Hoşbuldum cnm işallah cnmHerkese iyi geceler iyi akşamlar tatlislar...
Neler olmuş neler kupalar verilmiş alanlari tebrik ediyorum.
Yeni arkadaşımız katılmışNana929 hoşgeldin tatlım 34 beden şahane bence inş birlikte vereceğiz yağları
Hoşgeldin aramıza canımHoşbuldum cnm işallah cnm
Hoşbuldum cnmHoşgeldin aramıza canım
Günaydın cnm
Aynen cnm ben daha kahvaltı yapmadım. Geç yapıyorum cnmSen de mesaiyi erken acmissin benim gibiEv isi hic bitmiyor gercekten, ne kadar yapsan da herzaman yapilacak birseyler cikiyor Kahvaltimi yaptim, bulasiklari yikayip, ortaligi toplayip biraz yuruyus yapacagim sabah sabah guzel oluyor
Nekadar erken yaparsan metabolizma okadar erken çalışmaya başlar kahvaltıyı ihmal etmeAynen cnm ben daha kahvaltı yapmadım. Geç yapıyorum cnmsana afiyet olsun cnm
Mrb cnm sabah uyanır uyanmaz süt içerimNekadar erken yaparsan metabolizma okadar erken çalışmaya başlar kahvaltıyı ihmal etme
DoğruBizim tartı günümüz Çarşamba ya canım
Gaza gelmen çok güzel bizde vereceğizAlt katımıza eşimin uzaktan bi akrabası taşındı gelin yeni doğum yapmış akşam çaya gittik onlara gelini görünce kendimden utandım daha 40 ı çıkmamış kız 50 kilo yok bide kendime baktım 66 kiloyum 7 aylık olcak oğlum çok pis gaza geldim
uygulama var canım telefonum o sayıyor günlük ne kadar adım attığımıAdımlarınızı nasıl sayıyorsunuz cnm
Ooooo maşallahhhoo kızlar burası hareketlenmiş ne güzellbenim işlerim çok yoğundu anca gelebildim o kadar tempolu geçtiki 5000 adım attım bile şimdiden bugünki hedefim 15 bin adım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?