Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bittim ben ölxümNerdesiniz kızlar
Tempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.
Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.
Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz.![]()
Cnm allah güç kuvvet versinBen bittim ben ölxümnefes aldığımdan bile ein değilim o derece yani
![]()
Bence kendini şanslı gör Cnm . Börek çörek yemedin sadece çerez bidahakine dikkat edersin cnm15 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, domates, babagannus
Oglen: 1buyuk ayran, 2 biber dolma, salata
Ara: Sekersiz osmanli kahvesi, Badem (Evde kabuklu badem vardi esimle badem kirip ayikladik bugun kirarken bayaa yedim sanirim miktari bilmiyorum)
Aksam: 1 biber dolma
Evet haklisin. Ama en kolayi ben bir daha badem, ceviz falan kirmayayimBence kendini şanslı gör Cnm . Börek çörek yemedin sadece çerez bidahakine dikkat edersin cnm![]()
Ben bittim ben ölxümnefes aldığımdan bile ein değilim o derece yani
[/QUOT
Sen yat dinlen Canım senin işin zor gerçekten
Evet haklisin. Ama en kolayi ben bir daha badem, ceviz falan kirmayayimAyiklarken acayip goturuyuyorum
![]()
Geçmiş olsun bacım benimkide eli kulaginda
sıcak tut canım kendimi Geçmiş olsun
Bendede durumlar aynı bugün yarın olurum herhalde![]()
Geçmiş olsun
Benim de keyfim yok, ve ben regl degilim.
Latte ictigim zamanlari ozledim en azindan bir amacim vardi.
Gecmis olsun canim.
Teşekkürler kızlarRegl olan bir görünce içim parçalanıyor ya kıyamam. Ağrısız sancısız olsun canım. Ben bu dönemde magnezyum alıyorum belki iyi gelir
Cnm bu nasıl diyet bişey maşallah bırakmamışsın tavukC cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Az patates biber kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
5zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve
2badem şekeri
Akşam