Etikete de gerek yok okuyorum zaten butun sayfalari, siz gaz verin gaza gelmeyene de dayakTempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.
Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.
Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz.
Sen supurge almamismiydin zaten, bozuldu mu yoksaDaha bavulumu bile tam acmadim. Supurge almam lazim. Temizlik yapmam lazim.
Ben film izliyorum.
Baslamadim gittim yattim. Telefonu da kapattim aramasinlar diye.Etikete de gerek yok okuyorum zaten butun sayfalari, siz gaz verin gaza gelmeyene de dayakSpora baslamissin demek ne guzel ya malesef benim spor salonuna gitmek gibi bir imkanim yok su aralar, anca yuruyus yapabilirim. O zaman yuruyus icin 6-7 bin adim 45 dk eder rahat rahat
Aldim bozuk cikti iste o yuzden korkuyorum simdi.Sen supurge almamismiydin zaten, bozuldu mu yoksa
Canım hoşgeldin bizde seni özledik@AklinYolu1
Günaydın kızlarr ben geldimHoşbuldum canlarım Teşekkürler hepinizi çok özledim alışkanlık yaptı burası ya
Biraz kendimi dinlemek istedim iyi oldu toparladım bomba gibi vede kilo alarak aranıza döndüm
Regl olan bir görünce içim parçalanıyor ya kıyamam. Ağrısız sancısız olsun canım. Ben bu dönemde magnezyum alıyorum belki iyi gelirSelam kızlar regl oldum yatıyorum hiç halim ve keyfim yok
Burada ben sadece yürüyüş yapıyorum ve leslie de yapıyorum. Fakat adet dönemim de sancidan kimildayamadigim için hiç bişey yapamıyorum. Kendimi zorlayınca biraz yürüyüş belki....Tempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.
Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.
Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz.
Ohh ne güzel ben hiç duramam ya o bavul açılacak çamaşırlar yıkanacak ve blablablaDaha bavulumu bile tam acmadim. Supurge almam lazim. Temizlik yapmam lazim.
Ben film izliyorum.
Hangi filmi izledinDaha bavulumu bile tam acmadim. Supurge almam lazim. Temizlik yapmam lazim.
Ben film izliyorum.
Overboard , ucakta baslamistim yarim kalmisti.Hpa
Hangi filmi izledin
Bir gun yapmayinca bence eksiklik oluyor . O yuzden zorlamak lazim. leslie 3 mile ulasilabilir bir rakam hem de evde.Burada ben sadece yürüyüş yapıyorum ve leslie de yapıyorum. Fakat adet dönemim de sancidan kimildayamadigim için hiç bişey yapamıyorum. Kendimi zorlayınca biraz yürüyüş belki....
En gicik oldugum seydir yeni aldigim bir urunun bozuk cikmasiBaslamadim gittim yattim. Telefonu da kapattim aramasinlar diye.
Basliycam ama bu hafta sadece bugun degil. Iki gundur uyuyamiyordum. Grip gibiyim, moral de yok.
Aldim bozuk cikti iste o yuzden korkuyorum simdi.
Hangisi , ben en cok smurf ve ice age i sevmistim.Bende animasyon filmi izledim...
Aynen ya , elektrik supurgesi ve tarti tamamen sans isi.En gicik oldugum seydir yeni aldigim bir urunun bozuk cikmasi
Cesur filmini izledim kızın saçları benimki kadar gür olduğu için çok dikkatimi çektiHangisi , ben en cok smurf ve ice age i sevmistim.
Daha once yaptik aslinda ama karisiklik oluyor oyle .O zaman 45 dk spor icin alt limitler ne sekilde olsun, jillian, leslie, yuruyus icin adim olarak vs.
Bana uyar@ebrar1980 @_LA_PATYA_ kizlar cizelge tutma isi bizi zorlar derseniz ben cizelgeleri tutabilirim. Zaten menu icin tutuyorum bir tik de spor icin atarim benim icin cok sorun olmaz. Bu spor olayinin duzene oturmasini cok istiyorum. Hatta A AklinYolu1 ben sadece menu ve spor icin cizelge tutayim. @cizen_bayan tek menu bakani olur menulere yorum yapar, yapilan yanlislari soyler, guzel menuleri tesvik eder. Aktif oldugu zaman bunlari gayet guzel yapiyor zaten. Ben simdi millete arkadaslar aksam pilav yemeyin, oyle baklavalari borekleri gommeyin desem cok da etkili olmaz zatenebrar ve duyguda spor bakanligina devam etsin bizi motive etsin, sporu aksatanlari civili sopalarla kovalasinlar Sizler icin de uygunsa bu sekilde yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?