• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Irmak sen dikis kursuna gittin mi. Yoksa kendi kendine mi ogrendin.

Bu arada haftalik durtme bakanlarini durtelim Kuasar Kuasar ve N naz5403 :KK45:
Dikis kursuna gitmedim ama isterdim gitmeyi orada kalipla dikmeyi, kalip cikarmayi vs. ogretiyorlar. Gorumcemin dikis islerinden iyi anliyor ben de esime bir ara keske benim elimden de gelse demistim esim de gitmis bana hediye olarak dikis makinasi almis:confused: Internetten videolarla biraz ogrendim kendi kendime takiliyorum oyle ama guzel bir ugras.

IMG_1252.JPG
Forever07 Forever07 Sena616 Sena616

Gün içinde aktif olamıyorum fırsat bulunca okuyorum msjları iki çocuğumda küçük biri kasımda 3 yaşında olcak diğeri 7 aylık büyük ilgi küçük devamlı kucak istiyo bide telefon elimde görmesin anne yeter şimdi benim sıram geldi diyo bende devamlı telefonu kaldırıyorum çok telefonla uğraşmasın diye ama msjları fırsat buldukça okuyorum

gunayydin güzel bayanlar:KK15:
Ya benim cok büyük bi sorunum var .ben gün içinde kendimi tutabiliyorum ama gecenin bi vakti herseyi bozuyorum ve yememem gereken nevarsa yiyorum:olamaz:
Dunki menum soyleydi:
12eylul
Sabah 2bardak şu
Salatalik domates maydonoz
1dilim tambgdy peynir

Ikindi kisir firinda yumurtali ekmek 1dilim kek ve sütlü tatli

Aksam sade türk kahvesi

Buraya kadar hersey normal gibi ama gece 11bucukta dayanamadim acligaaa ve ekmek yedim kendimi durduramadım

Ya benim cok büyük bi sorunum var .ben gün içinde kendimi tutabiliyorum ama gecenin bi vakti herseyi bozuyorum ve yememem gereken nevarsa yiyorum:olamaz:
Dunki menum soyleydi:
12eylul
Sabah 2bardak şu
1dilim tambgdy peynir

Aksam sade türk kahvesi

Buraya kadar hersey normal gibi ama gece 11bucukta dayanamadim acligaaa ve ekmek yedim kendimi durduramadım
Dün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canım;)

Yakinda dondurma da yer o . Bak buraya yaziyorum. :KK70:

Onlar da erkekler cocuklara bakiyor , kadinlar yemek getiriyor biliyor musun ? Butun kis bekliyorlar annelerini sonra kokusundan anliyorlarmis. :KK8:

Bosver biz giyindik de ne oldu. :KK70:

Damla sakizli ile Osmanli kahvesini karistirdim ehh iste. :confused:
İyiki dünyaya penguen olarak gelmemişim :olamaz: bilmiyordum öğrendim :KK66:

Turkiye'de guzel selulit sabunlari var ama maalesef catlaklarin cozumu yok. Selulit icin kilo verip squat yapacaksin.

Bende de var , onunla ugrasicam ben de . Ayrica detox kurlerimizi de uygulayalim.

25, 26 , 27 Eylul detox gunlerimiz kendinizi hazirlayin. Detox gunlerinde kahve , hayvansal gidalar sut urunleri kullanmayalim.
Kahve miii:KK42:

:KK70::KK70::KK70: Erzurumun bir sarması vardı neydi adı kadayıf dolma mı offfffffff diyorum :KK68:
Neyse ben bi kıt bitter yiyim :KK48:
C cizen_bayan hedef kiloya erken ulaşan künefe ısmarlasın ne dersin :confused:

Ama beni can damarımdan vurudn ayıp değil mi ya :KK70:
Gerçekten özür dilerim yani nasıl oldu anlamadım çörek yemedim baklava yemedim makarna yemedim ama 200 gr almışım bu adetten mi anlamadım peh

Kizlar zayiflamanin disinda baska sorunlariniz var mi. Selulit sivilce vs vs gibi.

Ortak maskeler detoxlar yapalim derim ben. :KK45:

Ayrica cizen_bayan sen kadin dogumcuya gidip sivilce seysini arastirdin mi?

evet canım gittim hiç bir problem çıkmadı ve şu an suratımda 4 tane taht kurmuş sivilce var hemşire bi arkadaşım bi krem önerdi onu deniyorum inşallah yarar ve selülit bende büyük sorun :kızgın:

Kuasar Kuasar canim yanlis anlamazsan ben de nacizane bir oneride bulunayim. Diyete basladigimdan beri adet gunlerimde dahil simdiye kadar hic arti gelmedim. Bunu da en hafif ogunumu aksam yapmama ve aksam yemeklerimi erken yememe bagliyorum. Aksi bir durum olmadikca aksami saat 5te kapatmak en iyisi. Mesela bugunki menunu ornek alirsak sabahi gec yapmadiysan oglen seni az bucuk doyuracak bir yemek yemen aksam kisir yiyeceksen ekmek hic kullanmaman hatta kisirdan iki kasik kadar alip gerisini marul yesillik domates salatalik vs hepsinden biraz dograyip cogaltabilirsin hem doyarsin hem daha az kalori alirsin. Bakma ben saka yollu yaziyorum burda pilav baklava vs. tamam ben diyetimde yasak koymuyorum kendime ama dunki baklava haric hic bir zaman miktari abartmiyorum. Pilav yiyorsam 2-3 kasik pilav geriye kalan yaninda yesillik ya da sebze yemegiyle doymaya calisiyorum, tutup pilavla doyurmuyorum karnimi. Pilav, kisir vs yediysem kesinlikle o ogunde ekmek kullanmiyorum cunku bunlarin 2-3 kasigi 1 dilim ekmek yerine geciyor.

canım ben akşam yemeği konusunda saat kısıtlaması yapmıyorum diyetisyen akşam 12 de falan yatıyorsan 8 9 da bile hafif şeyler yiyebilirsin demişti o yüzden kendini 5 diye kısıtlama 5 te yiyip 11 12 de yatarsan çok acıkır ve her şeye saldırabilirisn
Donsuz isteriz biz nerden baksan 10 gramm . Gerci bunlar 100-200 gram olabilir ahaha. :KK70:

size de güzel malzeme çıktı he bundan sonra donsuz tartılmıcam :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2188631

Dunki menum soyleydi:
12eylul
Sabah 2bardak şu
1dilim tambgdy peynir

Aksam sade türk kahvesi

canım sence buraya kadar her şey gerçekten normal mi yumurtalı ekmek yedin eyvallah kek ve sütlü tatlı nedir :KK43: bunlar şeker içerdiği için çabuk acıkman normal yani

Back