ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldi bi kupa haketmişim ama
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayım o mod bugün de yok yav
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de
Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba şeker anne yerimm
Kuasar nasıl oldun Z Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn
N naz5403 çörekçiii naberrr
sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa
Hayırlı cumalar hepinize

Gunaydin gunaydinnn al kupalarin. Hirs yapmiyorsun tabi tabi.

Don hikayesini ben de sabirsizlikla bekliyorum.

Gunaydin gunaydinnn al kupalarin. Hirs yapmiyorsun tabi tabi.

Don hikayesini ben de sabirsizlikla bekliyorum.

Bundan önceki zayıflama hikayemde akşamları deli gibi yürürdüm saatlerce, parktaki aletlere binerdim ve eve gelince de zumba yapardım dans ederdim her akşammm acaip hırs yapmıştım ve 58 görmüştüm

Şuanda evet yürüyorum sabah akşam 40 dk ama evde ekstra bişey yapamıyorum gerçi evin işi yetiyor demek ki
Yazayım bugün moda girip biraz bdv bakınıp
Sonuçlardan bizi de haberdar et tatlım

Ben de 3 sene once daha hirsliydim. Bir ara cok az yememe ragmen kilo veremedim sonra insulin direncim kirildi haftada bir bucuk kilo veriyordum.

Onu da 4-5 ay korumustum ne guzel.

Simdi de insulin direncimi kirmam gerek.

Bugün annemdeyim daha çok yazarım canım

Ben de 3 sene once daha hirsliydim. Bir ara cok az yememe ragmen kilo veremedim sonra insulin direncim kirildi haftada bir bucuk kilo veriyordum.

Allah dermansız dertten esirgesin yavrum da ne bela birşeymiş bu insülin direnci ya
Yaptın yine yaparsın sen sağlıcakla inşallah

Forever07 yok şekerim en neyi birakali 1yil oldu ama hala kurtulamadım simdide tutarak uyuyo

Sen nasilsin emziriyomusun sen

Burası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Burası dünden beri fena... tamda iş çıkışı bir bastırdı eve vardım ıpıslak ama yine yürüdüm tabi şemsiyemle
Gece de aynen devam etti ve halen devam maşaAllah
Yaz bitti artık sonbahardayız tabi kışa fit olacak grup

Yine olur azmin sonu selamet
Bikere yapmissin olmuş sonuçta

Forever07 yok şekerim en neyi birakali 1yil oldu ama hala kurtulamadım simdide tutarak uyuyo

Sen nasilsin emziriyomusun sen
Kaç yaşında canım. Bıraktığın halde bak sen yavvv.... Benim zilli 2 yaş geçti hastane sürecinde ememedi 7 ay sağdım o süreyi tamamlasın bari diyorum ama artık canıma yetti anne meme....anneeeee meeemmeeee...anneeeeeeeeeeeeğğğğğğ memmeeeeeeeeeeeeeeğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…