• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu gün ben bittim kızlar canım çıkıcak dün 1 bugün 2 grup var türbanlar makyajlar havada uçuyo bana dua edin bayılıp kalmıyım biydrde
Menümü yazıhım
SABAH
1 bardak limon suyu
Yarım domates
3 zeytin
1 küçük salatalık
Beyaz peynir
ARA
AY BİLMİYORUM BUGÜN AÇ KALMA İHTİMALİM ÇOOOKKK
@cizen_bayan I IRMAKK70
Kolay gelsin cnm

Ooo afiyet olsun. Ben de elma yedim kahvalti niyetine. :KK45:

Su spor isini kararlastiralim .

Gunluk 45 dk spor yapan herkes kupa kazanmaya hak kazansin derim ben. Forever07 Forever07 @_LA_PATYA_ 01ebruli 01ebruli

45 dk = 3 mile leslie = jillian level 1 + leslie1 = tempolu yuruyus = yuzme = bisiklet

Bolgesel hareketler de dk hesabindan gidilecek.
01ebruli 01ebruli @_LA_PATYA_ kizlar cizelge tutma isi bizi zorlar derseniz ben cizelgeleri tutabilirim. Zaten menu icin tutuyorum bir tik de spor icin atarim benim icin cok sorun olmaz. Bu spor olayinin duzene oturmasini cok istiyorum. Hatta A AklinYolu1 ben sadece menu ve spor icin cizelge tutayim. C cizen_bayan tek menu bakani olur menulere yorum yapar, yapilan yanlislari soyler, guzel menuleri tesvik eder. Aktif oldugu zaman bunlari gayet guzel yapiyor zaten. Ben simdi millete arkadaslar aksam pilav yemeyin, oyle baklavalari borekleri gommeyin desem cok da etkili olmaz zaten:KK70:ebrar ve duyguda spor bakanligina devam etsin bizi motive etsin, sporu aksatanlari civili sopalarla kovalasinlar:sinirli: Sizler icin de uygunsa bu sekilde yapabiliriz.

Ooo 67.9 olman gerek sen yaparsin bu isi. :KK66:
Hoşgeldin ben senden çok almışım ya. Bi kilocuk bi sey degil.
Bizi aldığımız kilolar korjutamaz canım rekor sayacak kilolar verdik insulin direncine ragmen:KK76:
Bir bucuk kilo cok fazla degil canim yaa sen biraz dikkat etsen 1-2 haftada verirsin cabucak:KK73:
Evet tatlım sporla beraber çok sıkı dönüş yaptım inşallah vericez hp beraber

Teşekkür ederim canım geri döndüm yuvaya:anne::KK200:

Bende spor salonuna gittiğim zaman arabayla gidiyordum evim spor salonuna 10 dk yürüme mesafesinde eşim sen boşuna gitme spora diye dalga geçiyordu
Spor da çok yoruluyorum napım eve yürümeyi çok zorsunuyordum:KK14:
Yatakta spor salonunun vaktini bekliyorum. Cok üşeniyorum. Taksiyle mi gitsem Ahaha :)

Ben de sporu aliskanlik haline getiremedim bir turlu. Bir ara leslie yapiyordum ne guzel:KK49: Cok da guzel kilo vermistim, hem de vucudum daha ince, daha sıkı gorunuyordu. Ama devam ettiremedim:KK34:Ben istiyorum ki spor benim icin bir yasam bicimi gibi, yasamimin bir parcasi gibi olsun. Ama yurutemiyorum nedense bir kac ay yapip birakiyorum sporu:olamaz:

Ufak ufak baslayalim.

Ilk hafta 30 dk olabilir . Sonra 45 dk ya cikariz.
Kizlar ben yediklerime ciddi anlamda dikkat edemiyorum ama lesli 45dk ve üstüne 15dk bölge sel yani benim için popo ve bas en egzersizi inanilmaz guzel oluyo. Tarti belki cok oynamiyo ama giysilerden cok farkediyor
Spor şart efenim:spor:

01ebruli 01ebruli @_LA_PATYA_ kizlar cizelge tutma isi bizi zorlar derseniz ben cizelgeleri tutabilirim. Zaten menu icin tutuyorum bir tik de spor icin atarim benim icin cok sorun olmaz. Bu spor olayinin duzene oturmasini cok istiyorum. Hatta A AklinYolu1 ben sadece menu ve spor icin cizelge tutayim. C cizen_bayan tek menu bakani olur menulere yorum yapar, yapilan yanlislari soyler, guzel menuleri tesvik eder. Aktif oldugu zaman bunlari gayet guzel yapiyor zaten. Ben simdi millete arkadaslar aksam pilav yemeyin, oyle baklavalari borekleri gommeyin desem cok da etkili olmaz zaten:KK70:ebrar ve duyguda spor bakanligina devam etsin bizi motive etsin, sporu aksatanlari civili sopalarla kovalasinlar:sinirli: Sizler icin de uygunsa bu sekilde yapabiliriz.
Bana uyar tatlım kaptan gelsin spordan hep birlikte karar veririzHoppa

Kizlar ben yediklerime ciddi anlamda dikkat edemiyorum ama lesli 45dk ve üstüne 15dk bölge sel yani benim için popo ve bas en egzersizi inanilmaz guzel oluyo. Tarti belki cok oynamiyo ama giysilerden cok farkediyor
Spor şart efenim:spor:
Evet bi yerlerden başlamak lazım doğru diyosun

Acaba kac adimlik yuruyus 45 dk eder. Fazla isim olmadigi zamanlar 10 bin adima tamamlamaya calisiyorum ama yogun oldugum zamanlar hedef dusurmem lazimo_O
Tempolu yani dk da 100 adim atarsan , 45 dk da 4500 adim yapar. 1000 rahat rahat yani.

Hafta sonunu kaçamaksız atlatsam çok güzel olcak
Yarın eşim evde bakalım nasıl kaçamaksız olcak bu günü atlattım börek yemedim :KK66: yarın bu kadar sabırlı ve azimli olurmuyum bilmiyorum ;(
Bu gün bişey yemesem yarın kaçamak hakkım olurmu acaba bilemedim :KK43:
Nana kilon fazla degil ama sinirda gibisin.

Butun cizelgeler senin olsun canim. Seni etiketlesinler o zaman. Dayagi biz atariz. :KK70:

Bizi aldığımız kilolar korjutamaz canım rekor sayacak kilolar verdik insulin direncine ragmen:KK76:
Evet tatlım sporla beraber çok sıkı dönüş yaptım inşallah vericez hp beraber

Teşekkür ederim canım geri döndüm yuvaya:anne::KK200:
Insulin direncim su an kilo vermeme engel oluyor. Benim daha bi iki haftam var sanki . Evdeki meyve bitecek , durulacak da kilo vermeye gececegim.

Bende spor salonuna gittiğim zaman arabayla gidiyordum evim spor salonuna 10 dk yürüme mesafesinde eşim sen boşuna gitme spora diye dalga geçiyordu
Spor da çok yoruluyorum napım eve yürümeyi çok zorsunuyordum:KK14:
Uykusuzdum yatmisim. Simdi film izliyorum.

Ben de sporu aliskanlik haline getiremedim bir turlu. Bir ara leslie yapiyordum ne guzel:KK49: Cok da guzel kilo vermistim, hem de vucudum daha ince, daha sıkı gorunuyordu. Ama devam ettiremedim:KK34:Ben istiyorum ki spor benim icin bir yasam bicimi gibi, yasamimin bir parcasi gibi olsun. Ama yurutemiyorum nedense bir kac ay yapip birakiyorum sporu:olamaz:
Alismak icin bu hafta 15 dk olsun , haftaya 30 dk sonra 45 dk diye gidelim.

Carsambadan itibaren not alirsin irmakcim.

Back