ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Papatya gelini sende eşin normal olarak kıskanmış
Sagol naz cim zombi gibiyim biraz. Sohbete geliyorum ama diyet disiyim biraz. Ne yaptigim belli degil su ara :)
sorma canım al bendende onu sonbahara geçiş dönemimi adetim yaklaştı ondanmı bilmem ama modum çok düşük her anlamda

Papatya gelini sende eşin normal olarak kıskanmış

sorma canım al bendende onu sonbahara geçiş dönemimi adetim yaklaştı ondanmı bilmem ama modum çok düşük her anlamda
Arada tikindigimi sanmayin.

Yok tikinmiyorum hatta 6 dan sonra kesiyorum yemeyi ama , insulin direnci yeni oldugundan kilo vermek mumkun degil. Daha fazla kasamiyorum su ara.

Bir de yarin spor salonuna gidicem zorla.

Bakalim yerden kazirlar artik beni.

Sonbahar donemi bir huzun coker insana. Gunes isigi azalinca beynin serotonin dengesi azaliyor. O yuzden bol bol patates.

Gerçekten benim kızımda inat ve sadece kendi istediği olsun istiyo benimki evlenmeden düzelir inşallah aynı zamandaysa becerikli oluyorlar sende öylesindir
Özelliğimden biride yapamayacağım bişey yok
Örgü örenmek istedim ögrendim
Temizlik konusunda süperim
Mutfakta yapamayacağım hiç bir yemek hamur işi ekmek bile yapmışım düşün cnm yeterki öğrenmek isteyeyim

Ya ben bunu kacirmisim yaa 3gun olacak nerdeyse ama cevapsız bırakamam
Canim bizim zillos da 3e girecek nerdeyse ama ben 20aylikti biraktirdim. Kademeli azaltip biraktirin memeyi diyodu kitaplar okudum ama iş icraata gelince öyle olmadı sirkeyle hizli ve kökten bi çözüm le 2gunde bıraktık ama ceremesi 2ay sürdü

Sabahtadır evle uğraşıyorum sonunda bitti şimdide çocuklara börek yapıcam peynirli
Dün yufka almıştım kahvaltıda yesinler dedim
Bende artık böreğin tadına bakma ;(
Sadece izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…