ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.:KK70:

Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun. :cool:

Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan. :KK70:

Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.:KK66:

Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.

Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten. :KK70:

Cok acim didi. :süslü:

Siz de iyi olun canim. :KK19:Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim. :KK70:
Aşk olsun Türkiye gelmişsin hiç demiyorsun bi künefe ısmarlardık kızlarla :KK70:

Ben geçen gün böyle bi tartı görmüştüm ama bidaha göremedim çok ilginç
IMG_1214.JPG

Pilavcıgilleer ve diğerleri aman akşamı hafif geçirelim :olamaz:
Benim o benim. Forever07 Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim:KK12: Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz:KK53: Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun:KK70:Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum:KK17:

Benim o benim. Forever07 Forever07 de yine laf soylemis pilavima bulup alintilayamadim:KK12: Ben Konyali sayilirim kizlar, Konya icin pilav nedir bilmezsiniz siz:KK53: Burda insanlar dugune gidecegim yerine pilava gidecegim der, o kadar yani varin gerisini siz dusunun:KK70:Aksami hafif geciririm de ben oglen yaptim yapacagimi, menumu yazmaya korkuyorum:KK17:
O zaman sırada ki şarkı sana geliyor :KK48:
Konyalım yürü yürü Irmak yürü
:spor:

11 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, domates, yumurta salatasi, zeytin

Oglen: Cacik, bulgur pilavi:KK53: veee maalesef 2 dilim baklava ve 2si bir arada kahve:silah:

Aksam: Ya bir kucuk kase yogurt corbasi ya da domates/maydanozlu smoothie

C cizen_bayan
hedefi vurdum baklavayı da patlattım diyorsunnn:KK53:
Uyu Irmak uyu :KK70:

Sevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.:KK70:

Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun. :cool:

Bu hafta icin @Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan. :KK70:

Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.:KK66:

Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.

Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten. :KK70:

Cok acim didi. :süslü:

Siz de iyi olun canim. :KK19:Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim. :KK70:
Bana dedi çörekçi dedi bakan bana dedi :halay:
Elimden geleni yaparım canım ;)

Back