Zayif olmami cekemediler . Surekli yedirdiler senaaa.Ayşe fatmaaa hayriyeee haydi çifte telliyeeee bizim başkana nolmuş böyleee şüşko olup gelmiş malikanesineee A AklinYolu1
Amaniiiin onları çivili sopayla kovalayalıımZayif olmami cekemediler . Surekli yedirdiler senaaa.
Aşk olsun Türkiye gelmişsin hiç demiyorsun bi künefe ısmarlardık kızlarlaSevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.
Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun.
Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan.
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.
Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.
Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten.
Cok acim didi.
Siz de iyi olun canim.Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim.
Kunefe yiyecek durumum yoktu. Ben kunefe olmustum cunku.Aşk olsun Türkiye gelmişsin hiç demiyorsun bi künefe ısmarlardık kızlarla
Bende değiştirdiim. KiiBizim fatma olmus , @Muttapa7555
yeni yarismamiz 19 Eylulde basliyor fatmacim.
Gelirsen bekleriz.
@ebrar1980 @kokulusabun siz de. Baska gozumden kacan kilo verme konusunda azimli kisiler de gelebilir ama 19 Eylul sonrasi katilim yok.
Benim o benim.Pilavcıgilleer ve diğerleri aman akşamı hafif geçirelim
O zaman sırada ki şarkı sana geliyorBenim o benim.Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum
hedefi vurdum baklavayı da patlattım diyorsunnn11 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, domates, yumurta salatasi, zeytin
Oglen: Cacik, bulgur pilaviveee maalesef 2 dilim baklava ve 2si bir arada kahve
Aksam: Ya bir kucuk kase yogurt corbasi ya da domates/maydanozlu smoothie
C cizen_bayan
Kac saat uyusam sabaha yedigim bakalavalari yakarim acabahedefi vurdum baklavayı da patlattım diyorsunnn
Uyu Irmak uyu
Kac saat uyusam sabaha yedigim bakalavalari yakarim acabaSu an yoldayim gider gitmez yataga atayim ben kendimi
Bana dedi çörekçi dedi bakan bana dediSevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.
Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun.
Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan.
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.
Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.
Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten.
Cok acim didi.
Siz de iyi olun canim.Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?