ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Müsait olabilen arkadaşlar 10 gün sonra belirtsin olur mu canlar aktif olurum diyenler, düzenli menü ve spor yaparım diyenler. Ben kalmayı düşünüyorum yoksa 65 i tek başıma göremem galiba .

Burayı kalanlar ile canlandırabiliriz nacizane fikrim belki dışarıdan katılmak isteyen üyeler olabilir

Öyleyse Biraz ara verip tekrar başlayabiliriz burası bu şekilde devam edebilir mi acaba kalanlar ile

Neden olmasin. Sonucta artik herkes birbirini taniyor artik ve aktif olanlar belli.
Müsait olabilen arkadaşlar 10 gün sonra belirtsin olur mu canlar aktif olurum diyenler, düzenli menü ve spor yaparım diyenler. Ben kalmayı düşünüyorum yoksa 65 i tek başıma göremem galiba .
Ben de ayni sekilde dusunuyorum.

Burayı kalanlar ile canlandırabiliriz nacizane fikrim belki dışarıdan katılmak isteyen üyeler olabilir
Disaridan katilanlar pek istikrarli cikmiyor. Nadir ama aklinda birileri varsa davet edebilirsin.

Neden olmasin. Sonucta artik herkes birbirini taniyor artik ve aktif olanlar belli.

Ben de ayni sekilde dusunuyorum.

Disaridan katilanlar pek istikrarli cikmiyor. Nadir ama aklinda birileri varsa davet edebilirsin.
Haklısın canım böyle gerçekten hevesli olanlar olursa alırız aramıza .

A AklinYolu1
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 55.9
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4970

Muttapa7555
Ben 1 Agustos gunu 59.5 olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :1.25

kokulusabun
Ben 1 Agustos gunu ... olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :

Sena616

tulipa

@Papatya gelini

01ebruli
Ben pazar gunu .68.5.. olurum:
Takim haftalik ortalama tahmini :1.4321

Sarellam
Ben pazar gunu ... olurum:

Son arkadastan devam edin lutfen. Belirtmek icin son gun yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…