ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sana pilav yarıyor devam et her akşam bir porsiyon :KK70::KK70:
Ki bu tartı kahvemi içmemiş halim içsem ne olurdu acaba
:KK70::KK70:
Ben ictim ama baklavanin ustune, bari AklinYolu1in dedigi gibi yaninda icseydim:KK53:
Agzimin payini aldim ne diyim:KK45:
Porsiyonlari 2 yapalim:)
Yapalimm yavrii yeriz karsilikli:KK30:
:KK70::KK70:bu hafta öyle yapacak hissediyorum :KK33:
Ogle yemeginde ne yedim bil bakalim:confused:
Iki dilim baklavanın 40 yıl konuşması vardır :)
Kendime not:kahve: Zayiflama topiginde iki dilim baklava yediginden bahsetme:KK14:
Yandın I IRMAKK70 yemeyecektin dün 2 dilim baklavayı ay hemde 2 dilimdi dimi o :KK70: tartıya bugün değil de yarın yansır bence onlar :-)
O zaman bugun yansiyan 100 gram sodali kahveden miydi aceba:KK53:

Etek olabilir ama:)

Ivet baklava iki gün sonra yansıtıyor :)
Yandim ben desenize:silah:
Irmak sen de şaka maka baklavayla kilo veriyon he:)
Pilavsiz olmaz, pilavin da hakkini yemeyelim:KK70:
Yaaa ne kadan da gıcık bir durum :KK53:
Hic te bilem:KK30:
Yarışma dışı tutalım onu :)
Distan distan dahil olurum, basinizin belasi olurum beni atarsaniz:KK8:
Bir daha baklava yiyip bide üstüne kilo vermişse şut ve gol yapalım :KK24:
Bumerang gibiyim ben atsan da geri donerim:KK53:
Bu tatlı gruba çok yakışırlar bence gelsinlerrrr I IRMAKK70 baklva ısmarlıyacak size de :KK70:
Ne demek yeter ki siz isteyin alayim bir tepsi baklava yiyek butun topik:dondurma::dondurma:

Ben ictim ama baklavanin ustune, bari AklinYolu1in dedigi gibi yaninda icseydim:KK53:

Agzimin payini aldim ne diyim:KK45:

Yapalimm yavrii yeriz karsilikli:KK30:

Ogle yemeginde ne yedim bil bakalim:confused:
Kendime not:kahve: Zayiflama topiginde iki dilim baklava yediginden bahsetme:KK14:

O zaman bugun yansiyan 100 gram sodali kahveden miydi aceba:KK53:

Yandim ben desenize:silah:

Pilavsiz olmaz, pilavin da hakkini yemeyelim:KK70:

Hic te bilem:KK30:

Distan distan dahil olurum, basinizin belasi olurum beni atarsaniz:KK8:

Bumerang gibiyim ben atsan da geri donerim:KK53:

Ne demek yeter ki siz isteyin alayim bir tepsi baklava yiyek butun topik:dondurma::dondurma:
Hımmmm bir düşüneyimmm çörrekkkk yedin kesin :KK53:

20180912_153902.jpg

12 Eylul
Sabah:1 dilim ekmek, 1 yumurta, zeytin, peynir, domates

Ogle: Az barbunya yemegi, az pilav, ayran, salata disardaydim yemek zorunda kaldim:KK45:Evdeyken hic pilav yemem zaten beni biliyorsunuz:KK53:

Aksam: Tam kesin olmamakla birlikte yogurtlu dovme corbasi dusunuyorum. Degisiklik olursa yazarim.

C cizen_bayan

Ye bakalım böyle hergün acaba haftaya nasıl sonuç çıkacak görelim pilavı diyete alalım :KK48:
Hatta çok ciddiyim 2 porsiyon ye, akşam baklava yersen yaz olur mu
:cool:
Tamam cevizli mi, antep fistikli mi tavsiye edersin hangisi diyete daha uygun olur dersin:KK70:

Kızlar listeyi şöyle bir elden geçirdim Başkana gönderdim A AklinYolu1
Ortalamamız süper olmuş Kuasar Kuasar artısına rağmen :olamaz:
Bu hafta hedefi 12 den vuran yok ama yakın olan çok tabisi :KK6: Çok güzel gidiyoruz grupça maşaAllah:nazar:
Aynen devam azimle kararlılıkla, öyle pilav falan yazıyoruz ama herkesin bünyesi ayrı ben yemeyin derim yerseniz de abartmayın olur mu:KK19:ortalamamız düşmesin gayriiii
yüzdeler de beni şaşırtan tabi ki nanacım Nana929 Nana929 oldu hatta I IRMAKK70 yüzdesini geçmiş :p
Bugün yayınlayamıyoruz çünküsü @_LA_PATYA_ tartısı yok acaba 65 mi yazsak :KK53:
kızzzzz sende istersen yarın sabah paçalı donla tartıl at C cizen_bayan :KK70::KK70::KK70:

Bu hafta hedefi 12 den vuran yok ama yakın olan çok tabisi :KK6: Çok güzel gidiyoruz grupça maşaAllah:nazar:
Aynen devam azimle kararlılıkla, öyle pilav falan yazıyoruz ama herkesin bünyesi ayrı ben yemeyin derim yerseniz de abartmayın olur mu:KK19:ortalamamız düşmesin gayriiii
yüzdeler de beni şaşırtan tabi ki nanacım Nana929 Nana929 oldu hatta I IRMAKK70 yüzdesini geçmiş :p
Bugün yayınlayamıyoruz çünküsü @_LA_PATYA_ tartısı yok acaba 65 mi yazsak :KK53:
kızzzzz sende istersen yarın sabah paçalı donla tartıl at C cizen_bayan :KK70::KK70::KK70:
Bak yaaa :KK70:

Gerçekten özür dilerim yani nasıl oldu anlamadım çörek yemedim baklava yemedim makarna yemedim ama 200 gr almışım bu adetten mi anlamadım peh

Back