• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kasım çocukları zordur annem hep anlatır :KK66:
Sessizdin ağlamazdın ama biraz inattın hiç birşeyi beğenmezdin der :KK66: evlendikten sonra değişiyor insan bana diyor böyle ahlakta olsaydın evlendirmezdim
Ona göre ahlakım davranışım çok güzel tabi yaş 31 :)
Gerçekten benim kızımda inat ve sadece kendi istediği olsun istiyo benimki evlenmeden düzelir inşallah aynı zamandaysa becerikli oluyorlar sende öylesindir

S salinger29 tatilden hala gelmedin mi. :KK66:
Beybisiiiii.. ben uçaktayken yazmışsın hissettin herhalde:) sen de gelmişsin, hoşgeldin:) :KK19: naber?

Ve diğer arkadaşlarım.. Aylar sonra kebap ortamına düşmenin verdiği coşku ve aldığım bir iki kötü haberin stresiyle yeme düzenim dalgalandı ama durulamadı. Yarın itibariyle yeniden burdaki düzenime kavuşmak istiyorum. Şu an tartılmaya cesaret edemiyorum :KK53:

Beybisiiiii.. ben uçaktayken yazmışsın hissettin herhalde:) sen de gelmişsin, hoşgeldin:) :KK19: naber?

Ve diğer arkadaşlarım.. Aylar sonra kebap ortamına düşmenin verdiği coşku ve aldığım bir iki kötü haberin stresiyle yeme düzenim dalgalandı ama durulamadı. Yarın itibariyle yeniden burdaki düzenime kavuşmak istiyorum. Şu an tartılmaya cesaret edemiyorum :KK53:
Hissettim tabi ki. Ben 3.8 kilo ile atlattim seni de gorucigiiz. :halay:

Hosbulduk , hosgeldin sen de.:KK53:

Frappe sozum duruyor hala. :KK76:

:21:
Hissettim tabi ki. Ben 3.8 kilo ile atlattim seni de gorucigiiz. :halay:

Hosbulduk , hosgeldin sen de.:KK53:

Frappe sozum duruyor hala. :KK76:

Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek için burda 1 ay debelendim. Yeniden eskiye dönmek ise 1.5 saniyemi aldı :olamaz:

O frappe aklımda:) eşimin iş durumuyla ilgili bazı sıkıntılar oldu, kendimi yeniden Türkiye’de bulamadan içelim. Tanıdık bildik iş hukukçun varsa alırım bi dal :KK53:

:21:

Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek için burda 1 ay debelendim. Yeniden eskiye dönmek ise 1.5 saniyemi aldı :olamaz:

O frappe aklımda:) eşimin iş durumuyla ilgili bazı sıkıntılar oldu, kendimi yeniden Türkiye’de bulamadan içelim. Tanıdık bildik iş hukukçun varsa alırım bi dal :KK53:

Sen bi kendine gel de konusalim.:KK51:

Beni de karpuz mahvetti. Kavun bi derece. :KK70:

Evet gelelim menüye
Sabah uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay

Öğlen
Avuç içi kadar ev pizzası

Ara
1avuç leblebi
Sade kahve
1kare bitter

Akşam
3-4kaşık bulgur pilavı
5-6kaşık nohut
Salata
Yeşil çay
Yarım saat yürüyüş yapıldı;)
C cizen_bayan I IRMAKK70

Yazdıklarınızı okudum ama çoğu aklımda kalmadı parça parça okuyunca cevaplayamadımda ama birkaçı aklımda kaldı mesela önce benim doğum günümü kutlayacağııızzz:KK53:

Back