• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

@AklinYolu1 başkanımmm nasılsınn sana meyve bahçelerinde şarkılar söylerim, dans ederim, leslie yaparım benim maaaşa biraz zam istiyorum :KK75:
@_LA_PATYA_ gruplar bitti sende mi bittin gızzzzzzzzzzzzzz :KK48:
I IRMAKK70 kanka naber duydum ki sarkmışsın :KK70:
Spor konusunda sana çok katılıyorum:KK19: ve akşam leslie başlıyorum :KK59:

@naz5403 @Kuasar @Zeybis şşş kızlar napıyorsunuz
Nana929 Nana929 :cool:
Bana temizlik elemani lazimdi forever . :KK66:

2 güncük pek giremedim maşallah herkes gelmiş ne güzel çok mutlu oldum sizleri tekrar gördüğüme :KK53: @ebrar1980 @salinger29 ne güzel kilo da almışsınız :KK53: kilo almak için gitmiştiniz zaten :deli::KK70::KK70: ucuz yırtmışsınız ben deyim :KK48::KK48: @salinger29 sevgi emekti canım :KK48::KK48::KK48:

Moon Light Moon Light sende hoşgeldin aramıza :dondurma::anne:bende emziriyorum ve faydasını görüyorum hedefime ulaşınca kesicem zaten :KK53::KK70::KK3: tabiki şaka hiç alakası yok :cool:
Benden duymus olma ama kokulusabun kokulusabun da kilo almis diyorlar. :confused:

3. yarismaya gelecek.

Şuraya isminizin yanına hedeflerinizi yazarsanız sevinirim, Hedef önemlidir hadi herkesin tutsun bu hafta :KK19:
Yesil takim: yesil onumden cekil :KK11:
A AklinYolu1 ERROR . Ben kilo aldigim icin yedek listede takilayim biraz. :KK45:
@_LA_PATYA_
@sarem2015
@Zeybis

Pembe takim: pembe diyetim sende . :KK37:
@Forever07 - 69.0
I IRMAKK70
@Kuasar
@ebrar1980
Turkuaz takim: yanimda frambuaz :kk77:
@naz5403
C cizen_bayan
@salinger29
Nana929 Nana929

selam kızlar bi kaç gündür yoktum aranızda Forever07 Forever07 bahsetmiş size perşembe günü dedemi kaybettim bundan yaklaşık 4 ay önce de anneannemi kaybettim biraz ağır geldi bu kayıplar bana şu an hiç bişey umrumda değil ve sanki kara bi boşlukta gibiyim o yüzden pek aktif olamayabilirim şimdiden bildireyim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı benim için 5 senedir yanımızda kalan anneannem her şeyiyle ilgilenirdim felçli olduğu için ilk onu kaybettim ilk darbeyi o zaman yedim. Dedem de anneannem gibiydi ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.dedemin yeri bende çok ayrıdır kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok hem de. Biliyorum rabbim böyle nasip etti isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Anneme destek olmaya çalışıyorum olamıyorum. 5 ay içinde hem annesini hem babasını kaybetti. Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an baya bir umursamaz haldeyim o yüzden bi süre menü paylaşımı falan yapamam diye düşünüyorum en azından bi kaç gün

Normaldir cizzy kimse senden gunluk paylasim beklemiyor. Hatta diyeti de askiya alabilirsin.

Basin sagolsun. Cabuk atlatman dilegiyle. Allah basta annene sonra size sabir versin. :KK51:

Aynen kimsecikler yok grup pazartesi sendromunda sanki :uykucu:
Merhaba kaptanım
Bu gün çok yoğundum giremedim sabah 7 de benim oğlanı götürdüm geldim eve biraz dinlendim kahvaltı yaptım çocukları doyurdum diğer oğlanı öğlen götürdüm
Gezmeye gittim tekrar okula gittim eve geldim şimdi de çocuklara mantı yapıcam ve ödev
Yarın fazla yoğun olmam çünkü servisle gidecekler
Ben daha gitmiyorum

selam kızlar bi kaç gündür yoktum aranızda Forever07 Forever07 bahsetmiş size perşembe günü dedemi kaybettim bundan yaklaşık 4 ay önce de anneannemi kaybettim biraz ağır geldi bu kayıplar bana şu an hiç bişey umrumda değil ve sanki kara bi boşlukta gibiyim o yüzden pek aktif olamayabilirim şimdiden bildireyim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı benim için 5 senedir yanımızda kalan anneannem her şeyiyle ilgilenirdim felçli olduğu için ilk onu kaybettim ilk darbeyi o zaman yedim. Dedem de anneannem gibiydi ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.dedemin yeri bende çok ayrıdır kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok hem de. Biliyorum rabbim böyle nasip etti isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Anneme destek olmaya çalışıyorum olamıyorum. 5 ay içinde hem annesini hem babasını kaybetti. Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an baya bir umursamaz haldeyim o yüzden bi süre menü paylaşımı falan yapamam diye düşünüyorum en azından bi kaç gün
Canım başınız sagolsun mekanları cennet olsun rabbim daha göstermesin

Back