- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bunu cercevelet as bir koseye.Ben geçen gün böyle bi tartı görmüştüm ama bidaha göremedim çok ilginç Eki Görüntüle 2188187
Farketmedim inan ha papatya ya la patya. La patya yi la papatya diye okuyorum ki.Bende değiştirdiim. Kii
Pilav yiyenler bir adim one ciksin.Benim o benim.Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum
Simdi de burdan gecti Konyalinin gulu.O zaman sırada ki şarkı sana geliyor
Konyalım yürü yürü Irmak yürü
Bir kit derken ben orada duramam ya. Ya kutu biter ya paket ya da ben. Su huyumu hic sevmiyorum.11.09.2018 MENÜ
Sabah / 1 haş. yumurta - 2 çeri domates - peynir
Öğlen / taze fasülye - yoğurt - mini çavdar
Ara / türk kahvesi - 1 kıt bitter
Akşam / Ayran ve salata
SUUU
C cizen_bayan I IRMAKK70
Toplamda hergün 9 bin bazen 10 bin adım yapıyorum @_LA_PATYA_
Simdi de burdan gecti Konyalinin gulu.
Bir kit derken ben orada duramam ya. Ya kutu biter ya paket ya da ben. Su huyumu hic sevmiyorum.
Bilmem kim dedi ki, ben duymadimKim o biri baklavamı yemiş
O
Cnm benim yemek kaşığı hesabıyla yapsam tepeli yapıyorum11.09.2018 Menüm
Sabah
Muzlu Yulaf
Ara
Nektari
Öğlen
Çorba
3 yk bulgur pilavı
3 yk patates oturtma
Ara
2 hurma
Akşam
Salata
3 lt su I IRMAKK70
6000 Adım ve 1 saat spor@_LA_PATYA_
Saglikli beslenmeye calisiyorum, Tip2 diyabete yatkinim diyorum yine olmuyor.Az önce komşuma gittim yememeye çalıştım tabak hazırlamış tatlıyı kızıma yedirdim 1 2 çatal aldım ve yarım poğaça yok dedikçe sen emziriyon diyo tartı öncesi bu neydi
Bir hafta durmaz o iste. Belki simdi kararliyim durabilir ama ara verdigimde durduramamNormalde olsa yerdim hepsini de diyetteyim sorry bir hafta dursun öyle çekmece de
Bir yorgunluk kahvesi yap kendine gel.Merhaba! Arkadaşlar
Bu gün gelemedim içim gitti ya
Yazıları okuyorum ama yazamadım ;(
Okulla gittim gezmeye gittim pazara gittim şimdide
Yemek yapıyorum akşam yemeği heryerim agrıyor
Pazardan geldim ter içindeyim işallah yarına yansır gezmede de yemedim kızım yedi maşallah) benim tabağı birazdan menümü paylaşırım yemek işini bitireyim çocukları doyurayım eşimide karşılarım dönerim arkadaşlar aranıza )
Bilmem kim dedi ki, ben duymadim
OForever07 nin teorisi, yemegi yiyip 8 saat yatiyon sabah -400 goruyorsun, uyumak en guzel spordur diyor ben onun yalancisiyim Bir de sodali turk kahvesi teorisi var o da - 400 garantiliydi bu aksam onu da deneyeyim diyorum Bakalim sonucu sabah gorecegiz
Cok iddialiyim yarin icinKafadan -800 diyorsun.
Ben cok degilim, benim diyet yarin basliyor. Yarindan baslayip sene sonuna kadar...Cok iddialiyim yarin icin
Kahve hakkımı kullandım CnmSaglikli beslenmeye calisiyorum, Tip2 diyabete yatkinim diyorum yine olmuyor.
Misafirlikte zor, oraya gidip tikinacaksin sonra bi sey yemeyeceksin.
Bir hafta durmaz o iste. Belki simdi kararliyim durabilir ama ara verdigimde durduramam
Bir yorgunluk kahvesi yap kendine gel.
Kafadan -800 diyorsun.
Ac kalarak kilo veremiyorum ki ben. Bir duzene otutturmam lazim ki koruma evresine gecebileyim.Başkanım sabahları okula gidiyorum
Evde ceviz badem Çerez’im kalmamış
Okulda uzun süre oradayım ne alabilirim kantinden
Ağzımın içi acı oluyor
Kilo yapmayan ne olabilir başkanım
A AklinYolu1
Başkanım sabah 8:30 sütümü içiyorumAc kalarak kilo veremiyorum ki ben. Bir duzene otutturmam lazim ki koruma evresine gecebileyim.
Pilav bana bi si yapmiyor.
Kuruyemis disinda mi, en iyisi badem , kabak cekirdegi . Sabah kahvaltini ekmeksiz yaparsin. Ekmek yersen acikirsin zaten. Yogurt da tok tutuyor ama meyvelisi degil ya da bir bardak sut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?