• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Su an giremedim hala diyet moduna bakalim.

Bu hafta kurslarim baslayacak. :KK51:

Senin tatilin nasil gecti. Bana bi tek kilo aldirdi. Hic tatil gibi degildi. Denize de iki kere girdim. :KK12:

Aslında güzel geçecekti.. ben eşimden bir hafta önce geldim. O gelmeden bir gün önce hayatımızla ilgili epey önemli ve şimdilik iyi görünmeyen bir değişiklik oldu. Sonra o geldi falan ama modumuz aşırı düştüğü için hiçbirşey yapasımız gelmedi. Birbirimizi ve ailemizi kırmamak için aşırı efor harcadığımız bir tatil oldu. Planladığım her şeyi yiyemedim bile :KK53: Kıyı kesimine de 3 gün ancak gittim, o kısım iyiydi sanki.. olayı kabullenmiştik zira:)

Aslında güzel geçecekti.. ben eşimden bir hafta önce geldim. O gelmeden bir gün önce hayatımızla ilgili epey önemli ve şimdilik iyi görünmeyen bir değişiklik oldu. Sonra o geldi falan ama modumuz aşırı düştüğü için hiçbirşey yapasımız gelmedi. Birbirimizi ve ailemizi kırmamak için aşırı efor harcadığımız bir tatil oldu. Planladığım her şeyi yiyemedim bile :KK53: Kıyı kesimine de 3 gün ancak gittim, o kısım iyiydi sanki.. olayı kabullenmiştik zira:)
Yemeyi planladigin baska ne vardi.

Kac kiloyla kurtardin. :halay:

Valla ben de bir hafta daha yemek tatilimi diye yapsam diye düşünmedim değil.. yemek tatili neyse artık :KK70: N naz5403 ü de dalgalanıp durulamayangil grubuna ekliyorum. Grubu şimdi zihnimde kurdum :KK53:
:KK70:
Kafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.

Baska sorunlarim da var. Adapte olamadim o yuzden.

Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim. :KK12:
Seni çok iyi anlıyorum canım sıkma kendini lütfen yapacam diye kendine baskı yaptıkça hiç olmuyor kendimden biliyorum önce kafandaki sorunlar hallolsun kilo dediğin nedir sen halledersin :KK200:

Gelelim bugünün menüsüne
Biraz toparladım gibi;)
C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Biraz menemen
1dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
Çay

Ara
Sade kahve
2badem şekeri

Öğlen
Yarım elma
Yarım muz

Akşam
1kepçe mantar çorbası
Köfte patates
Salata

Yeşil çay
Çok koşturmacalı birgündü resmen suyum çıktı spor yerine geçer inşallah;)

Ablamın makarna salatasından yemek istiyordum @.@ ve yediğim her şeyden bir kaç kere daha yemek istiyordum :KK70: yaklaşık 3 kilo aldım planladığım gibi yeseydim 5 le dönerdim :KK70:
2 kilo karin var desene. :KK70:

:KK70:

Seni çok iyi anlıyorum canım sıkma kendini lütfen yapacam diye kendine baskı yaptıkça hiç olmuyor kendimden biliyorum önce kafandaki sorunlar hallolsun kilo dediğin nedir sen halledersin :KK200:
Hallolacak bir sorun degil. Olsaydi keske. :KK12:

Bu arkadasla ilgilenmek istermisiniz A AklinYolu1 Forever07 Forever07
IMG_1277.PNG

Gelelim bugünün menüsüne
Biraz toparladım gibi:KK66:
C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Biraz menemen
1dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
Çay

Ara
Sade kahve
2badem şekeri

Öğlen
Yarım elma
Yarım muz

Akşam
1kepçe mantar çorbası
Köfte patates
Salata

Yeşil çay
Çok koşturmacalı birgündü resmen suyum çıktı spor yerine geçer inşallah:KK66:
Vaayy nazcim iste buuu:KK76: Olacak bu is olacak doneceksin sen eski haline:halay:

Olur öyle arada:) ben de diyete başlamasaydım bugün senin ‘hayat sevince güzel’ iletin gibi ‘hayat yiyince güzel’ yazabilirdim, hayata bakışım bu ve değiştirmeye çalışıyorum :KK53:
Yoksa sen de mi boga burcusun, bir boga olarak benim de hayat felsefem bu sanki:KK53:

Bunu gerçekten takdir ediyorum. Ben bişeyi yapınca mutlaka yiyyorum o yüzden eve almamaya, yapmamaya çalışıyorum. Hamur kızartması yapıp yemezsem muhtemelen başka bişeye ağlıyo gibi yapıp içten içe buna ağlarım:deli: nasıl başarıyorsun? :KK53:
Bende sabahları tutuyorum akşam üstü yeme isteği geliyor

Merhaba, ilk sayfada kamuya kapandiginiz yaziyor ama bi sansimi deneyim dedim. Neredeyse en aktif grup ve benim kiloma yakin uyelerin oldugu grup burasi ve benim kilo vermeye asiri ihtiyacim var. Ben de gelebilir miyimo_O

Back