Aslinda baska biri daha vardi ama tarti resmi yuklemekten vazgecti.Demek dun aramiza yeni biri katilacak dedigin01ebruli di. Cok guzel oldu donmen ebrar sena da gidince dagiliyoruz mu ne diye dusunmeye baslamistim
Biraz kilo almis ama cekiniyor gelmeye.
Ooo afiyet olsun. Ben de elma yedim kahvalti niyetine.Gunaydin kizlar, kahvaltimi yaptim, cay keyfi yapiyoruz simdi ailecekSizler ne yapiyorsuz bakalim.
Sporu duzene oturtmamiz gerekiyor kesinlikle. Hepimiz yediklerimize dikkat ediyoruz ama spor yapan yok fazla. Tamam boyle de kilo veririz ama sarkacagiz grupca yaa. Diyet konusunda superiz ama spor icin bize motivasyon lazimOoo afiyet olsun. Ben de elma yedim kahvalti niyetine.
Su spor isini kararlastiralim .
Gunluk 45 dk spor yapan herkes tam menu kazanmaya hak kazansin.
45 dk = 3 mile leslie = jillian level 1 + leslie1 = tempolu yuruyus = yuzme = bisiklet
Bolgesel hareketler de dk hesabindan gidilecek.
Ne yazmisim ben yahu. Uykusuzluk basa bela.Gunluk 45 dk spor yapan herkes tam menu kazanmaya hak kazansin derim ben.
Ufak ufak baslayalim.Sporu duzene oturtmamiz gerekiyor kesinlikle. Hepimiz yediklerimize dikkat ediyoruz ama spor yapan yok fazla. Tamam boyle de kilo veririz ama sarkacagiz grupca yaa. Diyet konusunda superiz ama spor icin bize motivasyon lazim
Kolay gelsin pg. iyi tarafi yemek yemeye vaktin yok ve yoruluyorsun . Kilo verirsin.Bu gün ben bittim kızlar canım çıkıcak dün 1 bugün 2 grup var türbanlar makyajlar havada uçuyo bana dua edin bayılıp kalmıyım biydrde
Menümü yazıhım
SABAH
1 bardak limon suyu
Yarım domates
3 zeytin
1 küçük salatalık
Beyaz peynir
ARA
AY BİLMİYORUM BUGÜN AÇ KALMA İHTİMALİM ÇOOOKKK
@cizen_bayan I IRMAKK70
Demek dun aramiza yeni biri katilacak dedigin01ebruli di. Cok guzel oldu donmen ebrar sena da gidince dagiliyoruz mu ne diye dusunmeye baslamistim
@AklinYolu1
Aslinda baska biri daha vardi ama tarti resmi yuklemekten vazgecti.
Biraz kilo almis ama cekiniyor gelmeye.
Ooo 67.9 olman gerek sen yaparsin bu isi.Eki Görüntüle 2189365
kaptanım listeye giremiyorum malesef ama haftaya bakalım listeye adımı yazdırabilecekmiyim ne kadar gider bilemiyorum
Ayne canımKolay gelsin pg. iyi tarafi yemek yemeye vaktin yok ve yoruluyorsun . Kilo verirsin.
Bir kaynamis yumurta da ekleyebilirsin sanki.
Hoşgeldin ben senden çok almışım ya. Bi kilocuk bi sey degil.@AklinYolu1
Günaydın kızlarr ben geldimHoşbuldum canlarım Teşekkürler hepinizi çok özledim alışkanlık yaptı burası ya
Biraz kendimi dinlemek istedim iyi oldu toparladım bomba gibi vede kilo alarak aranıza döndüm
Acaba kac adimlik yuruyus 45 dk eder. Fazla isim olmadigi zamanlar 10 bin adima tamamlamaya calisiyorum ama yogun oldugum zamanlar hedef dusurmem lazimUfak ufak baslayalim.
Ilk hafta 30 dk olabilir . Sonra 45 dk ya cikariz.
Bir bucuk kilo cok fazla degil canim yaa sen biraz dikkat etsen 1-2 haftada verirsin cabucak@AklinYolu1
Günaydın kızlarr ben geldimHoşbuldum canlarım Teşekkürler hepinizi çok özledim alışkanlık yaptı burası ya
Biraz kendimi dinlemek istedim iyi oldu toparladım bomba gibi vede kilo alarak aranıza döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?