnm dikkat ederim
Bu günde bogazım şişmiş yatak döşek yatıyorum
Hiç halim yok :KK43:
Gecmis olsun canim ilik seyler tuket. Cok yumusatiyor bogazi.
Allah kolaylik versin sana. Burdaki ogrenci velileri arkadaslarim uzerine alinmasin ama velilerle ugrasmaktansa ogrencilerimle ugrasmayi tercih ederim:KK45:Esim de mudur yardimcisi bazen anlatiyor beni afakanlar basiyor.
Yaa bazi veliler oyle gercekten. Benim annem de ogretmen. Anlatiyor bazen sok oluyorum:KK48: allah kolaylik versin:KK200:
Arkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü :KK43:
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
Oy gecmis olsun. Duzelir insallah aksam filan tekrar dene istersen?
hahaha deniycemm mutlaka :KK48::KK48: patlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya :rapci:

diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr:21:
sende başarıcaksın bizle olursan eminim:KK19:

Ben deniyim olmazsa. Siz patlamayin simdi benim yuzumden:KK48::KK48: yapayim da beyime icireyim bakalim tadi nasilmis:KK48:
Hadi insallah basaririz hep birlikte. Kucuklugumden beri kiloluydum ben. Ama bu kadar iri oldugum olmamisti hic. Lise donemi ve evlilik oncesi zayiftim sadece. Sonrasi aldi yurudu zaten:KK51:

Arkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü :KK43:
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
Cok kotu olmus canim yaa. Sen yine de arada esinin telinden falan girmeye calis kopma tamamen:KK66:

Neyseki artı göstermiyor canımo_O kızlar ırmağa aldanıpta pilava gömülmeyino_O:KK48:
Vejeteryanmısın aaa bilmiyordum kötü bi durum heleki balıksız bir hayat:eek:
Sen onlara deki ben pilav börek sevirem tatlı ile aram yok :KK53:
Benim bunye pilava aliskin ya pilav bana pek etki etmiyor o yuzden heralde:KK45: Bir ara yumurta falan da yiyemiyordum ona bari alisabildim. Borek de fena olmazdi hani velilerden bir iki tepsi karisik borek mi istesem soyle sinifca yesek beslenme saatinde:KK53:

Sen gayet deviriyon maşaAllah :cool: bende öyleyim de doyana kadar :KK70:
Ben resmen acinin hastasiyim aci diyince bile agzim sulaniyor o kadar :kk77: Iste bir de insanin doyma esigi yuksek oldu mu basa bela:KK8:

hahaha deniycemm mutlaka :KK48::KK48: patlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya :rapci:

diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr:21:
sende başarıcaksın bizle olursan eminim:KK19:
Ben sekersiz icemem onu yalniz bol sekerliye olur verirsen kabul denerim:KK30:

Akşam pilav yedim Irmak sabah -400 :KK70::KK70:
diyette yeni bir çağ açtın :KK8:
Ben diyorum size pilav candir diye de inanmiyorsunuz iste:KK45: Ben de onceki gun aksam ve dun oglen pilav yedim. Bu sabah -400 geldim, demek ki pilav garantili -400 verdiriyor:KK70:Denedik onayladik:mapus:

İnsallah oyle olur canim. Onceden ustune olmayan bi kiyafetin olmaya baslamasi ne güzel bi duygudur ya. Zaten kendimi cok sisko hissettigim icin bosbol baya parasut gibi kiyafetler giymeye basladim. Ozellikle tişörtlerim baya buyuk. :KK48: altima da hamile tayti giyiyorum dogurali 7 ay olmasina ragmen:olamaz: anca bunlar pakliyo cunku beni. Bu beden yeni bi sey almak istemiyorum hic. Kac bedenim onu bile bilmiyorum.:KK43: alt en az 44 46 vardir heralde.:kızgın:
Valla denileni yaparim ya becerebildigim kadar. Kac gundur yulafi sutte pisirmeyi denicem ama bebemden bi turlu yapamadim onu. Peynir zeytin cikarivermek daha kolayima geldi hep.:KK51:

Yaa bazi veliler oyle gercekten. Benim annem de ogretmen. Anlatiyor bazen sok oluyorum:KK48: allah kolaylik versin:KK200:

Ben deniyim olmazsa. Siz patlamayin simdi benim yuzumden:KK48::KK48: yapayim da beyime icireyim bakalim tadi nasilmis:KK48:
Hadi insallah basaririz hep birlikte. Kucuklugumden beri kiloluydum ben. Ama bu kadar iri oldugum olmamisti hic. Lise donemi ve evlilik oncesi zayiftim sadece. Sonrasi aldi yurudu zaten:KK51:

Eski kiyafetlere girebilmek gercekten harika bir duygu:KK76: Insan yasadikca neler neler goruyor, ne insanlarla tanisiyor. Cocugu okul bahcesine ve kaydiraklara afedersiniz buyuk tuvaletini yapan cocugun velisinin problemi cozmek icin cagrimla okula gelip cocugundan sikayet edince bana bagirmaya kalkismasindan sonra artik daha ilginc bir veliyle tanisamam heralde diyorum:silah: Ama hayat bu belli mi olur:KK17:

Deneyince sabah bir de tartiya cikart esini. Kilo vermeye bir etkisi olursa biz de deneyelim:KK53:

Tabii N naz5403 kaç aşure yediğini bilmemiz açısından paylaş lütfen :kızgın:
Öğlen aşure yiyorsun bide demiş koca kase :cry: akşam makarna ne :KK34:
Olduuuu ben kaçtım yokum ben yok :dua:
Kız bu beni parçalar kortum valla dibimde bağırıyor gibi hissettim:olamaz:
Biraz binme çok sürmen lazım naz çokkkk :KK39::KK4:
Tamam tamam kızma kaptan tam yarım saat Zumba yaptım o kadar ev işinin arkasına çamaşırlarımı sıksan suyu çıkar o denli ter attım yani:21:
Benim fi tarihinden kalma beyaz bi kotum vardı seneeeleeerdir giyemiyodum 38 beden geçen ay denedim bacağım girmedi dizlerimin az üstünde kalmıştı eveli akşam bi deniyim bakim dedim:KK57: ben şok biraz sıksada düğmesini bile kapattım allahım dedim kendi kendime oldu inanmıyorum oldu dedim sanırım 1 ay sonra sıkmadan olur çok mutlu oldum:KK28:
Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunu;):super:

Tamam tamam kızma kaptan tam yarım saat Zumba yaptım o kadar ev işinin arkasına çamaşırlarımı sıksan suyu çıkar o denli ter attım yani:21:

Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunu:KK66::super:
İnşallah canım :KK66: ama yediklerine dikkat etmezsen zor :sinirli:

Benim bunye pilava aliskin ya pilav bana pek etki etmiyor o yuzden heralde:KK45: Bir ara yumurta falan da yiyemiyordum ona bari alisabildim. Borek de fena olmazdi hani velilerden bir iki tepsi karisik borek mi istesem soyle sinifca yesek beslenme saatinde:KK53:

Ben resmen acinin hastasiyim aci diyince bile agzim sulaniyor o kadar :kk77: Iste bir de insanin doyma esigi yuksek oldu mu basa bela:KK8:

Ben diyorum size pilav candir diye de inanmiyorsunuz iste:KK45: Ben de onceki gun aksam ve dun oglen pilav yedim. Bu sabah -400 geldim, demek ki pilav garantili -400 verdiriyor:KK70:Denedik onayladik:mapus:

Eski kiyafetlere girebilmek gercekten harika bir duygu:KK76: Insan yasadikca neler neler goruyor, ne insanlarla tanisiyor. Cocugu okul bahcesine ve kaydiraklara afedersiniz buyuk tuvaletini yapan cocugun velisinin problemi cozmek icin cagrimla okula gelip cocugundan sikayet edince bana bagirmaya kalkismasindan sonra artik daha ilginc bir veliyle tanisamam heralde diyorum:silah: Ama hayat bu belli mi olur:KK17:

Deneyince sabah bir de tartiya cikart esini. Kilo vermeye bir etkisi olursa biz de deneyelim:KK53:
Ben de bi pilav yiyim bakiyim bugun:KK53::KK53:

Aman allahim:skandal: insan yerin dibine girer cocugu ulu orta tuvaletini yapti diye bi de karsisindakini azarlamis, pes :KK57::KK57: ben de dun caddenin ortasinda kocaman bi kizi tuvaletini yaparken gordum.:olamaz: Hadi terbiye meselesini gectim de ortalik pislik sapik dolu allahim korusun. Baya pantolonu camasiri indirdi oturuverdi kenara. Market onu ustelik, kalabalik yani:KK43::KK43:

Tamam bi cikariyim bakalim. Biz kendi aramızda da yarisa basladik (ayni kilo olmusuz, yuh bana cidden) eger eksi cikarticaksa ben de icerim:KK45::KK45:

Ben de bi pilav yiyim bakiyim bugun:KK53::KK53:

Aman allahim:skandal: insan yerin dibine girer cocugu ulu orta tuvaletini yapti diye bi de karsisindakini azarlamis, pes :KK57::KK57: ben de dun caddenin ortasinda kocaman bi kizi tuvaletini yaparken gordum.:olamaz: Hadi terbiye meselesini gectim de ortalik pislik sapik dolu allahim korusun. Baya pantolonu camasiri indirdi oturuverdi kenara. Market onu ustelik, kalabalik yani:KK43::KK43:

Tamam bi cikariyim bakalim. Biz kendi aramızda da yarisa basladik (ayni kilo olmusuz, yuh bana cidden) eger eksi cikarticaksa ben de icerim:KK45::KK45:
Bunyen aliskin degilse abartmadan ye 3 kasik falan yersen bir sakincasi olmaz heralde:kk77:

Cok degisik insanlar var gercekten. Insanlarla ugrasilan her meslek zor. Bir de yeni nesil cocuk yetistirme anlayisini yanlis anlayan boyle tuhaf insanlar var malesef:KK12: O kadar cok insan tanidim ki cocugu hatali da olsa, terbiyesizlik de yapsa kimseye laf soyletmeyen. Tamam kimseye soyletme ama o zaman kendin soyle lafini, egit, ogret ama nerdee:KK11: Bazi cocuklara gercekten cok uzuluyorum boyle ailelerin elinde heba oluyorlar:KK43:

Kiz dua et sen esinle ayni kilodaymissin, benim kilom esimden fazla:olamaz: Kilo almaya calisiyor alamiyor bir de. Var ya bazen durduk yerde gicik oluyorum adama:deli:

Öncelikle karar verdiysen ki bunun için aramızdasın belli, gerisi de gelecektir emin ol. 3-5 verince daha azimleneceksin. yulaf ezmesini yoğurda da katabilirsin direk canım. Akşam yemeğin hafif olmalı :KK24: bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden sahi hedefin yok mu:cool: hedef önemliiii:KK19:
beyin içecekse olabilir :deli:

İşler beni bekliyor kızlar bu ev işleri niye hiç bitmiyor yaaa:temizlik:
Sonra kızımın bisikletinin tekerinin havası inmiş onu şişirtmeye gidecem birazda ben biner tur atarım:cool:
Ay bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık

Kesinlikle istemelisin kahveyi de bol şekerli içmelisin ve her akşam pilav yemelisin :KK70::KK70::deli:
Bu benim öyküm birazcık iştahlı :rapci:

Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunu:KK66::super:
Bak nazcımmm uzun süredir beraberiz ve senin haftaya kilo analizini yapacağım
Şu 80 lerden kurtul artık bunu istiyorum senden...
Ne güzel spor yapıyorsun ama yediklerine az daha azimli ol ve az ye dikkat et lütfen:rapci:
ok :KK19: hedefin kaç :KK48:

Ay ben buradada kilo veremezsem ben hiç bir yerde iflah olmam :KK17: hepsinin eli maşalı hepsi sinirli bunların:KK57:
Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu:KK19:
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız :KK70::KK70:(anten konusunda)
Bu neydi şimdi :KK48:

Back