- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Merhaba canım hoşgeldin bende Yengeci m buarada
Aynen bende yapıpta yiyenlerdenim ama artık yapıp yiyormuşhıff yarın sabah arkadaşlarım gelecekmiş misafirliğe. bu misafire ikram olayıyla nasıl baş ediyorsunuz, yapıp da yememek beni çok yıpratacak gibi:'(
Mutfakta çok iyidir yengeç burcu anaçlık vardırHoşbuldum merhaba :) bir yandan pişirip bir yandan yemek için Harika bir burç
Aynen oyle senden bol kilo vermeni bekliyoruz.Yaabu kadar iyi insanla karşılaşıp da kilo vermezsem ayıp bana
Ana kart
Kisir tarzi soguk seyler sec. Senin de yiyebilecegin tarz olsun. Kuruyemis olabilir. Badem kurtaricin olsun artik.hıff yarın sabah arkadaşlarım gelecekmiş misafirliğe. bu misafire ikram olayıyla nasıl baş ediyorsunuz, yapıp da yememek beni çok yıpratacak gibi:'(
AynenAynen oyle senden bol kilo vermeni bekliyoruz.
Patatesi seviyorsan yagsiz firinda yapabilirsin ben cok yapiyorum. Hemen hemen her gun.
Bir tamircinin ellerinden oper.
Karnim acikti avakadolu yogurt yedim hala acim.A AklinYolu1 22 temmuz menü
Sabah patatesli yumurta peynir zeytin çay salam 5 dilim
Ara 7 badem sade kahve maden suyu
Akşam 4 kaşık yeşil mercimek 1 kaşık tavuklu pilav 1 bardak ayran salata(misafir yanında mecbur pilav yedim)
Ara sade kahve
Şu 2lt spor yok
Ay canım sen burda mısın :) içme latte boşverKarnim acikti avakadolu yogurt yedim hala acim.
Iki gundur latte icmedim ya.
Bildirdiler bugun ablasi.S salinger29LolaLuna arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza eksi kilonuz bol olsun...
Ben fatma menülerden sorumluyum... menünüzü yazdığınızda beni etiketlerseniz acaip mutlu olurum :))
Menü 1 gün bile eksik olursa o hafta menü kupası kaçıyor o yüzden mümkünse en geç 21 e kadar menüleri toplu halde tarihini atıp gazilerin olur mu...
Etiket çok önmeli takip edebilmem açısından:)))
Hadi bakalım sizin için de bizim için de hayırlı uğurlu olsun
Ay canım sen burda mısın :) içme latte boşver
Tulipa menü yazdı mı
Artılarını aldılar bugünden tulip bildirmediyse beklemiyorum o zaman sarellamı unuttum o naptı ay bende hep sana soruyorum:)))
O da bildirmedi.Artılarını aldılar bugünden tulip bildirmediyse beklemiyorum o zaman sarellamı unuttum o naptı ay bende hep sana soruyorum:)))
O zaman menü işini kapadım gittiO da bildirmedi.
Sor canim ya ben sen mi var:)
S salinger29LolaLuna arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza eksi kilonuz bol olsun...
Ben fatma menülerden sorumluyum... menünüzü yazdığınızda beni etiketlerseniz acaip mutlu olurum :))
Menü 1 gün bile eksik olursa o hafta menü kupası kaçıyor o yüzden mümkünse en geç 21 e kadar menüleri toplu halde tarihini atıp gazilerin olur mu...
Etiket çok önmeli takip edebilmem açısından:)))
Hadi bakalım sizin için de bizim için de hayırlı uğurlu olsun
Nete bağlanamadım nedense.Cok uğraştım.
Kilo vermezsen ensendeyiz :)hoşbulduk efenim, bu kadar emeğin ve takibin karşısında inşaallah hedefe gideriz. teşekkür ederim:*
Nete bağlanamadım nedense.Cok uğraştım.
22.07.18
Öğlen neskafe sütlaç.Aksam mantar çorbası börek bezelye azcik.cacik.Cay minik lokum.Gece yeşil zeytin az peynir az ekmek.Bir küçücuk cokokrem.
Muttapa7555
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?