Sagol naz cim zombi gibiyim biraz. Sohbete geliyorum ama diyet disiyim biraz. Ne yaptigim belli degil su ara :)
sorma canım al bendende onu sonbahara geçiş dönemimi adetim yaklaştı ondanmı bilmem ama modum çok düşükSagol naz cim zombi gibiyim biraz. Sohbete geliyorum ama diyet disiyim biraz. Ne yaptigim belli degil su ara :)
Arada tikindigimi sanmayin.Papatya gelini sende eşin normal olarak kıskanmış
sorma canım al bendende onu sonbahara geçiş dönemimi adetim yaklaştı ondanmı bilmem ama modum çok düşükher anlamda
Özelliğimden biride yapamayacağım bişey yokGerçekten benim kızımda inat ve sadece kendi istediği olsun istiyo benimki evlenmeden düzelir inşallah aynı zamandaysa becerikli oluyorlar sende öylesindir
Hangisi işine geliyorsa o kalmışYazdıklarınızı okudum ama çoğu aklımda kalmadı parça parça okuyunca cevaplayamadımda ama birkaçı aklımda kaldı mesela önce benim doğum günümü kutlayacağııızzz
Ya ben bunu kacirmisim yaa 3gun olacak nerdeyse ama cevapsız bırakamamKaç yaşında canım. Bıraktığın halde bak sen yavvv.... Benim zilli 2 yaş geçti hastane sürecinde ememedi 7 ay sağdım o süreyi tamamlasın bari diyorum ama artık canıma yettianne meme....anneeeee meeemmeeee...anneeeeeeeeeeeeğğğğğğ memmeeeeeeeeeeeeeeğğğğ
Hangisi işine geliyorsa o kalmışhadi öyle olsun )
Başkan’ım bu aralar evde meyve bulundurma yoksa yiyorsunGünaydın kizlar.
Bugun de kilo vermeye devam:)
Dün dayanamadım bir elma yedim aksam
Bunlar bitince bir sure almayacagim.Başkan’ım bu aralar evde meyve bulundurma yoksa yiyorsunmeyve hobin oluşmuş gibi olmasa yemezsin ))günaydın başkanım
Demek dun aramiza yeni biri katilacak dedigin @ebrar1980 di. Cok guzel oldu donmen ebrar3 yarisma seysileri;
Yesil takim: yesil onumden cekil
A AklinYolu1
@_LA_PATYA_
@sarem2015
Z Zeybis
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@ebrar1980
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Nana929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?