ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Teşekkürler canisi :confused:açlıktan gözlerim dönüyor :confused:
Bu arada sen doktora gideceğim demissin kötü bişey yok değil mi geçmiş olsun
Sagol canim. Benim hem cok seyim var hem de hicbir seyim yok. Olumcul degil surunduren hastaliklar. :KK70:

Bugun bi seyim yoktu. Bi de bi hediye getirmistim onu verdim. :KK8:

Kiz pilav ocu mocu diyoruz ama koruma doneminde inan diyetteki gibi olmuyorsun.

Yediklerimi siraliyorum simdi atin beni denizlere. :KK53:

Pilav , doner , yarim ekmek kokorec , kebap , bayram cikolatasi , profiterol.

Icecek once maden suyu diye gittim baktim olmadi bir kac sise kola ictim.

Yas pasta , maras dondurmasi baslayinca kutu bitiyordu zaten. Ayarim yok bunu anladim.

Ben yemekten hic kismadim diyet boyunca o yuzden yemeklere fazla saldirmadim saldirdigim hep yemediklerim oldu. Pilavi ara ara yiyordum.

Bknz: pogacalar , simitler uc bes degil onar tane, kavun karpuz bir dilim bana yetmiyordu , en az uc dilim vs vs. Inciri meyveyi hayatim boyunca sevmedim aslinda ama bu kez bir meyve aski oldu bende. Neden? Yemedigimden.

O yuzden yememeyi onermiyorum kizlar. :KK12:
Olay zaten tamamen dozajı ayarlayabilmekte bence de canım.
22 temmuzda başladığım diyette -8 kg verdim gibi şükür.
Pazar sabah kahvaltı abartmadan yedim genelde. Arada kaçamaklar da oldu tabi ki.
Pilav oldu 1,2 kaşık, bulgur 1 tabak :KK48:pazar günü eminönü de balık ekmek yedik söylemesi ayıp açtım balığı yedim ekmeği yemedim. ama üstüne 2 tane lokma tatlısı yedim :KK53: bitter çikolata gün aşırı olmasa da hafta da 3/4 gün 1/2 kıt yedim.
Kızçem dün simit istedi dayanamadım bir dilim yedim:KK51: meyve gündüz yedim senin önerinle akşam yemedim bazen sofraya doğrarken 1/2 çatal attım ağzıma.
Sırf aç kalmakta değil düzenli ve sağlıklı beslenmek olayımız bu inşallah.
:KK19:
Olay pilav değil yani yanlış anlayıp pilava dayanmayın :KK70:

Bilmem ki ne desem. :KK37:

O zaman bu yarisma 19 Eylul de bitiyor yeni yarisma basliyor.

Kilo alanlar listeye girsin ama siralamaya giremesin bence. Menu ve spordan bir kupa verelim spor motivasyonu olur .

Ozelden arkadaslara da bildirelim. @ebrar1980 , fatma , kokulusabun kokulusabun gelirse.

@salinger29 da tatilde galiba gelebilir.

Kacamak bakani naz corekci oldu. :KK70:
:KK60:

Ay simardim bir kilo verip gelicem. :KK70:
Ok kaptannn :KK75: sen söyle biz dinleyelim :KK37::KK19::KK200:

Olay zaten tamamen dozajı ayarlayabilmekte bence de canım.
22 temmuzda başladığım diyette -8 kg verdim gibi şükür.
Pazar sabah kahvaltı abartmadan yedim genelde. Arada kaçamaklar da oldu tabi ki.
Pilav oldu 1,2 kaşık, bulgur 1 tabak :KK48:pazar günü eminönü de balık ekmek yedik söylemesi ayıp açtım balığı yedim ekmeği yemedim. ama üstüne 2 tane lokma tatlısı yedim :KK53: bitter çikolata gün aşırı olmasa da hafta da 3/4 gün 1/2 kıt yedim.
Kızçem dün simit istedi dayanamadım bir dilim yedim:KK51: meyve gündüz yedim senin önerinle akşam yemedim bazen sofraya doğrarken 1/2 çatal attım ağzıma.
Sırf aç kalmakta değil düzenli ve sağlıklı beslenmek olayımız bu inşallah.
:KK19:
Olay pilav değil yani yanlış anlayıp pilava dayanmayın :KK70:
Hadi herkes pilava. :halay:

Super vermissin 8 kilo yahu. Aynen oyle guzel bir denge tutturmussun. Tek korkum korumada benim gibi olmamaniz. :KK12:

Mesela Karatay in tereyag onerisini alip ekmegi es gecenler var. :KK45:O yuzden kendi capimda onerilerde bulunuyorum.

Gecmis olsun canim bu aralar tehlikeli . :cool:

Bana da iskelet gibisin demislerdi . O 3.5 kiloyu aldirdilar rahatladilar. :KK70:
Sağol kuzummm :KK50:
Hayır iskelet neya ne güzel zayıfladın manken oldun fıstık gibisin varken kendileri başaramadığı için iskelet oldun yüzün çöktü falan filan yorumlara sinir oluyorum. Yeme kardeşim sende ver :işsiz:
Kayınvalidecğim de akşam beri yemek yemen lazım ne yedin sabah aramış kahvaltı yaptın mı :KK70:

Ok kaptannn :KK75: sen söyle biz dinleyelim :KK37::KK19::KK200:

Sevmiyorum ben kaptan olayini. Biz bakaniz bi kerem.:KK70:

Bakan demisken her hafta donusumlu durtme nobetci bakanlarimiz olsun. :cool:

Bu hafta icin Kuasar Kuasar ve corekci N naz5403 . Kizlar onunuze geleni durtun. Sohbete tesvik edin. gelmeyeni islan sopayla dovun falan filan. :KK70:

A AklinYolu1 kaç kilosun kız şimdi ???
Yarin gorursun pg. 60.5 dolaylarinda seyrediyor.:KK66:

Sağol kuzummm :KK50:
Hayır iskelet neya ne güzel zayıfladın manken oldun fıstık gibisin varken kendileri başaramadığı için iskelet oldun yüzün çöktü falan filan yorumlara sinir oluyorum. Yeme kardeşim sende ver :işsiz:
Kayınvalidecğim de akşam beri yemek yemen lazım ne yedin sabah aramış kahvaltı yaptın mı :KK70:

Oldum olasi yemek icin israr etmem. Ben bilmiyor muyum ne yiyecegimi , hadi Turkiye dedim tatil dedim, tadlarina baktim . Normal zamanda cekecegim yapacagim is degil.

Bir de kilo alirim hic kilo almis gorunmuyorsun iyisin . Basenlerim yalan soyluyor zaten. :KK70:

yarın tartı günü. ton balıklı salata yesen :KK70:
Cok acim didi. :süslü:

Sen hep iyi ol tatlımm :KK36:
Siz de iyi olun canim. :KK19:Aradaki 240 sayfayi haftasonu okuyacagim. Eksik hissediyorum. Cumartesimi ona ayirdim. :KK70:

Hadi herkes pilava. :halay:

Super vermissin 8 kilo yahu. Aynen oyle guzel bir denge tutturmussun. Tek korkum korumada benim gibi olmamaniz. :KK12:

Mesela Karatay in tereyag onerisini alip ekmegi es gecenler var. :KK45:O yuzden kendi capimda onerilerde bulunuyorum.
Bu habere en çok I IRMAKK70 ve C cizen_bayan sevinirdi heralde pilavcıgiller :KK30:
Denge öncesi iyiki seni burda bulmuşum ben :KK60:

Koruma dediğimiz ne mesela normal yemek hayatımıza dönmek mi ?
Ben şöyle düşünüyorum bunu hayatımın geri kalanına yaymak...
Nasıl şuan ekmek yemiyorum, kola içmiyorum, tatlı yemiyorum ...
Korumada ekmek ve kola yine olmayacak ama tatlı arada olabilir, yani orda ki dengede bizim elimizde olacak yine.
Allah korusun bir sıkıntı olur zaten insan ne yedim ettim düşünmüyor.

Bir teyzeyle tanışmıştım geçen haftalarda size de bahsetmek istiyorum. Torununun torununu görmüş bir teyze. 60 küsür yaşında ama benim annemden daha genç ve dinamik duruyor. dedim ki teyze sırrın ne senin doğal beslenmek kızım dedi birde ekmek yemem ben dedi pilav makarna yemem akşam yoğurt yerim dedi.

Beslenmemizi hayat tarzı yapmalıyız hanımlar. kilo verdik haydi yiyelim yok yani :KK59:

Çamaşır makinem bozuktu dün tamir oldu temizlik çamaşırlarla uğraşıyorum
Ben daha yeni geldim iyi muhabbet etmişsiniz

Kolay gelsin. Sen de katil bize. :KK53:

Bu habere en çok I IRMAKK70 ve C cizen_bayan sevinirdi heralde pilavcıgiller :KK30:
Denge öncesi iyiki seni burda bulmuşum ben :KK60:

Koruma dediğimiz ne mesela normal yemek hayatımıza dönmek mi ?
Ben şöyle düşünüyorum bunu hayatımın geri kalanına yaymak...
Nasıl şuan ekmek yemiyorum, kola içmiyorum, tatlı yemiyorum ...
Korumada ekmek ve kola yine olmayacak ama tatlı arada olabilir, yani orda ki dengede bizim elimizde olacak yine.
Allah korusun bir sıkıntı olur zaten insan ne yedim ettim düşünmüyor.

Bir teyzeyle tanışmıştım geçen haftalarda size de bahsetmek istiyorum. Torununun torununu görmüş bir teyze. 60 küsür yaşında ama benim annemden daha genç ve dinamik duruyor. dedim ki teyze sırrın ne senin doğal beslenmek kızım dedi birde ekmek yemem ben dedi pilav makarna yemem akşam yoğurt yerim dedi.

Beslenmemizi hayat tarzı yapmalıyız hanımlar. kilo verdik haydi yiyelim yok yani :KK59:

Ben daha stres kaynakli, moral bozuklugu kaynakli yemelerin cozumunu bulamadim yoksa iyi gidiyordum aslinda.

Bi tartildim 59.3 ciktim elbise ile ve tok iken . Ondan sonra moralim de bozuldu tabi ki arkasi geldi. :KK12:

Iyi yani kuruyemisi , maden suyunu, limonu bir yerlere oturtmusum.

Eskiden olsa bir yas pastayi gunde bitirirdim ama yapmadim . Gerci benim icin karpuz kavun da cok farkli degil ama neyse. :confused:

Back