ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yeni yarışma 19 unda mi başlasın. Ne düşünüyorsun bu konuda.

Ben tartıldım 60.5 lardayim. Yarin tarti resmimi atarım. Haftaya hedefim 3. 5 kilo:)
Vayyyyyyyyy hedefe gelllllllll :KK70::KK70:
Yaparsın sen kuzuuuu:KK19: sağlıcakla inşallah:21:
Yarın herkes tartı atacak zaten aynen devam etsin derim ara falan yaramaz bizim kızlara :KK70: bayramda yeterince verdiler verdik arayı :KK8:

:KK70::KK70:
Kuzum sen diyete başlıyorum diye katıldın aramıza ilk hafta menülerin reçeller ballar kaymaklar doluydu
Devam etseydin aynı şekilde inan düşünüyordum çıkarmayı çünkü genel anlamda takım motivasyonu var burda. Biri çörek yazıyor mesela ay canım çekti diyor :cool: Sonra ne oldu nenacım çok güzel dinledi ve düzeltti menülerini :KK19: ve beni şaşırttı :KK8: inşallah yarın güzel sonuç alırsın :21:

Irmakkkkkkkk:KK48: pilav yerine seni yicem şimdi :dondurma:
ben tamamen aç kal demedim ama menüleri sen menü bakanı olaraktan daha iyi bilmen lazım nasıldı ve nasıl oldu
Ayrıca diyetten yorulmasına da şaşırmadım ben çünkü daha başında alıştıkça kilo verdikçe azimlenecek inanıyorum:KK51:

Benim çöreklerin adı geçmiş yine :KK53:

Yarın herkes tartı atacak zaten aynen devam etsin derim ara falan yaramaz bizim kızlara :KK70: bayramda yeterince verdiler verdik arayı :KK8:
Bencede bak bi ara verdim bi toparlayamadım :KK43:

Anca geçmişi bitirdim şükür :KK49:
Kızlar acaba ben hasta mı oluyorum:olamaz: dün akşam eve vardım direk yatağa attım kendimi kemiklerim sızlıyor sanki enerjimi almışlar gibi bir değişik hal içindeyim. hopla zıpla duramayan ben bir halsizlik var üzerimde ve sabaha da öyle uyandım.
durumu hemen diyetime yordular ama aç kalmıyorum ki yiyorum yani tansiyon falan da ölçtüm şükür iyi.
Umuyorum böyle devam etmez geçer gider
Ayyyy kesin görümcenin gözü değdi bana :KK70:o ne bakıştı öyle arkadaş :KK51:

Kızlar acaba ben hasta mı oluyorum:olamaz: dün akşam eve vardım direk yatağa attım kendimi kemiklerim sızlıyor sanki enerjimi almışlar gibi bir değişik hal içindeyim. hopla zıpla duramayan ben bir halsizlik var üzerimde ve sabaha da öyle uyandım.
durumu hemen diyetime yordular ama aç kalmıyorum ki yiyorum yani tansiyon falan da ölçtüm şükür iyi.
Değmiştir kuzum :KK70:belki vitamin eksikliğin oldu bi doktora gidip tahlil yaptır bence ve hasta da olabilirsin dikkat et kuzucumm:KK15:

:KK70::KK70:
Kuzum sen diyete başlıyorum diye katıldın aramıza ilk hafta menülerin reçeller ballar kaymaklar doluydu
Devam etseydin aynı şekilde inan düşünüyordum çıkarmayı çünkü genel anlamda takım motivasyonu var burda. Biri çörek yazıyor mesela ay canım çekti diyor :cool: Sonra ne oldu nenacım çok güzel dinledi ve düzeltti menülerini :KK19: ve beni şaşırttı :KK8: inşallah yarın güzel sonuç alırsın :21:

Irmakkkkkkkk:KK48: pilav yerine seni yicem şimdi :dondurma:
ben tamamen aç kal demedim ama menüleri sen menü bakanı olaraktan daha iyi bilmen lazım nasıldı ve nasıl oldu
Ayrıca diyetten yorulmasına da şaşırmadım ben çünkü daha başında alıştıkça kilo verdikçe azimlenecek inanıyorum:KK51:

Kiz pilav ocu mocu diyoruz ama koruma doneminde inan diyetteki gibi olmuyorsun.

Yediklerimi siraliyorum simdi atin beni denizlere. :KK53:

Pilav , doner , yarim ekmek kokorec , kebap , bayram cikolatasi , profiterol.

Icecek once maden suyu diye gittim baktim olmadi bir kac sise kola ictim.

Yas pasta , maras dondurmasi baslayinca kutu bitiyordu zaten. Ayarim yok bunu anladim.

Ben yemekten hic kismadim diyet boyunca o yuzden yemeklere fazla saldirmadim saldirdigim hep yemediklerim oldu. Pilavi ara ara yiyordum.

Bknz: pogacalar , simitler uc bes degil onar tane, kavun karpuz bir dilim bana yetmiyordu , en az uc dilim vs vs. Inciri meyveyi hayatim boyunca sevmedim aslinda ama bu kez bir meyve aski oldu bende. Neden? Yemedigimden.

O yuzden yememeyi onermiyorum kizlar. :KK12:

Ay çok özlemişim seni görmek çok güzel kız ben seni niye bukadar seviyorum:KK19:
Bilmem ki ne desem. :KK37:

O zaman bu yarisma 19 Eylul de bitiyor yeni yarisma basliyor.

Kilo alanlar listeye girsin ama siralamaya giremesin bence. Menu ve spordan bir kupa verelim spor motivasyonu olur .

Ozelden arkadaslara da bildirelim. @ebrar1980 , fatma , kokulusabun kokulusabun gelirse.

S salinger29 da tatilde galiba gelebilir.

Benim çöreklerin adı geçmiş yine :KK53:

Kacamak bakani naz corekci oldu. :KK70:
:KK60:

Ay simardim bir kilo verip gelicem. :KK70:

Değmiştir kuzum :KK70:belki vitamin eksikliğin oldu bi doktora gidip tahlil yaptır bence ve hasta da olabilirsin dikkat et kuzucumm:KK15:
Bencede canım en güzeli tahlil;)
Kiz pilav ocu mocu diyoruz ama koruma doneminde inan diyetteki gibi olmuyorsun.

Yediklerimi siraliyorum simdi atin beni denizlere. :KK53:

Pilav , doner , yarim ekmek kokorec , kebap , bayram cikolatasi , profiterol.

Icecek once maden suyu diye gittim baktim olmadi bir kac sise kola ictim.

Yas pasta , maras dondurmasi baslayinca kutu bitiyordu zaten. Ayarim yok bunu anladim.

Ben yemekten hic kismadim diyet boyunca o yuzden yemeklere fazla saldirmadim saldirdigim hep yemediklerim oldu. Pilavi ara ara yiyordum.

Bknz: pogacalar , simitler uc bes degil onar tane, kavun karpuz bir dilim bana yetmiyordu , en az uc dilim vs vs. Inciri meyveyi hayatim boyunca sevmedim aslinda ama bu kez bir meyve aski oldu bende. Neden? Yemedigimden.

O yuzden yememeyi onermiyorum kizlar. :KK12:
Canım zaten bunu diyetisyenler hep söylüyorlar yememek bana görede yanlış :KK12:

Gecmis olsun canim bu aralar tehlikeli . :cool:

Bana da iskelet gibisin demislerdi . O 3.5 kiloyu aldirdilar rahatladilar. :KK70:

Bilmem ki ne desem. :KK37:

O zaman bu yarisma 19 Eylul de bitiyor yeni yarisma basliyor.

Kilo alanlar listeye girsin ama siralamaya giremesin bence. Menu ve spordan bir kupa verelim spor motivasyonu olur .

Ozelden arkadaslara da bildirelim. @ebrar1980 , fatma , kokulusabun kokulusabun gelirse.

S salinger29 da tatilde galiba gelebilir.

Kacamak bakani naz corekci oldu. :KK70:
:KK60:

Ay simardim bir kilo verip gelicem. :KK70:
Ayyy sorma rezil rüsva oldum hadi bakalım şimdiden sonra görün siz beniiii:nazar::KK76::spor:

Bencede canım en güzeli tahlil:KK66:

Canım zaten bunu diyetisyenler hep söylüyorlar yememek bana görede yanlış :KK12:
Insulin direncime ekmek ve tatli yaramiyor ama meyve de yaramiyor. Kesmemin nedeni oydu ama kesince daha kotu oldugunu dusunuyorum bence devam edilmeli. :KK14:

Bu aradan cok sey ogrendim. :dondurma:
Ayyy sorma rezil rüsva oldum hadi bakalım şimdiden sonra görün siz beniiii:nazar::KK76::spor:

Foreverin diline dusmussun bi kere. :deli::-)

Back