sağol kuzummGecmis olsun canim dikkat et kendine.
sağol kuzum işte olduğum için dinlenmek pek mümkün olmuyor maleseffÇok geçmiş olsun tüh ,bu havada vantilatör kurtarıcımız oluyor ,C vitamini alıp dinlenmek mantıklı(limon,mandalina)
Bende şaşırdım çünkü artı bekliyordum seniKilom gidince bende şaşırdım Cnm hiç yoktan iyi ama bu hafta daha dikkat etdicem işallah
sağol canımıniçi valla kaptım şifayı migrende başlıyor ben 3 gün pert olurum artıkaferin sanageçmiş olsun kzuum kıyamam ben sana dikkat et kendine
Ben şimdi çıkılan Cnm çoçukları sinema ve yemeğe götüreceğimHerkes bi dağılmış yine nerdesiniz yahu
sağol canım benimGeçmiş olsun@cizen_bayan
sağol cnmGeçmiş olsun cnm
Kaptanım seni dinledim sabah haşlanmış yumurta şekersiz çay kahvaltım bu kadarBende şaşırdım çünkü artı bekliyordum seni
Aktif olman güzel ama daha güzel menülerle aramızda ol olur mu
Ben şimdi çıkılan Cnm çoçukları sinema ve yemeğe götüreceğimara ara girebilirsek bakarım işallah herkese bol eksili gün diliyorum bu sabah azda olsa mutlu oldum kilom birazda olsa gitti cnm
Ay evet bendeeeebu grubu şu anki haliyle istiyorum sürekli aktif ve bol enerjili
Size bişey itiraf ediyimmi..
Ben sitede gezerken trend konularda hep görüyodum yok cuma takımı yok bilmemne zayıflama yarışması ama hiç ciddiye almıyodum yani sanal ortamda nasıl zayıflanır ki nehin yarışı saçma sapan işler diyodum taaaakiii lucky beni davet edene kadar gerçekten oluyomuş yani evet kendi irademiz ama buraya yazmak sorumlu hissetmek daha bi kararlı yapıyomuş ben çok başladım diyete ama eşim yüzünden hep bozdum all star sorumluluğu olmasa takım arkadaşlarıma sorumluluğum olmasa yine bozardım heralde ama artık asla diyetimin dışına çıkmak hem size hem kendi bedeni e ihanet edemem bukadar kg vermişken geri dönmek çok büyük bi aptallık olur sana gerçekten çok teşekkür ederim bana besile olduğun için ve verdiğin bilgiler için sayende diyet nasıl yapkljr ne yenir ne yenmez öğrendim A AklinYolu1 şuan bildiklerimle anneme koç luk yapıyorum o henüz başaramadı ama ben kendimle gurur duyuyorum buraya ilm başladığımda tartı 70+ sinyal veriyodu geldiğim nokta beni mutlu ediyo işte benimde zayıflama hikayemhala diyetini düzene oturtamayan takım arkadaşlarıma bi vesilede bu yazım olur umuyorum
Benimde bitti sayılır yarın artık şişliklerim iner birazdaha -olurumkızlar regl günüm yaklaştı ve ben bi sinirli asabi alıngan bişey oldum noluyor anlamıyorum vallahi mal mal dolanıyorum bi anda parlıyorum yarabbim kadın olmak ne kadar zor bişeyy
Ben şokk 24 hafta mı inanmıyorum bi mucizeyi yaşamışsın allah ömürlü etsin fıstığıO zaman bende yazayım...
10 sene boyunca hep zayıflama çabası içerisinde oldum. sürekli başladım bıraktım birşeyler hep yanlıştı...
Sonra bir hırsla başladım sene 2015 ve ben 75 lerdeyim yine ama çocuk yok.
Çocukta olunca daha kilo alırım diye başladım bir gayretle yürüyüş çok yaptım.
Sonra burda dediğin gibi cuma takımındaydım.
Ama lucky A AklinYolu1 ile denk gelince o en zor kiloları verdim 59 ları gördüm.
Beni gören ortaokul çocuğu gibi olmuşsun yeter diyordu
Tam 10 yıl sonra yeniden 5 li rakamlar bir şahaneydiyeni ciciler tatiller çok daha güzeldi
Sonra ne oldu hamile kaldımriskli bir gebelikti hep yatış dendi daha 24. haftada ani bi şekilde dünyaya geldi yavrum %20 yaşama şansı verildi. kilom 68 falandı sanırım psikolojimi anlatmaya gerek yok çoğunuz annesiniz anlarsınız zaten. Allah kimseyi evladı ile sınamasın... alt üst olmuştum.
7 ay boyunca yoğun bakımlarda küvözde savaş verdi kuzum
2 ay da beraber serviste yattık kilo alması için. o yatış döneminde ben 80 leri gördümsürekli abur cubur yedim..
Şimdi kızım çok şükür sağlığı iyi onun sağlığı ile bende kendimi artık toparlamaya başladım.
ve buna karar verdiğimde ilk işim burda A AklinYolu1 bulmak oldu
Böylelikle aranızdayım 77 ile başladım 6 lı rakamlara da az kaldı inşallah
Ben şokk 24 hafta mı inanmıyorum bi mucizeyi yaşamışsın allah ömürlü etsin fıstığıve eminim tekrar 5 li rakamları görüceksin ve sen kesinlikle bir örneksin
Kaptanım seni dinledim sabah haşlanmış yumurta şekersiz çay kahvaltım bu kadardenilince oluyor işallah çocukları götürünce yerler menülerini yoksa bana kalacak yinede dikkat etcem kaptanım tşkler kaptanım
Burnum akıyo ne güzel yazmışsjn ama dükkanda ağlamam komik oldu biraz :)) neyse şimdi herşsy çok güzel allah beraberliğinizi mutluluğunuzu daim etsinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masal-kizim-minik-mucizem-24-3-910-gr.925961/
mucizenin ta kendisi hemde onu bana bağışlayan rabbime hamd olsun, buda masalımın topiği, bakar bakar ağlarım yine...
Allah kimseye yaşatmasın...
onun sonu güzel oldu, hep inandım buna, dua dua dua çok şükür
şimdi zilli bir fındık
ömrümün tek gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?