• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Forever07 Forever07 : yardimcim, baskan yardimcisi, ceo , topik muduru. Haftalik hedeflerde etiketleyeceginiz kisi. :KK76:

Haftalik hedefini tutturana extra bir kupa var.

01ebruli 01ebruli ve @_LA_PATYA_ spor bakani : Ilk sayfadaki spor videolarini yapip ya da kafaniza gore takilip spor bakanlarini etiketleyiniz.:cool:

Haftalik tam gunluk spor yapana extra bir kupa var . Kararlastirma asamasinda.

I IRMAKK70 menu bakani. Gunluk menulerinizi yazip irmak i etiketleyin. :KK8:

Haftalik tam menu bildirene extra bir kupa var.
C cizen_bayan menu bakani: cizyy su an burada degil ama gelecek.

N naz5403 ve S salinger29 kacamak bakanlari. Kacamak gordugunuz anda vurun kizlar. Siz kacamak yaparsaniz biz sizi vuralim . :confused:

Kuasar Kuasar sarem2015 sarem2015 Nana929 Nana929 Z Zeybis nobetci durtme bakanlari: Gelmeyeni durtun , celme takin, kahvesine tuz koyun. size her sey serbest. :KK70:

Son düzenleme:
Bu gün ben bittim kızlar canım çıkıcak dün 1 bugün 2 grup var türbanlar makyajlar havada uçuyo bana dua edin bayılıp kalmıyım biydrde
Menümü yazıhım
SABAH
1 bardak limon suyu
Yarım domates
3 zeytin
1 küçük salatalık
Beyaz peynir
ARA
AY BİLMİYORUM BUGÜN AÇ KALMA İHTİMALİM ÇOOOKKK
@cizen_bayan I IRMAKK70

Gunaydin kizlar, kahvaltimi yaptim, cay keyfi yapiyoruz simdi ailecek:21: Sizler ne yapiyorsuz bakalim.
Ooo afiyet olsun. Ben de elma yedim kahvalti niyetine. :KK45:

Su spor isini kararlastiralim .

Gunluk 45 dk spor yapan herkes kupa kazanmaya hak kazansin derim ben. Forever07 Forever07 @_LA_PATYA_ 01ebruli 01ebruli

45 dk = 3 mile leslie = jillian level 1 + leslie1 = tempolu yuruyus = yuzme = bisiklet

Bolgesel hareketler de dk hesabindan gidilecek.

Son düzenleme:
Ooo afiyet olsun. Ben de elma yedim kahvalti niyetine. :KK45:

Su spor isini kararlastiralim .

Gunluk 45 dk spor yapan herkes tam menu kazanmaya hak kazansin.

45 dk = 3 mile leslie = jillian level 1 + leslie1 = tempolu yuruyus = yuzme = bisiklet

Bolgesel hareketler de dk hesabindan gidilecek.
Sporu duzene oturtmamiz gerekiyor kesinlikle. Hepimiz yediklerimize dikkat ediyoruz ama spor yapan yok fazla. Tamam boyle de kilo veririz ama sarkacagiz grupca yaa. Diyet konusunda superiz ama spor icin bize motivasyon lazim:sopa:

Sporu duzene oturtmamiz gerekiyor kesinlikle. Hepimiz yediklerimize dikkat ediyoruz ama spor yapan yok fazla. Tamam boyle de kilo veririz ama sarkacagiz grupca yaa. Diyet konusunda superiz ama spor icin bize motivasyon lazim:sopa:
Ufak ufak baslayalim.

Ilk hafta 30 dk olabilir . Sonra 45 dk ya cikariz.

Bu gün ben bittim kızlar canım çıkıcak dün 1 bugün 2 grup var türbanlar makyajlar havada uçuyo bana dua edin bayılıp kalmıyım biydrde
Menümü yazıhım
SABAH
1 bardak limon suyu
Yarım domates
3 zeytin
1 küçük salatalık
Beyaz peynir
ARA
AY BİLMİYORUM BUGÜN AÇ KALMA İHTİMALİM ÇOOOKKK
@cizen_bayan I IRMAKK70
Kolay gelsin pg. iyi tarafi yemek yemeye vaktin yok ve yoruluyorsun . Kilo verirsin.

Bir kaynamis yumurta da ekleyebilirsin sanki.

Demek dun aramiza yeni biri katilacak dedigin 01ebruli 01ebruli di. Cok guzel oldu donmen ebrar:KK54:sena da gidince dagiliyoruz mu ne diye dusunmeye baslamistim:KK34:
Günaydıınn
01ebruli 01ebruli kuzumm hoş geldin aramıza dönmen çok güzel:KK200:
@AklinYolu1
Günaydın kızlarr ben geldim :KK25:Hoşbuldum canlarım Teşekkürler hepinizi çok özledim alışkanlık yaptı burası ya:confused:
Biraz kendimi dinlemek istedim iyi oldu toparladım bomba gibi vede kilo alarak aranıza döndüm:KK54:

Aslinda baska biri daha vardi ama tarti resmi yuklemekten vazgecti.

Biraz kilo almis ama cekiniyor gelmeye. :dondurma:
2018-09-15 10.23.28.jpg

:rolleyes:kaptanım listeye giremiyorum malesef ama haftaya bakalım listeye adımı yazdırabilecekmiyim:confused: ne kadar gider bilemiyorum:KK53:

@AklinYolu1
Günaydın kızlarr ben geldim :KK25:Hoşbuldum canlarım Teşekkürler hepinizi çok özledim alışkanlık yaptı burası ya:confused:
Biraz kendimi dinlemek istedim iyi oldu toparladım bomba gibi vede kilo alarak aranıza döndüm:KK54:
Hoşgeldin ben senden çok almışım ya. Bi kilocuk bi sey degil.

@AklinYolu1
Bir bucuk kilo cok fazla degil canim yaa sen biraz dikkat etsen 1-2 haftada verirsin cabucak:KK73:

Hafta sonunu kaçamaksız atlatsam çok güzel olcak
Yarın eşim evde bakalım nasıl kaçamaksız olcak bu günü atlattım börek yemedim :KK66: yarın bu kadar sabırlı ve azimli olurmuyum bilmiyorum ;(
Bu gün bişey yemesem yarın kaçamak hakkım olurmu acaba bilemedim :(

Back