- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Vışşşş kış gelmiş yaniiiBurada kalorifer yaniyor .
Sagol saremcim.
Latteyi de biraktim tam zamani.![]()

Helal olsun şu latteyi sen nasıl bıraktın şaşıyorum, bence o seni bırakmış olmalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vışşşş kış gelmiş yaniiiBurada kalorifer yaniyor .
Sagol saremcim.
Latteyi de biraktim tam zamani.![]()
Terk ettim onu.Vışşşş kış gelmiş yaniii
Helal olsun şu latteyi sen nasıl bıraktın şaşıyorum, bence o seni bırakmış olmalı![]()
YağmzmıııBurası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Ki kimmKizlar aramiza yeni bir arkadas katiliyor. Bir duzine olacagiz.![]()
Ay zaten bi zamandan sonra dudak tiryakisi gibi oluyorlar benim kızda öyleydi baya uğraştım her fırsatta çıkarıp emiyordu arabada falan dışarda memeeee diye bağırırdı çok güzel zamanlar ama yinedeKaç yaşında canım. Bıraktığın halde bak sen yavvv.... Benim zilli 2 yaş geçti hastane sürecinde ememedi 7 ay sağdım o süreyi tamamlasın bari diyorum ama artık canıma yettianne meme....anneeeee meeemmeeee...anneeeeeeeeeeeeğğğğğğ memmeeeeeeeeeeeeeeğğğğ
![]()
Surpriz.Ki kimm![]()
Midem cok kötü yiyemiyorum ki bunuda zorla yedim..gordum ama çok detaylı okuyamadım tatlimBu da cok az canim ya senin icin.
Son bi yazi paylastim gordun mu .
Kasımın kaçı bende 7 kasım doğumluyumAkrep burcu kasımda doğanlardanım![]()
Çok büyük bir konu yoksa barış gitsin ya amaaanHiç keyfim yok kızlar aslında dün akşam eşimle tartıştık![]()
Geçmiş olsun gittin mi dr ne dediKafam kazan gibi benim de. Hic uyuyamadim. Bugun norolojiye gorunucem.![]()
Bugün daha iyiyim canım sagolasinGünaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldibi kupa haketmişim ama
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayımo mod bugün de yok yav
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de
@Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acabaşeker anne yerimm
Kuasar nasıl oldun @Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn
@naz5403 çörekçiii naberrr
sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa
Hayırlı cumalar hepinize![]()
Geçmiş olsun canım@KuasarÇok büyük bir konu yoksa barış gitsin ya amaaan
Sagol kua simdi gidiyorum. Yolda bir latte hupleticemmm.G
Geçmiş olsun gittin mi dr ne dedi
Ben de merak etmistim dun menu paylasmadigini fark edince. Allah rahmet eylesin, baslari sagolsunC cizen_bayan bende diyorum nerde bu kız
Dedesini kaybetmiş memlkete cenazeye gidiyor ...kızlar bu ara pek katılamaz aramıza ananesini de yeni kaybetmişlerdi
Allah sabır versin tüm ölmüşlerimize rahmet etsin inşallah
Aaa Allah rahmet eylesin C cizen_bayanC cizen_bayan bende diyorum nerde bu kız
Dedesini kaybetmiş memlkete cenazeye gidiyor ...kızlar bu ara pek katılamaz aramıza ananesini de yeni kaybetmişlerdi
Cok uzucuC cizen_bayan bende diyorum nerde bu kız