- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanın niyeti de tam olarak buymuşŞeker tatlı çok rahatsız ediyo beni yarısı bile kesermiş meğer ama löp diye attım ağzıma öküz gibi![]()
İnsallah oyle olur canim. Onceden ustune olmayan bi kiyafetin olmaya baslamasi ne güzel bi duygudur ya. Zaten kendimi cok sisko hissettigim icin bosbol baya parasut gibi kiyafetler giymeye basladim. Ozellikle tişörtlerim baya buyuk.Hic uzulme canim kararli bir sekilde devam ettikce, simdiki kiyafetlerin birer birer ustune bol gelmeye baslayacak iki hafta ciddiye alarak uygula hemen sonuclarini alacaksinBak burada ilk 2-3 haftasinda toplam 5 kiloya yakin veren arkadaslar vardi. Bunlardan biri de
Forever07 baskan, o ne derse yap bence gerci ben yapamiyorum o baska
@Nana929 ilk haftasinda cok azz bir kilo verebilmisti, ikinci hafta forever elinde civili sopayla pesine bir dustu kizz resmen haftanin birincisi oldu yaaa
![]()
Gecmis olsun canim ilik seyler tuket. Cok yumusatiyor bogazi.İşallah Cnm dikkat ederim
Bu günde bogazım şişmiş yatak döşek yatıyorum
Hiç halim yok![]()
Yaa bazi veliler oyle gercekten. Benim annem de ogretmen. Anlatiyor bazen sok oluyorumAllah kolaylik versin sana. Burdaki ogrenci velileri arkadaslarim uzerine alinmasin ama velilerle ugrasmaktansa ogrencilerimle ugrasmayi tercih ederimEsim de mudur yardimcisi bazen anlatiyor beni afakanlar basiyor.
Oy gecmis olsun. Duzelir insallah aksam filan tekrar dene istersen?Arkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
hahaha deniycemm mutlakapatlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya
diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr
sende başarıcaksın bizle olursan eminim![]()
Cok kotu olmus canim yaa. Sen yine de arada esinin telinden falan girmeye calis kopma tamamenArkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Benim bunye pilava aliskin ya pilav bana pek etki etmiyor o yuzden heraldeNeyseki artı göstermiyor canımkızlar ırmağa aldanıpta pilava gömülmeyin
Vejeteryanmısın aaa bilmiyordum kötü bi durum heleki balıksız bir hayat![]()
Sen onlara deki ben pilav börek sevirem tatlı ile aram yok![]()
Ben resmen acinin hastasiyim aci diyince bile agzim sulaniyor o kadarSen gayet deviriyon maşaAllahbende öyleyim de doyana kadar
![]()
Ben sekersiz icemem onu yalniz bol sekerliye olur verirsen kabul denerimhahaha deniycemm mutlakapatlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya
diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr
sende başarıcaksın bizle olursan eminim![]()
Ben diyorum size pilav candir diye de inanmiyorsunuz isteAkşam pilav yedim Irmak sabah -400
diyette yeni bir çağ açtın![]()
İnsallah oyle olur canim. Onceden ustune olmayan bi kiyafetin olmaya baslamasi ne güzel bi duygudur ya. Zaten kendimi cok sisko hissettigim icin bosbol baya parasut gibi kiyafetler giymeye basladim. Ozellikle tişörtlerim baya buyuk.altima da hamile tayti giyiyorum dogurali 7 ay olmasina ragmen
anca bunlar pakliyo cunku beni. Bu beden yeni bi sey almak istemiyorum hic. Kac bedenim onu bile bilmiyorum.
alt en az 44 46 vardir heralde.
Valla denileni yaparim ya becerebildigim kadar. Kac gundur yulafi sutte pisirmeyi denicem ama bebemden bi turlu yapamadim onu. Peynir zeytin cikarivermek daha kolayima geldi hep.
Gecmis olsun canim ilik seyler tuket. Cok yumusatiyor bogazi.
Yaa bazi veliler oyle gercekten. Benim annem de ogretmen. Anlatiyor bazen sok oluyorumallah kolaylik versin
Oy gecmis olsun. Duzelir insallah aksam filan tekrar dene istersen?
Ben deniyim olmazsa. Siz patlamayin simdi benim yuzumdenyapayim da beyime icireyim bakalim tadi nasilmis
Hadi insallah basaririz hep birlikte. Kucuklugumden beri kiloluydum ben. Ama bu kadar iri oldugum olmamisti hic. Lise donemi ve evlilik oncesi zayiftim sadece. Sonrasi aldi yurudu zaten![]()
Olduuuu ben kaçtım yokum ben yok
Tamam tamam kızma kaptan tam yarım saat Zumba yaptım o kadar ev işinin arkasına çamaşırlarımı sıksan suyu çıkar o denli ter attım yaniBiraz binme çok sürmen lazım naz çokkkk![]()
Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunuBenim fi tarihinden kalma beyaz bi kotum vardı seneeeleeerdir giyemiyodum 38 beden geçen ay denedim bacağım girmedi dizlerimin az üstünde kalmıştı eveli akşam bi deniyim bakim dedimben şok biraz sıksada düğmesini bile kapattım allahım dedim kendi kendime oldu inanmıyorum oldu dedim sanırım 1 ay sonra sıkmadan olur çok mutlu oldum
![]()
İnşallah canımOlduuuu ben kaçtım yokum ben yok
Kız bu beni parçalar kortum valla dibimde bağırıyor gibi hissettim
Tamam tamam kızma kaptan tam yarım saat Zumba yaptım o kadar ev işinin arkasına çamaşırlarımı sıksan suyu çıkar o denli ter attım yani
Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunu![]()
Ben de bi pilav yiyim bakiyim bugunBenim bunye pilava aliskin ya pilav bana pek etki etmiyor o yuzden heraldeBir ara yumurta falan da yiyemiyordum ona bari alisabildim. Borek de fena olmazdi hani velilerden bir iki tepsi karisik borek mi istesem soyle sinifca yesek beslenme saatinde
Ben resmen acinin hastasiyim aci diyince bile agzim sulaniyor o kadarIste bir de insanin doyma esigi yuksek oldu mu basa bela
Ben sekersiz icemem onu yalniz bol sekerliye olur verirsen kabul denerim
Ben diyorum size pilav candir diye de inanmiyorsunuz isteBen de onceki gun aksam ve dun oglen pilav yedim. Bu sabah -400 geldim, demek ki pilav garantili -400 verdiriyor
Denedik onayladik
Eski kiyafetlere girebilmek gercekten harika bir duyguInsan yasadikca neler neler goruyor, ne insanlarla tanisiyor. Cocugu okul bahcesine ve kaydiraklara afedersiniz buyuk tuvaletini yapan cocugun velisinin problemi cozmek icin cagrimla okula gelip cocugundan sikayet edince bana bagirmaya kalkismasindan sonra artik daha ilginc bir veliyle tanisamam heralde diyorum
Ama hayat bu belli mi olur
Deneyince sabah bir de tartiya cikart esini. Kilo vermeye bir etkisi olursa biz de deneyelim![]()
Bunyen aliskin degilse abartmadan ye 3 kasik falan yersen bir sakincasi olmaz heraldeBen de bi pilav yiyim bakiyim bugun
Aman allahiminsan yerin dibine girer cocugu ulu orta tuvaletini yapti diye bi de karsisindakini azarlamis, pes
ben de dun caddenin ortasinda kocaman bi kizi tuvaletini yaparken gordum.
Hadi terbiye meselesini gectim de ortalik pislik sapik dolu allahim korusun. Baya pantolonu camasiri indirdi oturuverdi kenara. Market onu ustelik, kalabalik yani
Tamam bi cikariyim bakalim. Biz kendi aramızda da yarisa basladik (ayni kilo olmusuz, yuh bana cidden) eger eksi cikarticaksa ben de icerim![]()
Ay ben buradada kilo veremezsem ben hiç bir yerde iflah olmamİnşallah canımama yediklerine dikkat etmezsen zor
![]()
Kizz seneye kadar bir daha asure yeme sanaldan sanaldan vururlar merdaneyiAy ben buradada kilo veremezsem ben hiç bir yerde iflah olmamhepsinin eli maşalı hepsi sinirli bunların
![]()
Ay ben buradada kilo veremezsem ben hiç bir yerde iflah olmamhepsinin eli maşalı hepsi sinirli bunların
![]()
İnsallah oyle olur canim. Onceden ustune olmayan bi kiyafetin olmaya baslamasi ne güzel bi duygudur ya. Zaten kendimi cok sisko hissettigim icin bosbol baya parasut gibi kiyafetler giymeye basladim. Ozellikle tişörtlerim baya buyuk.altima da hamile tayti giyiyorum dogurali 7 ay olmasina ragmen
anca bunlar pakliyo cunku beni. Bu beden yeni bi sey almak istemiyorum hic. Kac bedenim onu bile bilmiyorum.
alt en az 44 46 vardir heralde.
Valla denileni yaparim ya becerebildigim kadar. Kac gundur yulafi sutte pisirmeyi denicem ama bebemden bi turlu yapamadim onu. Peynir zeytin cikarivermek daha kolayima geldi hep.
Gecmis olsun canim ilik seyler tuket. Cok yumusatiyor bogazi.
Yaa bazi veliler oyle gercekten. Benim annem de ogretmen. Anlatiyor bazen sok oluyorumallah kolaylik versin
Oy gecmis olsun. Duzelir insallah aksam filan tekrar dene istersen?
Ben deniyim olmazsa. Siz patlamayin simdi benim yuzumdenyapayim da beyime icireyim bakalim tadi nasilmis
Hadi insallah basaririz hep birlikte. Kucuklugumden beri kiloluydum ben. Ama bu kadar iri oldugum olmamisti hic. Lise donemi ve evlilik oncesi zayiftim sadece. Sonrasi aldi yurudu zaten![]()
Geçmiş olsun canım ay bende boğaz ağrısı mahvettiBiraz etrafı toparlayayım kahvaltı çocuklara yaptırayım arada yine uğrarım bu gün evdeyim zaten yatak döşek dinleneceğim işallah bol bol yazarım arkadaşlar![]()
Üzme canını inşallah hallolur canımArkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Ay bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardıkİşler beni bekliyor kızlar bu ev işleri niye hiç bitmiyor yaaa
Sonra kızımın bisikletinin tekerinin havası inmiş onu şişirtmeye gidecem birazda ben biner tur atarım![]()
Benim bunye pilava aliskin ya pilav bana pek etki etmiyor o yuzden heraldeBir ara yumurta falan da yiyemiyordum ona bari alisabildim. Borek de fena olmazdi hani velilerden bir iki tepsi karisik borek mi istesem soyle sinifca yesek beslenme saatinde
Ben resmen acinin hastasiyim aci diyince bile agzim sulaniyor o kadarIste bir de insanin doyma esigi yuksek oldu mu basa bela
Ben sekersiz icemem onu yalniz bol sekerliye olur verirsen kabul denerim
Ben diyorum size pilav candir diye de inanmiyorsunuz isteBen de onceki gun aksam ve dun oglen pilav yedim. Bu sabah -400 geldim, demek ki pilav garantili -400 verdiriyor
Denedik onayladik
Eski kiyafetlere girebilmek gercekten harika bir duyguInsan yasadikca neler neler goruyor, ne insanlarla tanisiyor. Cocugu okul bahcesine ve kaydiraklara afedersiniz buyuk tuvaletini yapan cocugun velisinin problemi cozmek icin cagrimla okula gelip cocugundan sikayet edince bana bagirmaya kalkismasindan sonra artik daha ilginc bir veliyle tanisamam heralde diyorum
Ama hayat bu belli mi olur
Deneyince sabah bir de tartiya cikart esini. Kilo vermeye bir etkisi olursa biz de deneyelim![]()
Bak nazcımmm uzun süredir beraberiz ve senin haftaya kilo analizini yapacağımOlduuuu ben kaçtım yokum ben yok
Kız bu beni parçalar kortum valla dibimde bağırıyor gibi hissettim
Tamam tamam kızma kaptan tam yarım saat Zumba yaptım o kadar ev işinin arkasına çamaşırlarımı sıksan suyu çıkar o denli ter attım yani
Ay çok güzel bi duygu inşallah bende yaşayacağım canım bunu![]()
Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi buAy ben buradada kilo veremezsem ben hiç bir yerde iflah olmamhepsinin eli maşalı hepsi sinirli bunların
![]()