- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sifirdan yapacaksin o zaman zevki oluyor.Burda bakır gümüş kursu duymadım
Takı tasarımı vardı ona gitmiştim gümüş zincirlerle çalışmıştım direk hazıra konmusum ben
Yaptir bence hatta yenisini al.Makinami yaptirmam gerek
Kızıma çok abiye diktim :)
Valla çok uyguna makinalar vardaSifirdan yapacaksin o zaman zevki oluyor.
Yaptir bence hatta yenisini al.
Ona bakarsan taki da oyle cok ucuz ama ben yapabilirsem sifali taslarla birlestiricem. Hani varya chakralari acan . Asil amacim o .Valla çok uyguna makinalar varda
Çarşıya git kumaş al çocuk cekistirirken bı yandan dik üşeniyorum
Şimdi kumaştan ucuz elbiseler hazır :)
O taşları nasıl o boyuta getirip delicen ki taş işleme makinası da Alman lazım busuru tozu ve sesi çıkıyor onunOna bakarsan taki da oyle cok ucuz ama ben yapabilirsem sifali taslarla birlestiricem. Hani varya chakralari acan . Asil amacim o .
Taslari hazir alicam onlarla oynama yaparsam cok pahaliya gelir. Ancak delebilirim.O taşları nasıl o boyuta getirip delicen ki taş işleme makinası da Alman lazım busuru tozu ve sesi çıkıyor onun
Dayımla az kamp kurup değerli taş toplamadim :)
Maden teknik aramada yetkili de tam adamına geldin en sevdiğim meseledir değerli taş bak sana kendim bulup işlediğim yakut gostereyim
Aynen anne kız :)Taslari hazir alicam onlarla oynama yaparsam cok pahaliya gelir. Ancak delebilirim.
Cok guzel gorunuyor. Anne kiz mi onlar. Birini kizina mi yaptin.
Aha bak bu cidden güzel yap bundan sen
Boyle seyler diyorum nisa.
Matkap lazim ona ozel. Zor degil cam takida yaptilar bugun. Ben yapmadim haftaya yapacagim.Aynen anne kız :)
Delmek içinde makina lazım taşı catlatirsin sen direk dikime hazır taş al bence
Bu tip seyler iste evde yapilabilecek. Hem sık hem cok zor degil.Aha bak bu cidden güzel yap bundan sen
Değerli taş cam boncuk gibi değil ama hee bugün değerli taşımı deldiler matkaplaMatkap lazim ona ozel. Zor degil cam takida yaptilar bugun. Ben yapmadim haftaya yapacagim.
Bu tip seyler iste evde yapilabilecek. Hem sık hem cok zor degil.
Gumus kil de dedigim sunlar. Iki hafta sonra buna basliycam.
Eki Görüntüle 2143364
Bu ponponlarla bilezikte yapiyorlar biliyor musun.Değerli taş cam boncuk gibi değil ama hee bugün değerli taşımı deldiler matkapla
Bak bunlar çok güzel çok hoş
Bende kızıma ayakkabı yaptım evdeki ponponlarla bak Eki Görüntüle 2143367
Ay giyince bir komik oldu ışıklı ayakkabı üstünde sarı renkleri sevmedim komple mor olsun dedim aldım yapıştırdım
Elime Elime gecen herşeyi kızın kıyafetine Eki Görüntüle 2143372
Bunları ev içine giydiriyorum dışarı giyimleri tam bı kontes fırfırlı dantelli yakalar kollar danteller ekledimBu ponponlarla bilezikte yapiyorlar biliyor musun.
Ponpon sayisi fazla olmus, azaltabilirsin . Yapistirma var ya, onun altinda kalabilir sadece. U seklinde ortaya gumus popon iyi gider.
Baskili t shirtler var onlardan yap kendine kizini rahat birak . Incili guzel yesil , gumus poopon da guzel.