ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

yok daha neler daha yaza çok var zaten acelem yok

Maşallah kız yaş yasında evlendin sen istanbul da nirede bana kuaför lazımmmm

İyiki bizlesin örtmenim sınıf öğretmenimisin

Şimdi ben kendimi tanıtayım 23 yaşındayım 24 e merdiven dayadım 2 ay sonra 24 oluyorum bekarım ailemle beraber istanbul da yaşıyorum. Okumaya hala devam ediyorum bititrirsem iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olucam inşallah mimari restorasyon mezunuyum eskiden Forever07 ile çalışıyordum şimdi bi çelik firmasında mimar olarak çalışıyorum . Buraya Forever07 tavsiyesi ile geldim iyiki gelmişim boyum 1,60 79,3 ile başladım şu an 73,5 oldum. İnşallah 50li kilolara gelene kadar devam edicem. Hiç bu rakamları görmemiştim hep 63-68 arası gider gelirdim hatta geçen sene 59lara kadar düştüm sonra kilo alınca spora başladım spora bıraktım migrenim var 6 ay kadar tedavi gördüm ve birden 10 kg aldım sonuç bu şimdi daha sağlıklı besleniyorum ve yürüyüş yapmadığım gün vicdan azabı çekiyorum imkanım olsa günde 2 saat spor yaparım. Ailemi bi ikna etsem direk spora başlıcam ama bu biraz zaman alacak

Bende bahsedeyim kendimden
34yaşında 2çocuk annesi ev hanımıyım 86ile başladığım yolculuğuma 81ile devam ediyorum hedefim önce 78 sonra 70 sonra 65inşallah acele etmiyorum eninde sonunda ulaşacağım hedefime tabi en kısa zamanda ulaşmak istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

yok daha neler daha yaza çok var zaten acelem yok

Maşallah kız yaş yasında evlendin sen istanbul da nirede bana kuaför lazımmmm

İyiki bizlesin örtmenim sınıf öğretmenimisin
Tesekkur ederim tatlim. Evet sinif ogretmeniyim. Bu sene meslekte 10. yilimi deviriyorum hayirlisiyla Boyle diyince kendimi cook yasli hissettim nedense

Son düzenleme:
18 yaşımda evlendim 14 gaşında kızım var kağıthanedeyim
aşallah kız yaş yasnda evlendin sen istanbul da nirede bana kuaför lazımmmm
Hee tabi bitane 8 bitanede 4 yaşında bi kızım bi oğlumda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…