Benim tartım da gelsin o zaman
hedefimin üstüne çıkmışımtartıdan indim oynuyorum benim minik kızın bana bir gülüşü var
hepinize teşekkürler kızlar çok daha güzel sonuçlar alacağız hep birlikteböylelikle kilolu normundan normal norma gelmiş bulunmaktayım
-1,5 kgelvedaaaEki Görüntüle 2186058
ayy sağol kuzum yarın atıcamKesinlikle beklerimtüh ya keşke bende tartıyı yarın atsaydım belki bi 700 gr daha eksilirdi
süpersinnnnBenim tartım da gelsin o zaman
hedefimin üstüne çıkmışımtartıdan indim oynuyorum benim minik kızın bana bir gülüşü var
hepinize teşekkürler kızlar çok daha güzel sonuçlar alacağız hep birlikteböylelikle kilolu normundan normal norma gelmiş bulunmaktayım
-1,5 kgelvedaaaEki Görüntüle 2186058
sen bilirsin canım haftaya yansıyacağına yarına yansırKesinlikle beklerimtüh ya keşke bende tartıyı yarın atsaydım belki bi 700 gr daha eksilirdi
Tebrik ediyorum canooo
Valla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beniKızlaaar anlatın hele nasıl gidiyor takımı canlandıralım
Ahahgh bende dünSena616 nasil gitsin. Bugun yatili misafir gelecek yogunum biraz. Ara ara girip sonuclara bakiyorum, yazilanlari okuyup tekrar isime donuyorum Spor yapmis oluyorum diye diye de kendimi motive ediyorum
ay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanniKızlaaar anlatın hele nasıl gidiyor takımı canlandıralım
Rica ederiz kuzum ne demek bu topik neden var bunun için varValla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beniçok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1 Sena616 Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler
Eskiden olmayan kiyafetlere girebilmek super bir duyguValla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beniçok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1 Sena616 Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler
Geçmiş olsunnay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?