- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Günaydın şampiyonn
Önce sağlık canımkızlar bu kaçamak mı bilemedim ama size söylemesem kendimi suçlu hissedecektim karnım ağrıdığı zaman bana en iyi şerbet geliyor bende 8 küp şeker ve limonlu şerbet yaptım içtimyoksa ağrım geçmeyecek
Olur canım tabikide sağlık herşeyden önceAdet sancısını bende çok çektiğim için iyi yapmissin desem uygun olur mu ki
süpersin canım aynen devamC cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Birazcık patatesli omlet
1dilim peynir
4zeytin
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık
Çay
Biraz üzüm ve kuru meyveli yulaf ezmesi süt
Ara iki incir sade kahve
Akşam bamya ve salata
İki Çatal haşlanmış tavuk
Yeşil çay
Bol su içildi
Bol bol yüründü ve 15-20dakika Zumba yapıldı süper bi gün oldu çok fazla ter attım kızlar
Aslında çok komik ve bi okadarda tehlikeli@Papatya gelini canim Allah hayir getirsin ne derdin var
Huhuuuuu aynen canımsüpersin canım aynen devam
Ay geçmi kaldık ne oldu hayırdır canımÇok fena çok tehlikeli duygular içindeyim
Sigara böreği olmasaydı iyiydi canımGörls selam,
Sonra yazmamam diye akşamı tahminen önden yazcam
Sabah: 1 krep 1 parça peynir , 6 zeytin, 10 kaju, 10 kuru üzüm , bir çay kaşığı bal, domates salatalık çay
Öğlen: bir yemek kaşığından biraz az humus
Akşam: 2 kaşık hünkar beğendi ( beğendi ve et kısmı) bir adet sigara böreği, mercimek çorbası, salata
I IRMAKK70 C cizenbayan
Öpüyorum hepinizi, gece gelip her şeyi okicam
Bende öyle ya tüm gün uyudum. Kız aynı gün adet oldukbenimde şiş canım ya sanırsın 6 aylık hamileyim öyle bi şişlik ve bel ağrısı var
Ilk basta açlık oluyor veya aç olduğunu zannediyorsun ama biraz vakit geçince hiç öyle duygular yaşamıyorsunCanimcim ben sizin gibi yapamiyorum yaa doyamiyorum ben sanki
Aslında çok komik ve bi okadarda tehlikeli
Kuzum ne oldu meraklandık kötü bir şey yoktur inşallah anlat hemenAslında çok komik ve bi okadarda tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?