Sagol canim sana da gecmis olsun.Bendede var ikiside çok iyi anlıyorum senigeçmiş olsun
Benim de temizlik yapmam gerekiyor bugun.Gunaydin kizlarrr. Bugun biraz yogunum anca sabah girip yazanlari soyle bi okudum kactim. Ara ara girmeye calisacagim.
Günaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldibi kupa haketmişim ama
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayımo mod bugün de yok yav
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de
Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba şeker anne yerimm
Kuasar nasıl oldun Z Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn
N naz5403 çörekçiii naberrr
sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa
Hayırlı cumalar hepinize
Gunaydin gunaydinnn al kupalarin.Hirs yapmiyorsun tabi tabi.
Don hikayesini ben de sabirsizlikla bekliyorum.
Ben de 3 sene once daha hirsliydim. Bir ara cok az yememe ragmen kilo veremedim sonra insulin direncim kirildi haftada bir bucuk kilo veriyordum.Bundan önceki zayıflama hikayemde akşamları deli gibi yürürdüm saatlerce, parktaki aletlere binerdim ve eve gelince de zumba yapardım dans ederdim her akşammmacaip hırs yapmıştım ve 58 görmüştüm
Şuanda evet yürüyorum sabah akşam 40 dk ama evde ekstra bişey yapamıyorum gerçi evin işi yetiyor demek ki
Yazayım bugün moda girip biraz bdv bakınıp
Sonuçlardan bizi de haberdar et tatlım
Sağol canım bende denemek istiyorumKayısı badem kuru üzüm ve yoğurt
Üç kaşık yoğurt 2 kaşık yula bazende eti nin müslisini alıyorum
Burası yağışlı sizin orda yağmıyomuSonra grş arkadaşlar çamaşır sericem
Okul birazdan oğlanı götüreceğim
Makyaj yapıcam ne giyeceğime karar veremedim
Bir de onu düşünecem arada girer bakarım
Beğenir giderim))
Geçmiş olsunHem o, hem vertigo. Kahveyi biraktigim halde bir azalma olmadi.
Sen pompiskom dersen barisirsin papatya. Gordun mu o konuyu.
Bugün annemdeyim daha çok yazarım canımGünaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldibi kupa haketmişim ama
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayımo mod bugün de yok yav
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de
Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba şeker anne yerimm
Hayırlı cumalar hepinize
Allah dermansız dertten esirgesin yavrum da ne bela birşeymiş bu insülin direnci yaBen de 3 sene once daha hirsliydim. Bir ara cok az yememe ragmen kilo veremedim sonra insulin direncim kirildi haftada bir bucuk kilo veriyordum.
Onu da 4-5 ay korumustum ne guzel.
Simdi de insulin direncimi kirmam gerek.
Günaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldibi kupa haketmişim ama
Hayırlı cumalar hepinize
Benim hemen hemen hergün menümde yoğrtla ve meyveyle birlikteSağol canım bende denemek istiyorum
Burası dünden beri fena... tamda iş çıkışı bir bastırdı eve vardım ıpıslak ama yine yürüdüm tabi şemsiyemleBurası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Yine olur azmin sonu selametBen de 3 sene once daha hirsliydim. Bir ara cok az yememe ragmen kilo veremedim sonra insulin direncim kirildi haftada bir bucuk kilo veriyordum.
Onu da 4-5 ay korumustum ne guzel.
Simdi de insulin direncimi kirmam gerek.
Burada kalorifer yaniyor .Burası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Geçmiş olsun
Allah dermansız dertten esirgesin yavrum da ne bela birşeymiş bu insülin direnci ya
Yaptın yine yaparsın sensağlıcakla inşallah
Kaç yaşında canım. Bıraktığın halde bak sen yavvv.... Benim zilli 2 yaş geçti hastane sürecinde ememedi 7 ay sağdım o süreyi tamamlasın bari diyorum ama artık canıma yettiForever07 yok şekerim en neyi birakali 1yil oldu ama hala kurtulamadım simdide tutarak uyuyo
Sen nasilsin emziriyomusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?