Reflu mu var sende. Tatli da yaramaz refluye ki.Başkanım sabah 8:30 sütümü içiyorum
Saat 12 ye kadar oradayım
11:30’ağzım n içi değişik oluyor
Acıkmıyorum
Bu gün kremini 1 tane yedim ağzım düzeldi
Kilo yapmayan ne alabilir ağzım ap acı oluyor
Cnm reflüyü Yok kışın tüketiyorum şimdi zerdeçal kullanmıyorum cnmReflu mu var sende. Tatli da yaramaz refluye ki.
Kuruyemisler yogurt bunlara alisirsan ya da kepekli grissiniler var kesinlikle tatli yeme o arada.
Zerdecal tuketiyor musun?
Bir arkadas aci suyun pankreastan geldigini soylemisti . Dogrulugunu bilmiyorum.Cnm reflüyü Yok kışın tüketiyorum şimdi zerdeçal kullanmıyorum cnm
En iyisini yaptın cnmPilavi es gectim kizlar, zeytin peynir yiyorum.
Cnm İnan bende bilmiyorum olabilirseBir arkadas aci suyun pankreastan geldigini soylemisti . Dogrulugunu bilmiyorum.
Ahaaa dürtme bakanıyımSevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.
Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun.
Bu hafta icinKuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan.
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.
Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.
Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten.
Cok acim didi.
Siz de iyi olun canim.Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim.
Hemen geldi canım
Eveeeetttt yaaa bugün biraz zorladım kendimi amaBide havalar serinleyince suyu azalttım sizdeki öyle
Sen onun teorisine fazla güvenme canım seni yakacakBilmem kim dedi ki, ben duymadim
OForever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum Bakalim sonucu sabah gorecegiz
Poğaça ve sütlü tatlı Harici iyiymiş yaaaMenüm sabah 1 yumurta 1 salatalık peynir
Ara yarım muz küçük olanlardan yarım
elma
Akşam 1 küçük dolma azıcık patates salatası 2 çatal sütlü tatlı ve yarım poğça
Kahve
C cizen_bayan I IRMAKK70
Ikinci yarismada her hafta tam menu yazip kupa alanlar kimler.
Bir yerde bir dur demek gerekiyordu.En iyisini yaptın cnm
Daha kimseyi durttugunu gormedi du bakalim.Ahaaa dürtme bakanıyım
Süpersin cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?