- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Yok ya senden başka uğrayan da yok çok aktif değil galiba.. kendi çevremden ufak tefek var idare ediyor
All star olarak basalim orayi fatmacim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya senden başka uğrayan da yok çok aktif değil galiba.. kendi çevremden ufak tefek var idare ediyor
Ay ben izlemeyi bilmiyordum cahilim anam ben izledim seni hemenMuttapa7555 ben seni izliyorum sende beni izlesene .
Nerde ne zaman senin hesap hangisi diyette mi iyi gidiyorumMuttapa7555 instagramda iyi gidio ama
Uğrayın arada havam olsunMuttapa7555 ben seni izliyorum sende beni izlesene .
Yok canim satis vs icin instagram ise yario onu demek istedimNerde ne zaman senin hesap hangisi diyette mi iyi gidiyorum
He anladım oraya da koydum da yok anacım face den ufak tefek bişeyler oluyor o kadar insanlar hem ucuz hem kaliteli hemde gösterişli olsun istiyor ona da ben gelemiyorum olduğu kadar. Kısmette ne varsa oYok canim satis vs icin instagram ise yario onu demek istedim
Ay ben izlemeyi bilmiyordum cahilim anam ben izledim seni hemen
Ay vallahi çok iyi yaptın varsa başka sen sok gözüme öğreneyimBilmiyordum bilmedigini o yuzden gozune gozune soktum.
Haha bu ilişki yürümez hatun elektrik alamaz görünceBenim KK yine yavasladi ama size bi karikatur.
Haha bu ilişki yürümez hatun elektrik alamaz görünce
Bunlarınkiyle hepsi ben de var. Napmam gerekiyor acaba@bilinmeyenkullanici Nesi sagliksiz sebze yok diye mi.
58 olana kadar boyle. Onemli olan insulin direncim su an.
Haberlerde cikti insulin direncinin belirtileri : Yemekten hemen sonra tatli istemek , surekli acikmak surekli yemek yemek, O duruma dusmek istemiyorum.
Patates den sonra iki avuc sam fistigi yedim. Ayrani sonra icebilirim.
ayy ne ıyı yaptın valla
Anam katmer katmer versin kiloları cıssss
Tartı kadınların düşmanı derler külliyen yalan tartı candır al bi tane sana o yalanları söyleyenleri de döveyim ben tavayla bi tava aşkı var içimdeayy ne ıyı yaptın valla
azcık hakaret bıraz rencıde beklıyorum
sen tombıste guzelsın her halınle guzelsın aman gencsın guzelsın can bogazdan gelır dısında herseyı soyleyebılırsınız
bu ne kız yasına yakısıyor mu hale bak dıyebılırsınız
gıdı mı o gıdı amaann 3 kg pırzola sandım megerse gıdıymıs dıyebılırsınız
ıstahımı kesecek herseye hazırım
bu arada carsıya cıktıgımda ılk ıs bır tartı almak olacak