- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
kuzum ben o türlü daha cok yiyorum yemek kaşığıyla 2 yada 3 kaşık yetiyor banaCnm benim yemek kaşığı hesabıyla yapsam tepeli yapıyorumsanki 6 yemek kAşıgı yemiş oluyor
Şimdi kase hesabı yapıyorum seninde öylemi
En sevdiğim yemekte özellikle yapıyorum))
ayran kuzum en güzeli hem tok tutuyor hem de rahatlatıyorBaşkanım sabah 8:30 sütümü içiyorum
Saat 12 ye kadar oradayım
11:30’ağzım n içi değişik oluyor
Acıkmıyorum
Bu gün kremini 1 tane yedim ağzım düzeldi
Kilo yapmayan ne alabilir ağzım ap acı oluyor
Cok iyi gidiyorsun baklavaya , pilava ragmen.
Low yani dusuk yazmaya mi calismis pilin , pilin bitmis sekerim.Eki Görüntüle 2188392 Tartılamıyorum ya pili bitti yada bozuldu namussuz acaba ben yarın tartı versem kabul edermisiniizz Forever07 Sena616
8-15 Agustos
@salinger29
@Kuasar
@naz5403
C cizen_bayan
I IRMAKK70
@sarem2015
15-22 Agustos
@naz5403
I IRMAKK70
22-29 Agustos
I IRMAKK70
29 Agustos-5 Eylul
C cizen_bayan
I IRMAKK70
@sarem2015
@_LA_PATYA_
5-12 Eylul
@_LA_PATYA_
@Kuasar
@naz5403
C cizen_bayan
@sarem2015
I IRMAKK70
@Nana929
Bu hafta tam menu bildirenler artmis
Başkanım ben yokum
Günaydın kızlar
Pilavi baklavayi da gomerim kilomu da veririmCok iyi gidiyorsun baklavaya , pilava ragmen.
Konuya vakif degilim cizzy. Baska tartiyla mi tartildin gecen hafta . Eger oyleyse kac ciktin.Eki Görüntüle 2188413
Kızlar benim tartı böyle ama geçende yazmıştım size salonda tartıldım ölçüm tartılarıyla benim tartım ona göre 1 kg den fazla tartıyordu bu kararıForever07 ve A AklinYolu1 e bırakıyorum nasıl yansıtmak istersenz öyle yazın kuzular kimsenin hakkına girmeyeyim bide evden çıkmadan son anda tartıldım kot pantalon falan vardı buda bir dip not
KesinlikleePilavi baklavayi da gomerim kilomu da veririmSaka bi yana da dun o baklavayi yemeseydim bugun 67.7 idim
Pilavi baklavayi da gomerim kilomu da veririmSaka bi yana da dun o baklavayi yemeseydim bugun 67.7 idim
Canım şöyle bişey var benim ilk zamanlar tartıldığım tartı bozuldu bende uygun bi tane aldım ilk zamanlar güzeldi ama son zamanlarda bu bozukluk yaptı evde aç karna tartılıyorum 74,5 75 gösteriyor ama tok sporda tartılıyorum 74 çıkıyor bendde dedim bu bozuk artık böyle bir durum var yaniKonuya vakif degilim cizzy. Baska tartiyla mi tartildin gecen hafta . Eger oyleyse kac ciktin.
ben bu gece de uyguladımBilmem kim dedi ki, ben duymadim
OForever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum Bakalim sonucu sabah gorecegiz
Neyi yeniden uyguladin 8 saat uykuyu mu, sodali turk kahvesi miben bu gece de uyguladım
sonucu yazıları bitireyim öyle atacağım
Gayet iyi gitmissiniz pg. Yonlendirilmeye ihtiyaciniz yok bence.Sayın bakanım artık geri geldiğinize göre idareyi elinize alsanız bizi yönlendirseniz en azından benim ihtiyacım var saygılar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?