- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Gerçekten miiiay ben kaçar
![]()
Bir arkadasa bakip cikacaktik .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miiiay ben kaçar
![]()
Makyaj yapmak kolay da, temizlemek ozellikle rimel zorr :)
Gelmiycen mi bugun.Güzel günler sana gelmez sen onlara yürüyeceksin diyor hepinizi öpüyorum diyetle kalınnn![]()
Gerçekten benim kızımda inat ve sadece kendi istediği olsun istiyo benimki evlenmeden düzelir inşallah aynı zamandaysa becerikli oluyorlar sende öylesindirKasım çocukları zordur annem hep anlatır
Sessizdin ağlamazdın ama biraz inattın hiç birşeyi beğenmezdin derevlendikten sonra değişiyor insan bana diyor böyle ahlakta olsaydın evlendirmezdim
Ona göre ahlakım davranışım çok güzel tabi yaş 31 :)
Beybisiiiii.. ben uçaktayken yazmışsın hissettin herhalde:) sen de gelmişsin, hoşgeldin:)
Aynen çok güzel fikir canımKasım 15 cnmolmadı burda kutlarız hem zayıflarız kasıma kadar pasta yemek için hemde Doğum günü yaparız arkadaşlar la
![]()
Hissettim tabi ki. Ben 3.8 kilo ile atlattim seni de gorucigiiz.Beybisiiiii.. ben uçaktayken yazmışsın hissettin herhalde:) sen de gelmişsin, hoşgeldin:)naber?
Ve diğer arkadaşlarım.. Aylar sonra kebap ortamına düşmenin verdiği coşku ve aldığım bir iki kötü haberin stresiyle yeme düzenim dalgalandı ama durulamadı. Yarın itibariyle yeniden burdaki düzenime kavuşmak istiyorum. Şu an tartılmaya cesaret edemiyorum![]()
Hissettim tabi ki. Ben 3.8 kilo ile atlattim seni de gorucigiiz.
Hosbulduk , hosgeldin sen de.
Frappe sozum duruyor hala.![]()
Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek için burda 1 ay debelendim. Yeniden eskiye dönmek ise 1.5 saniyemi aldı
O frappe aklımda:) eşimin iş durumuyla ilgili bazı sıkıntılar oldu, kendimi yeniden Türkiye’de bulamadan içelim. Tanıdık bildik iş hukukçun varsa alırım bi dal![]()
Sen bi kendine gel de konusalim.
Beni de karpuz mahvetti. Kavun bi derece.![]()
Ben meyve sevmezdim ki .Aynen, kafam dumanlıBuranın cücük kadar karpuzlarından sonra memleketin karpuzu hışır hışır gidiyor tabi
![]()