C cizen_bayan başın sagolsun cnm mekanlar cennet olsunBen de merak etmistim dun menu paylasmadigini fark edince. Allah rahmet eylesin, baslari sagolsun
Kasım 15 cnmKasımın kaçı bende 7 kasım doğumluyum
Bence cnm üzme kendini akşam sanki yaşanmamış say güzelcene yemeğini hazırla kahveni yap konuyu bile açsa arada olur sen yorgunsun bu aralar ondan herhalde yaptın açmasa da sende açmaHiç keyfim yok kızlar aslında dün akşam eşimle tartıştık
Bende eşimde habersiz zayıflıyorum haberi yokYok zayıflamışım kendime bakıyomuşum değişmişim yok o böyle olucakzam istemiyomuş zayıflamamı
Sözünü dinlediğin için mi acaba kaptanımGünaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldibi kupa haketmişim ama
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayımo mod bugün de yok yav
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de
Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba şeker anne yerimm
@Kuasar nasıl oldun @Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn
@naz5403 çörekçiii naberrr
sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa
Hayırlı cumalar hepinize
Sabah oğlanı okula götürdüm resmen piştimBurası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Kizlar disardayim daha eve gidemedim. Nörolojiik testler uygulanacak. Daha kesin Bi şey denmedi. Altıma edicem ya. O son latteyi içmeyecektim :)
100 metrede rekor kirdim.Koş tuvalette başkanım
Benim kızımda 16 kasımKasım 15 cnmolmadı burda kutlarız hem zayıflarız kasıma kadar pasta yemek için hemde Doğum günü yaparız arkadaşlar la
Fazla bende yapmam şuan okula gittiğim için yada gezmeye gidersem yaparım onun dışında bende üşenirim ^_^Makyaj yapmak guzel de silmesi zor.Ona usendigim icin yapmiyorum genelde. Zaten kalici eyeliner im var, bir de kalici ruj yaptirsam diye dusunuyorum.
Kasım çocukları zordur annem hep anlatırBenim kızımda 16 kasım
Makyaj yapmak kolay da, temizlemek ozellikle rimel zorr :)Fazla bende yapmam şuan okula gittiğim için yada gezmeye gidersem yaparım onun dışında bende üşenirim ^_^
3 akrep mi var burada:)Benim kızımda 16 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?