ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben geçen gün böyle bi tartı görmüştüm ama bidaha göremedim çok ilginç Eki Görüntüle 2188187
Bunu cercevelet as bir koseye. :KK70:

Bende değiştirdiim. Kii
Farketmedim inan ha papatya ya la patya. La patya yi la papatya diye okuyorum ki. :KK70:

Benim o benim. Forever07 Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim:KK12: Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz:KK53: Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun:KK70:Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum:KK17:
Pilav yiyenler bir adim one ciksin. :confused:

O zaman sırada ki şarkı sana geliyor :KK48:
Konyalım yürü yürü Irmak yürü
:spor:
Simdi de burdan gecti Konyalinin gulu. :KK53:
11.09.2018 MENÜ :kk77:

Sabah / 1 haş. yumurta - 2 çeri domates - peynir
Öğlen / taze fasülye - yoğurt - mini çavdar
Ara / türk kahvesi - 1 kıt bitter

Akşam / Ayran ve salata
SUUU
C cizen_bayan I IRMAKK70

Toplamda hergün 9 bin bazen 10 bin adım yapıyorum @_LA_PATYA_
Bir kit derken ben orada duramam ya. Ya kutu biter ya paket ya da ben. Su huyumu hic sevmiyorum. :KK8:

Merhaba! Arkadaşlar
Bu gün gelemedim içim gitti ya
Yazıları okuyorum ama yazamadım ;(
Okulla gittim gezmeye gittim pazara gittim şimdide
Yemek yapıyorum akşam yemeği heryerim agrıyor
Pazardan geldim ter içindeyim işallah yarına yansır gezmede de yemedim kızım yedi maşallah ;)) benim tabağı ;) birazdan menümü paylaşırım yemek işini bitireyim çocukları doyurayım eşimide karşılarım dönerim arkadaşlar aranıza ;))

Kim o biri baklavamı yemiş:duduk:
Bilmem kim dedi ki, ben duymadim:ıslık:
Üstüne birde yatacam diyo yat yat bakalım -mi görüyon göbek yağınmı artıyor bi bak bakalım I IRMAKK70 :KK70:
O Forever07 Forever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim:KK70:Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum:eğlence: Bakalim sonucu sabah gorecegiz:KK53:

11.09.2018 Menüm:kk77:
Sabah
Muzlu Yulaf

Ara
Nektari

Öğlen
Çorba
3 yk bulgur pilavı
3 yk patates oturtma

Ara
2 hurma

Akşam
Salata

3 lt su I IRMAKK70

6000 Adım ve 1 saat spor:KK49::spor: @_LA_PATYA_
Cnm benim yemek kaşığı hesabıyla yapsam tepeli yapıyorum ;) sanki 6 yemek kAşıgı yemiş oluyor
Şimdi kase hesabı yapıyorum seninde öylemi
En sevdiğim yemekte özellikle yapıyorum ;)))

Az önce komşuma gittim yememeye çalıştım tabak hazırlamış tatlıyı kızıma yedirdim 1 2 çatal aldım ve yarım poğaça yok dedikçe sen emziriyon diyo tartı öncesi bu neydi:kızgın:
Saglikli beslenmeye calisiyorum, Tip2 diyabete yatkinim diyorum yine olmuyor. :KK12:

Misafirlikte zor, oraya gidip tikinacaksin sonra bi sey yemeyeceksin.

Normalde olsa yerdim hepsini de diyetteyim sorry bir hafta dursun öyle çekmece de :cool:
Bir hafta durmaz o iste. Belki simdi kararliyim durabilir ama ara verdigimde durduramam :silah:
Merhaba! Arkadaşlar
Bu gün gelemedim içim gitti ya
Yazıları okuyorum ama yazamadım ;(
Okulla gittim gezmeye gittim pazara gittim şimdide
Yemek yapıyorum akşam yemeği heryerim agrıyor
Pazardan geldim ter içindeyim işallah yarına yansır gezmede de yemedim kızım yedi maşallah :KK66:) benim tabağı :KK66: birazdan menümü paylaşırım yemek işini bitireyim çocukları doyurayım eşimide karşılarım dönerim arkadaşlar aranıza :KK66:)
Bir yorgunluk kahvesi yap kendine gel. :kahve:
Bilmem kim dedi ki, ben duymadim:ıslık:

O Forever07 Forever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim:KK70:Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum:eğlence: Bakalim sonucu sabah gorecegiz:KK53:

Kafadan -800 diyorsun. :KK45:

Bu günkü menüm ;)
Sabah
Süt
Okuldaydım ağzım acı oldu 1 tane kremini yedim küçük zaten
Kahvaltı
Şekersiz çay
1 tane domates
Öğlen
Kahve şekersiz
Şekersiz 2 bardak cay
1 avuç çekirdek
Akşam yeni yaptım
2 dilim beşem soslu tavuk Yedim
Birazdan gece Kızı çayımı içerim
Uyumadanda yoğurt kürümü yaparım ;)
Bu günlük benden bu kadar

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Saglikli beslenmeye calisiyorum, Tip2 diyabete yatkinim diyorum yine olmuyor. :KK12:

Misafirlikte zor, oraya gidip tikinacaksin sonra bi sey yemeyeceksin.

Bir hafta durmaz o iste. Belki simdi kararliyim durabilir ama ara verdigimde durduramam :silah:

Bir yorgunluk kahvesi yap kendine gel. :kahve:

Kafadan -800 diyorsun. :KK45:
Kahve hakkımı kullandım Cnm
Günde 1 tane içerim şekersiz
Teşekkür ederim başkanım ;)

Başkanım sabahları okula gidiyorum
Evde ceviz badem Çerez’im kalmamış
Okulda uzun süre oradayım ne alabilirim kantinden
Ağzımın içi acı oluyor
Kilo yapmayan ne olabilir başkanım
A AklinYolu1
Ac kalarak kilo veremiyorum ki ben. Bir duzene otutturmam lazim ki koruma evresine gecebileyim.

Pilav bana bi si yapmiyor. :KK70:

Kuruyemis disinda mi, en iyisi badem , kabak cekirdegi . Sabah kahvaltini ekmeksiz yaparsin. Ekmek yersen acikirsin zaten. Yogurt da tok tutuyor ama meyvelisi degil ya da bir bardak sut.

Ac kalarak kilo veremiyorum ki ben. Bir duzene otutturmam lazim ki koruma evresine gecebileyim.

Pilav bana bi si yapmiyor. :KK70:

Kuruyemis disinda mi, en iyisi badem , kabak cekirdegi . Sabah kahvaltini ekmeksiz yaparsin. Ekmek yersen acikirsin zaten. Yogurt da tok tutuyor ama meyvelisi degil ya da bir bardak sut.
Başkanım sabah 8:30 sütümü içiyorum
Saat 12 ye kadar oradayım
11:30’ağzım n içi değişik oluyor
Acıkmıyorum
Bu gün kremini 1 tane yedim ağzım düzeldi
Kilo yapmayan ne alabilir ağzım ap acı oluyor :(

Back