Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayif olmami cekemediler . Surekli yedirdiler senaaa.Ayşe fatmaaa hayriyeee haydi çifte telliyeeee bizim başkana nolmuş böyleee şüşko olup gelmiş malikanesineee A AklinYolu1![]()
Amaniiiin onları çivili sopayla kovalayalıımZayif olmami cekemediler . Surekli yedirdiler senaaa.![]()
Aşk olsun Türkiye gelmişsin hiç demiyorsun bi künefe ısmarlardık kızlarlaSevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.
Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun.
Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan.
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.
Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.
Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten.
Cok acim didi.
Siz de iyi olun canim.Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim.
![]()
Kunefe yiyecek durumum yoktu. Ben kunefe olmustum cunku.Aşk olsun Türkiye gelmişsin hiç demiyorsun bi künefe ısmarlardık kızlarla![]()
Bende değiştirdiim. KiiBizim fatma olmus , @Muttapa7555
yeni yarismamiz 19 Eylulde basliyor fatmacim.
Gelirsen bekleriz.
@ebrar1980 @kokulusabun siz de. Baska gozumden kacan kilo verme konusunda azimli kisiler de gelebilir ama 19 Eylul sonrasi katilim yok.![]()
Benim o benim.Pilavcıgilleer ve diğerleri aman akşamı hafif geçirelim![]()
O zaman sırada ki şarkı sana geliyorBenim o benim.Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim
Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz
Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun
Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum
![]()
hedefi vurdum baklavayı da patlattım diyorsunnn11 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, domates, yumurta salatasi, zeytin
Oglen: Cacik, bulgur pilaviveee maalesef 2 dilim baklava ve 2si bir arada kahve
Aksam: Ya bir kucuk kase yogurt corbasi ya da domates/maydanozlu smoothie
C cizen_bayan
Kac saat uyusam sabaha yedigim bakalavalari yakarim acabahedefi vurdum baklavayı da patlattım diyorsunnn
Uyu Irmak uyu![]()
Kac saat uyusam sabaha yedigim bakalavalari yakarim acabaSu an yoldayim gider gitmez yataga atayim ben kendimi
![]()
Bana dedi çörekçi dedi bakan bana dediSevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.
Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun.
Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan.
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.
Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.
Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten.
Cok acim didi.
Siz de iyi olun canim.Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim.
![]()