ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.

Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.

Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz.
Etikete de gerek yok okuyorum zaten butun sayfalari, siz gaz verin gaza gelmeyene de dayakSpora baslamissin demek ne guzel ya malesef benim spor salonuna gitmek gibi bir imkanim yok su aralar, anca yuruyus yapabilirim. O zaman yuruyus icin 6-7 bin adim 45 dk eder rahat rahat

Baslamadim gittim yattim. Telefonu da kapattim aramasinlar diye.

Basliycam ama bu hafta sadece bugun degil. Iki gundur uyuyamiyordum. Grip gibiyim, moral de yok.

Sen supurge almamismiydin zaten, bozuldu mu yoksa
Aldim bozuk cikti iste o yuzden korkuyorum simdi.

Tempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.

Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.

Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz.
Burada ben sadece yürüyüş yapıyorum ve leslie de yapıyorum. Fakat adet dönemim de sancidan kimildayamadigim için hiç bişey yapamıyorum. Kendimi zorlayınca biraz yürüyüş belki....

Hpa

Hangi filmi izledin
Overboard , ucakta baslamistim yarim kalmisti.

Burada ben sadece yürüyüş yapıyorum ve leslie de yapıyorum. Fakat adet dönemim de sancidan kimildayamadigim için hiç bişey yapamıyorum. Kendimi zorlayınca biraz yürüyüş belki....
Bir gun yapmayinca bence eksiklik oluyor . O yuzden zorlamak lazim. leslie 3 mile ulasilabilir bir rakam hem de evde.

Jillian yapiyorsan gym e bile gerek yok I IRMAKK70

Baslamadim gittim yattim. Telefonu da kapattim aramasinlar diye.

Basliycam ama bu hafta sadece bugun degil. Iki gundur uyuyamiyordum. Grip gibiyim, moral de yok.

Aldim bozuk cikti iste o yuzden korkuyorum simdi.
En gicik oldugum seydir yeni aldigim bir urunun bozuk cikmasi

Bir gun yapmayinca bence eksiklik oluyor . O yuzden zorlamak lazim. leslie 3 mile ulasilabilir bir rakam hem de evde.

Jillian yapiyorsan gym e bile gerek yok I IRMAKK70
O zaman 45 dk spor icin alt limitler ne sekilde olsun, jillian, leslie, yuruyus icin adim olarak vs.

Bana uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…