- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikis kursuna gitmedim ama isterdim gitmeyi orada kalipla dikmeyi, kalip cikarmayi vs. ogretiyorlar. Gorumcemin dikis islerinden iyi anliyor ben de esime bir ara keske benim elimden de gelse demistim esim de gitmis bana hediye olarak dikis makinasi almis
Tamam canım tamam
Dün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canımgunayydin güzel bayanlar
Ya benim cok büyük bi sorunum var .ben gün içinde kendimi tutabiliyorum ama gecenin bi vakti herseyi bozuyorum ve yememem gereken nevarsa yiyorum
Dunki menum soyleydi:
12eylul
Sabah 2bardak şu
Salatalik domates maydonoz
1dilim tambgdy peynir
Ikindi kisir firinda yumurtali ekmek 1dilim kek ve sütlü tatli
Aksam sade türk kahvesi
Buraya kadar hersey normal gibi ama gece 11bucukta dayanamadim acligaaa ve ekmek yedim kendimi durduramadım
İyiki dünyaya penguen olarak gelmemişimYakinda dondurma da yer o . Bak buraya yaziyorum.
Onlar da erkekler cocuklara bakiyor , kadinlar yemek getiriyor biliyor musun ? Butun kis bekliyorlar annelerini sonra kokusundan anliyorlarmis.
Bosver biz giyindik de ne oldu.
Damla sakizli ile Osmanli kahvesini karistirdim ehh iste.![]()
Kahve miiiTurkiye'de guzel selulit sabunlari var ama maalesef catlaklarin cozumu yok. Selulit icin kilo verip squat yapacaksin.
Bende de var , onunla ugrasicam ben de . Ayrica detox kurlerimizi de uygulayalim.
25, 26 , 27 Eylul detox gunlerimiz kendinizi hazirlayin. Detox gunlerinde kahve , hayvansal gidalar sut urunleri kullanmayalim.
Erzurumun bir sarması vardı neydi adı kadayıf dolma mı offfffffff diyorum
Neyse ben bi kıt bitter yiyim
C cizen_bayan hedef kiloya erken ulaşan künefe ısmarlasın ne dersin![]()
Gerçekten özür dilerim yani nasıl oldu anlamadım çörek yemedim baklava yemedim makarna yemedim ama 200 gr almışım bu adetten mi anlamadım peh
Kizlar zayiflamanin disinda baska sorunlariniz var mi. Selulit sivilce vs vs gibi.
Ortak maskeler detoxlar yapalim derim ben.
Ayrica cizen_bayan sen kadin dogumcuya gidip sivilce seysini arastirdin mi?
Kuasar canim yanlis anlamazsan ben de nacizane bir oneride bulunayim. Diyete basladigimdan beri adet gunlerimde dahil simdiye kadar hic arti gelmedim. Bunu da en hafif ogunumu aksam yapmama ve aksam yemeklerimi erken yememe bagliyorum. Aksi bir durum olmadikca aksami saat 5te kapatmak en iyisi. Mesela bugunki menunu ornek alirsak sabahi gec yapmadiysan oglen seni az bucuk doyuracak bir yemek yemen aksam kisir yiyeceksen ekmek hic kullanmaman hatta kisirdan iki kasik kadar alip gerisini marul yesillik domates salatalik vs hepsinden biraz dograyip cogaltabilirsin hem doyarsin hem daha az kalori alirsin. Bakma ben saka yollu yaziyorum burda pilav baklava vs. tamam ben diyetimde yasak koymuyorum kendime ama dunki baklava haric hic bir zaman miktari abartmiyorum. Pilav yiyorsam 2-3 kasik pilav geriye kalan yaninda yesillik ya da sebze yemegiyle doymaya calisiyorum, tutup pilavla doyurmuyorum karnimi. Pilav, kisir vs yediysem kesinlikle o ogunde ekmek kullanmiyorum cunku bunlarin 2-3 kasigi 1 dilim ekmek yerine geciyor.
Donsuz isteriz biz nerden baksan 10 gramm . Gerci bunlar 100-200 gram olabilir ahaha.
size de güzel malzeme çıktı he bundan sonra donsuz tartılmıcam
Eki Görüntüle 2188631
gunayydin güzel bayanlar
Ya benim cok büyük bi sorunum var .ben gün içinde kendimi tutabiliyorum ama gecenin bi vakti herseyi bozuyorum ve yememem gereken nevarsa yiyorum
Dunki menum soyleydi:
12eylul
Sabah 2bardak şu
Salatalik domates maydonoz
1dilim tambgdy peynir
Ikindi kisir firinda yumurtali ekmek 1dilim kek ve sütlü tatli
Aksam sade türk kahvesi
Buraya kadar hersey normal gibi ama gece 11bucukta dayanamadim acligaaa ve ekmek yedim kendimi durduramadım
Beni utandırdın canım itiraf ediyorum beklemiyordum çünküBaşkanım sen böyle yazarsan ben aç gezerim yarından sonra motive ediyorsun başkanım![]()
O zaman dikiş nakış kursuKizlar ben taki kursuna mi gideyim yoksa dikis kursuna mi, taki kursundan pek zevk almadim evde takilar duruyor. Bir kac kisiye hediye ettim o kadar.
Bu paçalı don kesin gelir bide kışlıksaDonsuz isteriz biz nerden baksan 10 gramm . Gerci bunlar 100-200 gram olabilir ahaha.
Eki Görüntüle 2188631
Merak ettim simdi pacali donla ilgili ne anlatacan giiiBu paçalı don kesin gelir bide kışlıksabunla alakalı birşey anlatıcam size gün içinde
![]()
Kahvaltımı yapıyorum yumurtalar ekrana yapışmasınMerak ettim simdi pacali donla ilgili ne anlatacan giii![]()
Ama beni can damarımdan vurudn ayıp değil mi ya