• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kaç yaşında canım. Bıraktığın halde bak sen yavvv.... Benim zilli 2 yaş geçti hastane sürecinde ememedi 7 ay sağdım o süreyi tamamlasın bari diyorum ama artık canıma yetti :KK53: anne meme....anneeeee meeemmeeee...anneeeeeeeeeeeeğğğğğğ memmeeeeeeeeeeeeeeğğğğ :KK70:
Ay zaten bi zamandan sonra dudak tiryakisi gibi oluyorlar benim kızda öyleydi baya uğraştım her fırsatta çıkarıp emiyordu arabada falan dışarda memeeee diye bağırırdı çok güzel zamanlar ama yinede

Günaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldi :KK70::KK70::cool: bi kupa haketmişim ama :sampiyon:
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun :confused::KK53:
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1 :KK36:
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayım :KK48: o mod bugün de yok yav:KK51:
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de :KK70::KK70:
@Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba :KK75::KK36: şeker anne yerimm:KK200:
Kuasar Kuasar nasıl oldun @Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim :KK53:
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn:olamaz:
@naz5403 çörekçiii naberrr :KK48:
sarem2015 sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır :rapci:
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa :lülülü:
Hayırlı cumalar hepinize :KK200:
Bugün daha iyiyim canım sagolasin

C cizen_bayan bende diyorum nerde bu kız :olamaz:
Dedesini kaybetmiş memlkete cenazeye gidiyor ...kızlar bu ara pek katılamaz aramıza ananesini de yeni kaybetmişlerdi :KK42:
Allah sabır versin tüm ölmüşlerimize rahmet etsin inşallah
Ben de merak etmistim dun menu paylasmadigini fark edince. Allah rahmet eylesin, baslari sagolsun:cry:

C cizen_bayan bende diyorum nerde bu kız :olamaz:
Dedesini kaybetmiş memlkete cenazeye gidiyor ...kızlar bu ara pek katılamaz aramıza ananesini de yeni kaybetmişlerdi :KK42:
Allah sabır versin tüm ölmüşlerimize rahmet etsin inşallah
Cok uzucu:( başı sagolsun cizzy nin. Allah yakınlarına sabır versin.

Back