Sana pilav yarıyor devam et her akşam bir porsiyonForever07 tebrik ederim cok guzel vermissin yine Yaa ama senin taktikler bende niye ise yaramiyor onu cozemedim
Sen bu tartıyı at yeni tartı al diyesim geliyor nedense birbirnizi sevmediniz başından beriForever07 sayesinde 6,3 kilo verdim ve devam ediyorum sağol kuzum iyi ki varsın benden hızlı veriyorsun diye kıskanmıyor değilim
Porsiyonlari 2 yapalim:)Sana pilav yarıyor devam et her akşam bir porsiyon
Ki bu tartı kahvemi içmemiş halim içsem ne olurdu acaba
Baştaki pg. Ortadaki Forever. Sağdaki ırmak :))
Tartısı gayet ciks. Parlak parlak o tartıdan gidelim biz.Sen bu tartıyı at yeni tartı al diyesim geliyor nedense birbirnizi sevmediniz başından beri
Rüyanda görme tartında gör inşallahAaa herkeste bi 55 takıntısı ben hedefimi değiştiriyorum en zayıf ben olucam
Hedefim;53 hadi bakalım
Hıh
Porsiyonlari 2 yapalim:)
Sen çokk yaşa emiii koptumm tatlım, tatlı yerine pilav tabiBaştaki pg. Ortadaki Forever. Sağdaki ırmak :))
Ben peynir zeytin yedim de ne oldu. Bi de pilav yeseydim demek ki 62 çıkardım :)bu hafta öyle yapacak hissediyorum
Iki dilim baklavanın 40 yıl konuşması vardır :)
O zaman pantolonlu kilosunu yazıyoruz ki bir daha pantolon ile tartılmasınTartısı gayet ciks. Parlak parlak o tartıdan gidelim biz.
türk kahvesi ve soda içseydin keşkeBen peynir zeytin yedim de ne oldu. Bi de pilav yeseydim demek ki 62 çıkardım :)
Tadı nasıl kız onun. Osmanlı kahvesini bile begenmedim:)türk kahvesi ve soda içseydin keşke
Baştaki pg. Ortadaki Forever. Sağdaki ırmak :))
Irmak sen de şaka maka baklavayla kilo veriyon he:)Gercekten ayni bizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?